Веско Великов доволен от победата в Монтана, ръководството на „Етър ВТ“ благодари на съдийската бригада за коректността

„Пролича умората от тежките 120 минути срещу „Ботев” (Пловдив) за купата и първото полувреме бе по-слабо. „Монтана” нямаше нищо в мача освен един удар, който Господинов спаси. Влизането на Ромеш Ивей след почивката сериозно оживи играта. Вкарахме два ценни гола и закономерно спечелихме. Важна победа по пътя към крайната цел!”, коментира след успеха над ПФК „Монтана“ с 0:2 старши треньорът на „Етър ВТ“- Веселин Великов.

Междувременно ръководството на „виолетовите” изказа своята благодарност за коректното съдийство на Владимир Вълков и цялата съдийска бригада на мача в Монтана.

„Високо ниво на съдийството на цялата бригада в Монтана, за което говори фактът, че и двата отбора нямаха претенции. Реферите отсъдиха всичко, което трябва да се отсъди в срещата и не оставиха съмнение в нито една посока. Когато българските съдии са концентрирани и дават всичко от себе си, когато показват безпристрастност на терена, има проблясък в родния футбол към по-добро!

Винаги сме били на позицията, че реферите не бива да са главни герои в мачовете и да вършат своята работа обективно, защото от това печели целият ни футбол”, се казва в позицията на великотърновския клуб.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *