Месечен хороскоп от Тео за септември 2021 г.

Успешен месец, подходящ за предприемане на промени, след 10-и оставайте повече насаме със себе си

 

Септември – граничен месец сам по себе си, слагащ продължение на лятото за онези, които все още искат да му се насладят, и начало на есенния сезон, свързан винаги със забързаност, запъхтяност и мисълта „всичко пак отначало“. Планетите през септември ще ни научат да обръщаме повече внимание на моралните ценности, като бъдем по-честни, по-откровени едни към други. Задължително посегнете към книга, която да прочетете през този месец, и вижте какви идеи ще ви дари тя. Оставайте повече време насаме със себе си след 10-о число, защото движението на Венера в Скорпион го иска. След 15-о число си набавете нужната доза спокойствие, за да можете да понесете упреците и провокациите на хората, стоящи на отсрещния бряг, на хора, определящи се като ваша опозиция, запалени от искрата на Марс във Везни. Не забравяйте, че от 27 септември Меркурий е ретрограден и е добре да сте внимателни с мислите и чувствата си, за да не предизвиквате излишно напрежение във взаимоотношенията.


ОВЕН

Не проявявайте алчност

 

Предстои един доста благоприятен месец за всички Овни. Те ще могат да се задълбочат в служебните си задачи, да се вгледат в детайлите, да потърсят причини за спадовете, които преживяха от началото на годината. Бъдете честни и откровени със себе си. Алчността през първата половина от месеца е напълно забранена, въпреки че ще имате възможност да спечелите много допълнителни доходи, възползвайки се от усилията на другите хора. Подобни приходи ще са нестабилни и едва ли ще ги задържите при себе си повече от месец. Втората половина от септември изисква да общувате свободно, енергично и да търсите нови контакти и възможности, доколкото обстоятелствата го позволяват. Стремете се към добър външен вид. Любовният живот през септември ще е интересен и наситен с положителни моменти.


ТЕЛЕЦ

Приятни изживявания

 

Телците ще изживеят обещаващ месец, наситен с шансове, хармония и прекрасни резултати от работата, която вършат в ежедневието си. Още в първите дни, малко преди 6 септември, сте доволни от себе си, защото вече ще сте успели да направите плановете за действие до края на месеца. Първите резултати ще са налице. Дните до 15 септември ще са прекрасни за пътуване с близките и срещи с роднини, като разбира се е задължително да спазите нужните мерки, за да се запазите здрави. През втората половина от септември запретнете ръкави. Чака ви работа, много делови успехи и подем. Втората половина от септември е благоприятен период и за хармонизиране на взаимоотношенията в личния и интимния живот. Подгответе се за приятни изживявания.


БЛИЗНАЦИ

Любовни моменти

 

Прекрасен месец идва и за вас, стига да сте достатъчно последователни в действията си и да вземате по някой съвет, който ви се дава отстрани. До средата на септември ще се справяте перфектно с всякаква дейност, свързана с изчисление, планиране и усвояване на финанси. Не е зле да направите и анализ на изразходваните средства през летните месеци. През тази първа половина в сферата на любовта се очаква раздвижване и оживление – тенденция, която следва от няколко месеца насам. Насладете й се. Малко повече психическа и емоционална тежест се очаква през втората половина на септември, когато работните ангажименти ще ви се струпат накуп и ще трябва да ги свършите в максимално кратки срокове. Не отлагайте, защото в края на месеца се очаква да сте особено разсеяни и никак няма да ви е до работа и проблеми, а по-скоро ще ви се иска да си вземете ден, два или седмица почивка.


РАК

Семейна идилия

 

Раците ще бъдат доста смели, напористи и успешни през септември. За тях следва месец на ожесточена борба, целенасочено общуване и хармонизиране на взаимоотношенията в семейството. Още през първата седмица ще се стремят да внесат хармония вкъщи, но нещата ще се получат по-скоро след почивните дни около националния празник. До 15 септември общувайте без страх и ограничения, отнасяйте се с другите коректно и обръщайте внимание на информацията, която получавате. След 20-о число ще се насладите на прекрасен период на семейна любов, топлота във взаимоотношенията и стабилизация на бюджета. През септември средства няма да ви липсват, а това е повод да почувствате и една емоционална стабилност и сигурност.


ЛЪВ

Успехите са с вас

 

Завиден е късметът при Лъвовете, защото през септември те ще успеят да осъществят доста промени около себе си, но само ако са готови и го желаят истински. Нека бъдат активни, упорити и наистина се заемат с големите реформи за настоящата година. Пасивните няма да са наказани с неуспех, но при тях логично ще липсват резултати и възможности за развитие. Те ще се носят по течението, което също ще ги отведе в определена посока, но неконтролирана от тях. През първата половина от месеца е добре всички да се стремите към полезни контакти, които да ви донесат бъдещи шансове за допълнителни приходи. След 15 септември общувайте резервирано с хората, които ви отправят необичайни комплименти. Искат нещо от вас. Обърнете повече внимание на дома и семейството си, на своите деца ученици и ги подгответе за новата учебна година.


ДЕВА

Работа и добри постижения

 

Въпреки периода на Сатурнова дупка, Девите смело и умело ще се справят с всички предизвикателства на месец септември. Всъщност, това винаги е бил успешният им месец. Тази година няма да изневери на традицията. Първите три работни дни преди празниците ще са много ползотворни. Използвайте ги! Тогава е възможно да осъществите добро делово запознанство. През първата половина от месеца, когато Марс ще бъде във вашия знак, а и Слънцето също ще се движи в Дева, направете нужните крачки, за да промените нещо около себе си. Просто бъдете активни и ще видите колко лесно ще постигнете успех. След 15 септември ви очакват финансови постъпления, а след 25-о число – много щастие и пълнота в личен план. Ще видите как отношенията в семейството ви ще се стабилизират, без да полагате усилия за това.


ВЕЗНИ

Бизнесплан до декември

 

Предстои един доста успешен и благоприятен месец за Везните. Те се намират в етап, когато трудно осъществяват промени, но трябва да се решат. Бъдете смели, упорити и поемете определени рискове. Сега Венера, вашият управител, е в благоприятна позиция и ще ви дари с възможности и за деловата област, и за частния бизнес, и за растеж в служебните структури. През първата половина от септември направете плановете за оставащите четири месеца от годината. След 15-о число потискайте страха си от новости и стреляйте смело. Ще успеете, по всичко личи, че до декември най-сетне ще покорите няколко набелязани върхове. В любовен план късното лято носи много емоции на необвързаните, които в момента биха се озовали с няколко запознанства и връзки едновременно.


СКОРПИОН

Доста добър месец

 

Също като Везните, и вие се намирате в един доста плодотворен етап и е важно да проявите смелост, концентрация и много интелект, за да постигнете успеха, за който си мечтаете от началото на годината. За вас силната част от месеца ще е първата му половина, когато Марс ще се движи в знака Дева и ще ви дарява с много ентусиазъм. Ще ви нахъсва да сте смели и да предприемате действия. Обсъждайте свободно своите планове. Ще попаднете на точните хора в обществото, с които бихте се сработили с една дума. Очаква ви сбъдване на желанията, така че не отлагайте срещите с деловите си партньори. През втората половина от септември ще спечелите шефа, както и колегите, на своя страна. Очаквайте да се превърнете в център на вниманието и одобрението.


СТРЕЛЕЦ

Пътят ви се разчиства

 

Стрелците излизат от един по-неприятен период и за тях лятото като цяло не се оказа леко и безгрижно, както очакваха. За щастие, есента ще им се стори далеч по-благоприятна и интересна. Септември се разделя на две равни половини, както и при другите знаци. До 15-о число ще действате стратегически на работното си място, ще бъдете ангажирани с много важни задачи. Ако нямате такива – потърсете и поискайте от ръководството. Заслужава си да се помъчите. След 15 септември ще изгрее вашата делова звезда, защото тогава ви очаква просперитет, промени и новости в частния бизнес или в обществено-деловата област. Късмет няма да ви липсва. В сферата на любовта и взаимоотношенията обаче ще бъдете тайнствени, мълчаливи и загадъчни. Всички са свикнали да ви виждат далеч по-шумни и бъбриви. Е, сега тишината ще е вашият чар.


КОЗИРОГ

Хубав месец

 

И при Козирозите тенденциите за септември няма да се различават ярко от тези при другите знаци. Следва четиримесечен период на стабилизация в доходите и благоприятни ситуации в личен план. И за вас лятото не беше най-лекият сезон. Не ви липсваха достатъчно доходи, за да си позволите нормалните за това време удоволствия. Липсваше ви време, а и спокойствие, заради непрекъснато затягащите се мерки за сигурност и здраве. През първата половина от септември ще сте в променливо настроение. Не си позволявайте да грешите по невнимание и прибързаност. Концентрирайте се. Втората половина от септември идва с много обещаваща прогноза за стабилизация на приходите и положителна оценка от страна на ръководството. В любовта месецът предвижда задълбочаване на връзките в духовен план, което на свой ред означава успокоение и удовлетворение.


ВОДОЛЕЙ

Осъществете намеренията

 

Септември няма да е чак толкова лек за Водолеите, защото предстои да се сблъскат с различни отговорности и е важно да са адаптивни и дейни, за да преодолеят всичко навреме и с желания успех. Няма нищо страшно в прогнозата. Имайте едно наум, когато се захващате с нещо в първата половина от месеца. То невинаги ще дава бърз резултат. Дните от 15-о до 26-о число са времето на действие, когато и желанията ви могат да се сбъднат, и мечтите ви лесно се превръщат в реалност. Не се страхувайте да осъществите благоприятни промени, раздвижвания в личен и обществен план. Ще се запознаете с нови хора, а в частния бизнес при мнозина се очертава проекция на нова идея. Била тя строго професионална, била и леко творческа – ще ви зареди с нужния магнетизъм и ще влее нови сили и ентусиазъм в ежедневието ви. Точно от това се нуждаете.


РИБИ

Повярвайте в себе си

 

През септември съдбата е благосклонна към Рибите. Те обаче често ще стигат до крайности в настроенията и по този начин е вероятно да изпуснат добрите възможности. Веднъж заради изчакване да дойде по-подходящ момент, втори път – заради страх от предприемане на рискове. Ако сте зодия Риби, бъдете по-упорити и вярвайте искрено в себе си и в своите възможности. Плувайте умело и не се крийте в дълбоките води, усетите ли опасност. Така най-лесно мога да опиша месеца и като цяло времето до края на годината. Успехът ще е с вас, ако сами си го предизвикате. Активирайте положителното мислене и освободете съзнанието си от вечните предразсъдъци, от лошото настроение и меланхолията. Сега ви е нужно да вярвате, да се прицелите и да си вдъхнете кураж сами на себе си. Другите вярват във вас, и вие не трябва да се подценявате.

 

Тодор Емилов-Тео

One thought on “Месечен хороскоп от Тео за септември 2021 г.

  • 02.09.2021 в 9:55
    Permalink

    Свежо! Здрав и щастлив месец!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.