Вашият хороскоп за 29 септември, сряда

Проблемите в междуличностните взаимоотношения в сряда са породени от прекомерната емоционалност. Луната е в Рак и засилва чувствата, емоциите и начина, по който изживяваме всяко едно събитие. Облегнете се на семейните традиции и намерете опора в опита на своите близки, ако имате нужда да разрешите проблем или трудност.


 ОВЕН

Без начинания

 

Активни сте в сряда. За вас това е един благоприятен ден, в който много лесно поставяте начала, но трудно ще поемете отговорността за тяхното изпълнение. Това е и причината да ви посъветвам да ограничите поставянето на нови начала и поемането на ангажименти, които не са в графика ви.


ТЕЛЕЦ

Доволни сте

 

В сряда Телците се радват на страхотно настроение. Те са ведри, бодри и с ясни планове не само за днес, а и за дните до края на седмицата. Завършвате месец септември като хора, доволни от себе си и от това, което са постигнали. Днес обаче внимавайте да не нараните някого с прекалено директния си език.


БЛИЗНАЦИ

Успешен ден

 

Този ден ви носи стабилност и шанс да реализирате краткосрочните си планове. Имате възможност да стартирате краткосрочни проекти. Не пропускайте да прозвъните на длъжниците си, за да им напомните, че имат финансови ангажименти към вас, а краят на месеца чука на вратата. Вие също трябва да се разплащате.


РАК

Емоции

 

Повечето от представителите на Рак днес са прекалено чувствителни. Колебаят се при вземането на всякакви решения и винаги се обръщат назад, за да анализират дали решението, което са взели, е правилно, или не е. товарят се с прекалено много чужда мъка и съчувстват на всички. Това им вреди и може да ги разболее.


ЛЪВ

Анализ на грешките

 

Днес ви натоварват всякакви срещи с хора и затова е добре да ги избягвате. Опитайте да се отдалечите от чуждите проблеми и да се заловите с разрешаването на своите собствени. Денят е благоприятен за поглед назад в отминалите седмици и за осъзнаване на грешките. Не ги повтаряйте в бъдеще.


ДЕВА

Неустоимо присъствие

 

За разлика от вчерашния муден ден, срядата предоставя доста широк набор от възможности за Девите. Те са очаровани от присъствието на точно определен човек около себе си. Неговото обаяние им въздейства и ги мотивира, а част от тях дори ще се надяват да започнат връзка в интимен план с него. Интересен е днешният ден…


ВЕЗНИ

Доста задачи

 

Много задачи, срокове и купища изостанала работа са само малка част от изненадите в службата, които ви чакат в сряда. Всичко ще премине добре, защото не ви липсва чувство за отговорност, а и сте достатъчно организирани, за да свършите всичко подобаващо. Краят на месеца ви изсипва наведнъж задачи, които сте отлагали седмици наред.


СКОРПИОН

Положителна енергия

 

В сряда Скорпионите се справят благоприятно с всички задачи и ангажименти. Очаквайте добри новини. Дългоочакваните благоприятни вести повдигат още повече настроението ви и ви правят щастливи и доволни. Денят е зареден с положителна енергия. Насладете й се и я пренесете в чукащия на вратата октомври.


СТРЕЛЕЦ

Прехвърляте вината

 

Вече взехте решение да направите коренна промяна на работното си място. Мнозина от вас ще променят попрището. Основна черта на сряда е, че ще хвърляте вината за своите грешки върху колегите и ръководството си, без да поемате отговорността за тях. Това ще предизвика конфликти и проблеми, които е добре да си спестите.


КОЗИРОГ

Ползотворен ден

 

Това е идеален ден, в който успявате да постигнете хармония и равновесие първо вътре в себе си, след това във взаимоотношенията с хората наоколо. Деловите ви контакти вървят благополучно. Ще можете да направите добри преговори и да уговорите условия не само в своя полза, но и в ползата на общото благо.


ВОДОЛЕЙ

Страстите преливат

 

В сряда се оказва, че натоварването за Водолеите на работното място е повече, отколкото те са свикнали да понасят. Това ще провокира противоречиви чувства и емоции и е възможно мнозина от тях да си изкарат лошото настроение върху колегите и хората, с които общуват най-често. Ще развалите взаимоотношенията си до края на седмицата.


РИБИ

Не се оправдавайте

 

Днес обърнете внимание на нещата, които искате да промените около себе си, за да потече животът ви в желаната посока. Иска се решителност и активност от ваша страна и не си търсете оправдание в ретроградния Меркурий, за да си пасувате и да бездействате. Предложете на близките си интересно пътуване за уикенда.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *