Мъж се удави в Горнооряховско, огнеборци влизаха с лодка да вадят трупа

МЪЖ СЕ УДАВИ ВЪВ ВОДИТЕ НА РЕКА ЯНТРА В РАЙОНА НА ГОРНООРЯХОВСКОТО СЕЛО ПЪРВОМАЙЦИ, НАУЧИ „БОРБА“. Не е ясно кога точно се е случила трагедията, но тялото било забелязано в събота вечерта. За изваждането на трупа били ангажирани служители на пожарната и водолази, които влизали във водоема с лодка. На местопроизшествието дошли и екипи полицията и Спешна помощ.

Водолази и огнеборци претърсвали района около Александровския мост в малкото населено място, а по информация на наши източници, мъжът е на 36 години и е родом от Първомайци.

Пред „Борба‘ неговата сестра заяви, че от известно време той се борел с депресия, но категорично не е страдал от психично заболяване и не е освидетелстван за душевно болен.

„Брат ми беше в отпуска от работа. Никой не знае какво точно се е случило  на моста. Искам да запазим името му чисто, селото е малко и се говорят неприятни неща”, сподели жената.

Допълни, че той бил в неизвестност от петък следобед.

Обстоятелствата около трагедията се изясняват от полицията, а трупът е откаран в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ за извършване на аутопсия.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.