Какво вещаят звездите за 12 октомври, вторник

Днес Луната е в Козирог. Помага да проявяваме повече самоконтрол в действията си. Може да свършим и изостаналите от вчера задачи. Денят е работен и успешен. Не забравяйте да проявите креативност. Разнообразявайте сивото работно време с повече разговори с колегите, весели закачки и споделяне на интересна информация.


ОВЕН

Добри резултати

 

Новините, които получавате на работното място днес, са добри. Можете да приемете направеното ви предложение и да сте сигурни в успеха си след това. Малки пречки от делови характер ще ви накарат да потърсите юридическа помощ и закрила. Всичко ще се нареди. Денят е доста силен и ви носи добри резултати.


ТЕЛЕЦ

Обичайте и ще ви обичат

 

Вторник ви поднася възможности за разгръщане, усъвършенстване и вървене напред. Бъдете креативни и ще успеете да започнете нещо ново в своя делови живот. Не забравяйте и личния си живот и любовната сфера, която днес също е застъпена във вашия хороскоп. Обичайте, за да ви обичат.


БЛИЗНАЦИ

Следобедът е по-добър

 

И вие сте щастливи от развитието на обстоятелствата през днешния ден. До обяд не правете напразни усилия, защото едва ли ще успеете на всяка цена. Видите ли, че не ви спори, просто се оставете на течението. Веднага след обедната почивка навлизате в активен и хармоничен период, в който вършите много повече работа за доста по-кратко време.


РАК

Временна криза

 

Трудности с парите правят така, че денят ви да е нервен, напрегнат и доста костелив. Паникьосали сте се излишно, без да имате сериозен повод за това. Във вторник можете да помислите за нов източник на доходи, който да ви помогне да си стъпите на краката. Нищо фатално не се е случило. Всеки е преживявал временна криза.


ЛЪВ

Планувайте

 

Във вторник ви очакват много неща за вършене и от това как ще подредите плановете си зависи дали ще се справите с всичко. Още със ставането си сутринта си набележете най-важните задачи. Колкото по-стегнати сте в разговорите, толкова по-малко време ще губите в празни приказки. А това сега ви е от голямо значение.


ДЕВА

Предстоят промени

 

Във вторник вашето настроение е приповдигнато и можете да заразите с положителните си мисли всички наоколо. Очаквате да ви се случат определени промени, за които поработихте в последните няколко месеца. Необвързаните представители могат да се радват на интересна среща, която да остави доста надежди в съзнанието им.


ВЕЗНИ

Вземете си поука

 

Във вторник ви липсва емоционална хармония и това е основната причина да грешите и трудно да приемате мнението на другите хора. Когато някой ви спомене за вашите грешки, се дразните. Вземете си поука, опитайте се да видите къде стъпвате накриво. Не се сърдете, ако някой е прекалено откровен с вас.


СКОРПИОН

Силна енергия

 

Вторник ви носи енергия, която ще ви послужи и в следващите няколко дни. Не прекалявайте с активността и намерете баланса между работа, почивка и любими занимания. Ще научите новина, която очаквахте да чуете. Потвърждава се ваше мнение за човек, който напоследък се държи прекалено фамилиарно с вас.


СТРЕЛЕЦ

Ще подобрите доходите си

 

Във вторник сте в добро настроение и с тонус, който е завиден. Имате намерение да поговорите с ръководството си относно по-високо заплащане. Направете го, днес ще имате успех в това направление. Възможността да подобрите доходите си е причина да се чувствате щастливи и доволни през целия ден.


КОЗИРОГ

Не се обиждайте

 

В прекрасно настроение ви намира днешният ден, но често сте забързани и в бързината си вземате погрешни решения. Някой ще ви обвини в лекомислие. Почти през целия ден сте докачливи и ще се обиждате ту на този, ту на онзи. Не влагайте нищо лично в професионалните си взаимоотношения. Вършете ги стриктно, както винаги.


ВОДОЛЕЙ

Сполука

 

За вас настъпва период на благоденствие и сполука в личен план, защото сега ще изолирате всички негативни обстоятелства около себе си. Ще стихне чувството за тревожност, ще се елиминират хилядите странични задължения. Денят е спокоен. За лична застраховка, избягвайте конфликтните ситуации.


РИБИ

Вие решавате

 

Намирате се в напрегнат период, но също така разполагате с пълния набор от качества и умения за изява на вътрешните желания. С две думи – ако ви се работи, ще постигнете мечтания успех. Ако ви се мързелува, няма защо да обвинявате съдбата за липса на възможности. Вие самите решавате как ще протече днешният ви ден.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *