Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Заловиха 69-годишна търновка, надраскала шест автомобила

Извършителката повреждала колите с ключ

Служители на полицейското управление във Велико Търново разследват случай с надраскани автомобили, паркирани на улица в областния град. На 10 октомври в хода на специализирана полицейска операция в областиня град са установени шест автомобила с надраскано лаково покритие, паркирани на една и съща улица. На местопроизшествието е извършен оглед. От проведените до момента действия по разследването е установено, че съпричастна към извършените деяния е 69-годишна жена от същия град.
„Служителите на полицейското управление във Велико Търново работят по множество идентични сигнали от началото на септември. В неделя усилията им се увенчали с успех. Възрастната жена е хваната в момент на извършване на поредното посегателство. Тя повреждала лаковото покритие на паркирани в близост до дома й леки автомобили с ключ“, споделиха криминалисти.
Пред униформените обяснила, че колите й пречат и за да не спират пред блока и и затова е предприела тази наказателна тактика. По случая е започнато досъдебно производство. Работата по доказване на участието на възрастната жена и в други подобни случаи продължава. Разпоредена е съдебно-психиатрична експертиза на извършителката.

Веселина АНГЕЛОВА

One thought on “Заловиха 69-годишна търновка, надраскала шест автомобила

  • 11.10.2021 в 12:44
    Permalink

    Ами сега? Ще плати ли дъртия вампир щетите по колите? Ще, ще… Продава се апартамента за тази цел,а бабуняка право в лудницата.Там да си драска и да вие на воля!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *