Вашият хороскоп за 13 октомври, сряда

Активна и благоприятна е срядата в часовете до обяд. Насрочете за тогава неотложните ангажименти, а следобедът оставете за по-леки дейности и занимания. Луната е в Козирог и ни подтиква да сме откровени и честни към хората до себе си, но днес ако мислим, че някои думи ще прозвучат грубо, е по-добре да ги премълчим.


ОВЕН

Овладейте емоциите

 

Новото начало, което искате да поставите днес на работното място, е твърде прибързано и ще ви донесе лош имидж и проблеми. Обуздайте силната си енергия и опитайте да свършите това, което се иска от вас. Внимавайте да не обидите някого с думите си, нищо че ги изричате уж на шега.


ТЕЛЕЦ

Разочароват ви

 

Опарвайки се от отношението и поведението на ваши приятели, които считахте за много близки и доверени, днес ще си вземете поука и ще станете една идея по-прозорливи относно намеренията им. В друг смисъл денят е доста ведър и спокоен. На работното място нямате проблеми, а това всъщност е една добра новина.


БЛИЗНАЦИ

Утеха вкъщи

 

Ще се убедите, че няма нищо по-хубаво от спокойствието в семейството и хармонията в домашната атмосфера. Днес в службата ще ви вдигнат нервите, защото някой ще ви каже неща, които не сте очаквали. Очаквайте утеха вкъщи, където близките ще ви успокоят и разведрят.


РАК

Успехи сутринта

 

По-важните задачи насрочете за часовете до обяд. Ако ви предстои важна среща, на която ще обсъждате бъдещи планове, също я проведете сутринта. В следобеда ви обзема чувство на безвремие. Няма да ви се работи чак толкова и все ще ви се иска да неглижирате част от задълженията си. Приберете се по-рано вкъщи.


ЛЪВ

Хаотични сте

 

През целия ден в сряда ще ви връхлитат хаотични настроения. Ту ще ви се работи и ще захващате нещо, ту ще ви обзема ленивост и ще захвърляте всичко на произвола на съдбата. Денят не е сред най-благодатните за действия и инициативи. Освободете се от емоции, които ви тормозят от дълго време.


ДЕВА

Решителни и бързи

 

Във вторник вземате решения прекалено лесно, без да се замисляте за последиците и без да анализирате много-много ситуацията, в която можете да попаднете. Решителността ви е повод да си създадете множество пречки и главоболия. Внимавайте да не обидите някого с директния си изказ и болезнената откровеност.


ВЕЗНИ

Подкрепа от близките

 

Ще се убедите, че най-голямата ви подкрепа в днешно време е вашето семейство, близките и хората, които са до вас и в добро, и в зло. Не е нужно да се потапяте в хиляди и ненужни приятелства и познанства, разчитайки, че те ще ви изведат от емоционалната криза. Това е невъзможно. Семейството ви ще го направи.


СКОРПИОН

Мерете си думите

 

Във вторник сте прекалено откровени с хората около себе си. Директни сте към тях и не си давате сметка, че можете да ги засегнете или обидите. Свикнали сте те винаги да ви прощават и да не отдават значение на директните ви думи, които понякога звучат като обида. Днес обаче някой може сериозно да се нарани от тях.


СТРЕЛЕЦ

Сериозни задължения

 

Възможно е да разберете, че без да си давате сметка за сериозните последствия, сте подписали документ, определящ ви като длъжници с определена сума. При някои това е договор за закупуване на уред за лизинг, при други се оказва, че са станали съдлъжници на ненадеждни хора. Допитайте се до юрист как да реагирате в случая.


КОЗИРОГ

Владейте се

 

Преливате от емоционалност и можете сериозно да навредите на имиджа си, ако реагирате първосигнално на провокациите, които днес ви отправят всички, с които общувате. Не сте съгласни с мнението им, но не бива да им го казвате твърде директно и безпардонно. Овладейте малко повече поведението си – за ваше добро е.


ВОДОЛЕЙ

Решете противоречията

 

Време е да промените нещо в мислите и разбиранията си. Това ще рефлектира моментално върху вашето поведение и върху взаимоотношенията с всички останали. Имате нужда да останете поне за няколко минути насаме със себе си и да разрешите някои безпокоящи ви вътрешни противоречия.


РИБИ

Не мислете за пари

 

Опитайте се да не мислите за разходи и финансови плащания днес, за да не си създадете излишни безпокойства относно моментното състояние на семейния бюджет. Днес се насладете на деня и на задачите, които имате. Паричните ядове ги оставете за друг ден, днес няма да ги разрешите.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.