Цветан Цветанов повежда листата на „Национално обединение на десницата“ във Великотърновска област

Формацията, обединяваща „Републиканци за България“ и КОД на д-р Петър Москов, ще участва в изборите под номер 7

Жребият определи 7 да е номерът в интегралната изборна бюлетина на кандидатите за президент и вицепрезидент и кандидатите за народни представители от „Национално обединение на десницата“.

Във Великотърновския район обединението, в което си партнират „Републиканци за България“ и председателстваната от д-р Петър Москов партия КОД, регистрира 12-членна листа.

Водач отново е председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов, който още от 2009 г., когато бе мажоритарният избор на жителите в областта, неизменно е представлявал в парламента именно Великотърновския район. Втори е философът и психолог Пламен Маринов, който е мениджър в национален телеком. Великотърновският юрист с богат административен опит и лична кауза да защитава правата на гражданите Андрей Маринов е трети. Четвъртата позиция е за ветеринарния лекар от Полски Тръмбеш и един от най-авторитетните специалисти в своята сфера д-р Красимир Кирилов. Уважаваният учител по биология и химия от старата столица Снежана Стефанова е пета. На шесто място е предприемачът и производител на прочутата павликенска боза Фикред Ферадов. Наталия Шулика – медицински работник, икономист и управител на сдружение, борещо се със зависимости, е на седма позиция. Почетният гражданин на Горна Оряховица Светла Златева заема осмото място в листата на „Национално обединение на десницата“. Светла Златева е петкратен световен рекордьор по лека атлетика и първият български спортист с олимпийски рекорд. Деветата позиция е за младия социално ангажиран предприемач от Павликени Пламен Пенчев, който е собственик на печатница и рекламна агенция. Търговският директор „Експорт“ в Захарни заводи – Горна Оряховица, Борислав Ангелов е на десето място в силната листа. Единадесетата позиция заема собственикът на ИТ компания Николай Драков, който е областен координатор и член на екипа по електронно управление към „Републиканци за България“.

Дванадесетото място заема Иван Станев, предприемач в сектор „Информационни и комуникационни технологии“, член на ИС и координатор секторна политика „Електронно управление“ към „Републиканци за България“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *