Вашият хороскоп за 14 октомври, четвъртък

Обърнете внимание на новите си идеи, които колкото и налудничаво да ви изглеждат на пръв поглед, могат да се окажат доста плодотворни за вашето бъдеще. Луната е във Водолей и засилва интереса към всичко ново, необичайно, екстравагантно. Не се страхувайте да използвате за свое удобство новите технологии.


ОВЕН

Потърсете помощ

 

Очакванията към вас са да свършите много работа за отрицателно време. Вие обаче вече се задъхвате и не ви остава нищо друго, освен да забавите темпото. Не го ли сторите, ще си причините сериозна умора, която ще ви накара да правите грешка след грешка. Не се страхувайте да потърсите помощ за някои от задачите си.


ТЕЛЕЦ

Повишение

 

Подгответе се за добри и дългоочаквани новини на работното място. Не се притеснявайте да поговорите с колегите си и да обсъдите общи планове за развитие. Очакват ви подобрения на доходите и съответно повишение в йерархията. Подгответе се за по-висок пост – нещо, което желаехте от много време.


БЛИЗНАЦИ

Сплотявате колектива

 

В четвъртък ще намерите съмишленици дори там, където върлуват разногласия и кавги. Ще се окаже, че вие сте спойващия слой между различните характери в колектива. Хич не ви е лесна задачата, но пък в момента изпълнявате стратегическа роля. Обърнете повече внимание на семейството си и приключете работния ден в нормално време.


РАК

Две напред, една назад

 

Не е изключено някой да ви обиди заради вашето по-назадничаво мислене, което не на всеки се харесва изцяло. Има хора, които не ви приемат такива, каквито сте. Вие не реагирате на новостите, без да сте ги обмислили и без да сте избрали най-сигурния и проверен път за вървене. Ето това ви отличава от авантюристите.


ЛЪВ

Път към другите

 

Опитайте да намерите път към сърцата на другите. Често се интересувате само от себе си и в някои случаи това е добре. Но има и моменти, в които трябва да споделите чуждите мисли, чувства и емоции. Днес е един от тези дни. Иначе сте доста отворени и контактни, днес можете да говорите на различни теми и проблеми.


ДЕВА

Време за разговори

 

Ще си вземете поука заради лошото ви отношение към ваши колеги или близки, които нагрубихте или обидихте в последните дни. Можете да оправите кашата, като седнете и поговорите с тях и изложите възгледите си, както и причините защо сте се държали по този начин. Ще получите нужното разбиране.


ВЕЗНИ

Откажете

 

В желанието си да спечелите повече и повече днес е възможно да се обвържете с договор, чието възнаграждение е доста добро, но има клаузи, които ви лишават от доста привилегии. Добре четете, когато полагате подписа си. Понякога е по-добре да загубите предложените пари, отколкото да работите с ограничени права.


 

СКОРПИОН

Половинката ви ревнува

 

Искате да бъдете винаги сред първенците във всяко нещо, което подемете. В четвъртък ще блеснете с новите си идеи и ще обедините всички около тях. Прекаленото отдаване на работния процес обаче ще доведе до проблеми с половинката. Сега не вие сте ревнивите, а тя – вашата половинка.


СТРЕЛЕЦ

Разрешавате проблеми

 

Днес може успешно да приключите с темата по грешно подписания договор от вчера. Ще намерите подходящ адвокат, който да ви спаси от забърканата каша и да ви спести доста пари и неустойки. Днешният ден е доста ведър и ви помага чрез контактите си да разрешите проблеми, които напоследък сами си създадохте.


КОЗИРОГ

Спестете

 

Помислете как можете да заделите част от заплатата си за по-лоши дни, които могат да дойдат в късната есен. Не разхищавайте и се лишете от разходи, които са свръх луксозни и може да минете без тях. Денят ще ви донесе допълнителни приходи и така ще се подпомогнете още повече.


ВОДОЛЕЙ

Креативни сте

 

След като успяхте да разрешите някои свои вътрешни противоречия, четвъртък ще се окаже един от щастливите и благоприятни дни от тази седмица. Озарени сте от нови идеи, с които често изглеждате налудничави отстрани. Не обръщайте внимание на коментарите от колегите. Сега сте продуктивни. Сега сте креативни.


РИБИ

Не обещавайте

 

Четвъртък е доста противоречив ден. В съзнанието ви текат различни мисли – ту тревожни, ту щастливи. Не проявявате постоянство в нищо днес. Хващате едно нещо, зарязвате го и започвате друго. Днес е по-добре да не правите нищо важно, както и да не давате обещания.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *