Вашият хороскоп за периода 15-17 октомври

Уикендът ни дава позитивни и благоприятни преживявания, както и изобилие от енергия

 

В петък Луната е във Водолей. Пригответе се да се борите за своите идеи и цели. Да доказвате на другите, че виждането ви е правилно. Не очаквайте разбиране, но продължете напред така, както вие го желаете. В събота ни чака един доста позитивен и благоприятен ден. Не се лишавайте от пътувания през уикенда с цялото си семейство. Луната е в Риби и засилва чувствителността. Подарете на близките си приятни сантиментални моменти. Неделя ни дава изобилие от енергия и въпреки че сякаш времето е спряло, можем да направим малки промени и размествания около себе си.


ОВЕН

Обединявате хората

 

15 октомври. Не се притеснявайте да изнесете пред всички своите виждания и идеи. Днес ще бъдете послушани и последвани. Действате като обединители в обществото, в което живеете. Денят е благоприятен за разговори.

16 октомври. В събота ще ви липсва тонус и настроение. Въпреки че всички около вас искат вашето внимание, настроени сте сантиментално и желаете да останете сами. Не се дразнете, ако другите се опитват да ви разведрят.

17 октомври. Неделя е съвсем различен ден. Будите се с желание да прекарате деня интересно, неповторимо и забавно. Още сутринта звъннете на приятели или близки, с които да се разходите или да посетите любимо заведение. Имате нужда да говорите и споделяте.


ТЕЛЕЦ

Приятна среща в неделя

 

15 октомври. В петък сте доста изнервени. Липсва ви координация в действията и можете да подхванете какво ли не, без ясна концепция дали ще го изпълните. Не позволявате да ви се дават и съвети. Не обвинявайте другите за грешките си.

16 октомври. В събота сутринта ваши приятели ще ви потърсят, за да прекарат част от уикенда в компанията ви. Съгласете се, защото срещата с тях ще ви въздейства емоционално в положителния смисъл на думата.

17 октомври. В неделния ден, въпреки че кипите от енергия, ще е добре да се щадите. Не се преуморявайте нито психически, нито физически. Почивайте си повече и си дайте нужното количество сън, за да възстановите силите си за идващата нова седмица.


БЛИЗНАЦИ

Очаквайте приходи

 

15 октомври. В петък ще бъдете доволни от себе си и от свършената през седмицата работа. Очаквайте приходи, които ще ви направят щастливи и ще ви вдъхнат кураж, за да можете да погасите идващи непредвидени разходи.

16 октомври. В събота ще бъде добре, ако поне за ден забравите за работата и ангажиментите, които имате в службата. Ако се сещате за тях, настроението ви рязко ще се влошава, а не си заслужава да разваляте хубавия почивен ден с това.

17 октомври. В неделя ще се срещнете с човек, когото считате за авторитет в живота си. Тази среща ще ви запали и вдъхнови да промените нещо в своя мироглед. Промяната ще е положителна и ще започне още от следващата седмица.


РАК

Починете си през уикенда

 

15 октомври. Избягвайте в петък да излизате на пазар или да се отбивате мимоходом в магазини, в които можете да похарчите голяма сума пари. Вероятно ще си купите стоки, вещи или дрехи, от които в момента нямате никаква нужда. Не се натоварвайте с много работа и се приберете по-рано вкъщи.

16 октомври. В събота можете да заредите съзнанието си, ако сте в компанията на своите близки или със семейството си отидете на гости на по-възрастни роднини. Всичко, свързано с традициите и семейството, ще ви носи щастие и стабилност в този ден.

17 октомври. В неделя няма да сте особено мобилни. Можете да прекарате целия ден вкъщи, гледайки любими видеофилми или четейки книга, която ви е интересна всеки път, когато посегнете към нея. Има и такива дни. И те за вас са особено ценни.


ЛЪВ

Предложение за работа

 

15 октомври. В петък срещате големи проблеми в начина си на общуване. Сякаш хората около вас не ви разбират и живеете на отделни планети. Не се дразнете, защото всяко подразване ще рефлектира върху взаимоотношенията ви. Приберете се рано вкъщи.

16 октомври. В събота ще сте настроени хазартно. Не е изключено да приемете предложение за допълнителна работа в свободното си време, с която да спечелите и допълнителни приходи. Не забравяйте, че умората ще дойде до месец.

17 октомври. В неделя обърнете внимание на себе си и на семейството си. Поспрете се за миг и останете вкъщи. Поговорете с близките си и вникнете в техните мисли и чувства. Усетете настроението им. Скоро не сте си говорили искрено.


ДЕВА

Споделете нещо, което ви тежи

 

15 октомври. Очаква ви активен работен петък. Още в сутрешните часове направете планове и си програмирайте нещата така, че да свършите цялата работа до края на работното си време. Ще получите ненадейни приходи.

16 октомври. В събота се чувствате уморени, а вибрацията на натоварения петък все още е в съзнанието ви. Това не е причина да сте заядливи спрямо своите близки и приятели. Не разваляйте хубавия съботен ден с излишни спорове и кавги.

17 октомври. В неделя се чувствате отпочинали и готови да поговорите с доверени хора за емоционалното си състояние. Имате нужда да споделите нещо, което ви тежи и което ви спира да направите важна крачка напред. Поговорете със семейството си или с много близък приятел. Ще ви олекне, а от утре ще усетите попътен вятър.


ВЕЗНИ

Помислете за здравето си

 

15 октомври. Днес сте очарователни и пленявате другите с усмивка и добро настроение. Не е изключено обаче някой да ви провокира и раздразни, само защото вие сте усмихнати и демонстрирате, че всичко ви е наред. Подминете без реакция подобни спречквания и не си ги слагайте на сърцето.

16 октомври. Време е да помислите малко повече за себе си и за своето здраве. Направете нещо по въпроса. Поинтересувайте се за започване на спорт или диета. Насрочете си дата за старт.

17 октомври. В неделя не обръщайте внимание на изказванията на хората наоколо. Все някой ще има недоволен от вашите действия и все някой ще ви критикува. Оставете се в ръцете на съдбата. Починете си.


СКОРПИОН

Не правете големи планове

 

15 октомври. Ще се обърнете назад във времето и ще си спомните, че някога някой ви е дал много полезен съвет относно живота, който живеете сега. Интересно е как съдбата ще ви срещне точно сега отново. Благодарете му и поговорете. Може би и сега се нуждаете от съвети и напътствия.

16 октомври. Плановете ви за събота няма да се осъществят напълно. Денят ви започва с фалстарт, но това не бива да ви разочарова. Събота ще премине по-динамично при вас и точно в това е нейният чар. Не отказвайте събиране с приятели вечерта на по чашка.

17 октомври. В неделя най-добре ще се чувстват тези от вас, които са на път. Починете си. Имате нужда от глътка въздух и малко време за себе си, за своите близки. Бъдете с тях и си изкарайте един незабравим ден.


СТРЕЛЕЦ

Положително време

 

15 октомври. Ще се почувствате поласкани от хората, с които общувате днес. Това ви дава тонус, самочувствие и положителна енергия. Можете да се справите с всички проблеми, с които се сблъсквате. Вечерта останете насаме с половинката. Организирайте вечеря.

16 октомври. Положителната ви нагласа продължава и през съботния ден. Не се лишавайте от срещи с роднини, които не сте виждали от дълго време. Спазвайте мерките за безопасност при среща с тях и си прекарайте незабравим ден.

17 октомври. В неделя обсъдете със семейството си финансовите проблеми, които ви тревожат. Можете да прецените заедно дали сте в състояние да си позволите желана дълго време покупка за вкъщи и да си я закупите.


КОЗИРОГ

Енергичен уикенд

 

15 октомври. В петък все ще се намерят хора, които да ви дават съвети и да ви учат как да си харчите най-ефективно парите. Няма да се намерят обаче такива, които да ви помогнат финансово, ако имате нужда към момента. Ето защо, не вземайте под внимание съветите, особено на хората, които само говорят, без да знаят състоянието на другите.

16 октомври. Събота поставя началото на един доста жив и зареден с енергия уикенд. Не отказвайте среща с близки или роднини. Разговорите с тях ще ви успокоят и ще ви дадат сили за по-нататък. Пътувайте.

17 октомври. В неделя обърнете внимание на чисто рутинните си домашни задължения, които изпълнявате всеки уикенд. Не променяйте нищо в традиционните си порядки за неделен ден. Експериментите този път няма да ви донесат нужното удовлетворение.


ВОДОЛЕЙ

Не отказвайте работа

 

15 октомври. Ще се опитате да дадете съвет на близък на ваш човек, но съветът ви ще остане недооценен, а взаимоотношенията ви с този човек ще се влошат. Можете да избегнете всичко това, ако си спестите излишния коментар за неговия живот. Купете си книга, която да прочете с удоволствие.

16 октомври. Не е изключено да ви се наложи да поработите извънредно в събота, но трудът ви ще бъде добре оценен и парите, които ще получите в последствие за тези часове, си заслужават.

17 октомври. Чувствате се прекрасно в неделя. Общувайте с хора, които ви зареждат с енергия. Не бързайте за никъде. Усетете, че времето сякаш е спряло за вас.


РИБИ

Не бързайте и си починете

 

15 октомври. В петък ще направите нещо за себе си – ще помислите за личното си спокойствие и благоденствие, без да се стремите да угаждате все на другите. Това е важен прелом в разбиранията ви, защото ще ви постави в центъра на вашия свят и така интересите ви ще излязат наяве. А и не е зле от време на време да се случва.

16 октомври. В събота се опитайте да си починете добре. Не бързайте и не се затрупвайте с мислени задачи, които трябва да свършите през деня. Дайте си спокойствие.

17 октомври. В неделя също не ви се бърза. Имате усещането, че времето е спряло. Обадете се на приятели, отидете на гости на близки и роднини. Оставете деня за срещи и разговори. Може да считате разговорите за загубено време, но всъщност те ще ви накарат да се почувствате облагородени, а и ще ви вдъхнат кураж и надежда за бъдещето.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *