Вашият хороскоп за 19 октомври, вторник

Заемете се с делата, които искат повече активност, предприемане на действия и поемане на инициатива. Днес Луната е в Овен, а и това е първият ден след края на ретроградната фаза на Меркурий. Можете да придвижите напред за подпис договори или да закупите желана техника.


ОВЕН

Удари под кръста

 

Желанието на Овните да блеснат с нови идеи, оригинални действия и неповторимост днес ще бъде най-голямата им грешка. На първо място, ще привлекат към себе си неблагоприятни хора, с които ще си имат проблеми след това. От друга страна, ще привлекат завистта на колегите си, които могат да им подложат крак.


ТЕЛЕЦ

Бъдете по-отговорни

 

Вторник е нервен за Телците. От една страна, желанието им да направят необмислени промени и в личен, и в професионален план е възпрепятствано от хиляди трудности. От друга страна, безотговорното им отношение на работното място е причина за остри нападки от страна на шефовете. Заслужили сте си го по един или друг начин.


БЛИЗНАЦИ

Не ви разбират

 

Днес добре ще се справяте с документална работа, която не изисква обсъждане, а просто вписване, нанасяне и изпълнение. Избягвайте да общувате, избягвайте да съпреживявате болката на другите хора. Във вторник, дори и да разказвате нещо съществено, няма кой да ви разбере правилно.


РАК

Покажете умения

 

В службата колегите и шефовете се нуждаят от вашите компетенции, от натрупаните ви знания и опит. Разбира се, това ще се отрази на заплащането ви, но първоначално днес ще се почувствате използвани. Примирете се, защото признанието ще дойде с времето. Важното е, че днес ще покажете на какво сте способни.


ЛЪВ

Нова страница

 

Вторник поставя ясно разграничение между отношенията ви до вчера и отношенията ви от днес. Ретроградният Меркурий успя да влоши доста обстановката във връзките и комуникацията около вас напоследък. Затова и много хора спряха да общуват с вас. Е, от днес можете да започнете начисто. Пишете нова страница, нов лист.


ДЕВА

Малки цели

 

Прекалено доверчиви сте, въпреки че трябва да се затворите в себе си и да си направите самоанализ и оценка на миналите дни. Склонни сте да се залъгвате с малки обещания. Те ще ви донесат много краткотраен успех, но ще ви костват усилия и бариери след това. Помислете за бъдещето си, като го погледнете от друга гледна точка.


ВЕЗНИ

Говорете пред свидетели

 

Вторник, въпреки че ще бъде един изключително емоционален ден, обещава много успехи и добри сделки при бизнесмените. Избягвайте разговорите ви да се водят на закрити врата. Изберете прозрачността, за да си спестите бъдещи проблеми. Общуването днес по работа винаги трябва да е сред свидетели, а не на четири очи.


СКОРПИОН

Домашни нередности

 

Домашни проблеми са в основата на провалените ви шансове днес. Притеснявате се напълно излишно и нередностите вкъщи могат да бъдат избегнати, така че да не ви заемат напълно мислите през работното време. Овладеете ли това условие, чакат ви финансови приходи и шанс да уговорите подписване на успешен договор.


СТРЕЛЕЦ

Без излишни жертви

 

Въпреки че вторник е приятен за Стрелците, отново ще ги посъветвам да не са прекалено активни. Само така няма да се забъркат в нещо, от което да си патят след това. На работното място отново са жертвоготовни. Все искат да помогнат някому, а това бави с дни техните си ангажименти. В личен план денят носи добро развитие.


КОЗИРОГ

Излишна покупка

 

Ще разберете, че наскоро направена покупка е била напълно излишна и сега тегне над джоба ви. Ако сте я взели на кредит, дори и да е била за вкъщи, сега ще искате с цялото си сърце да развалите финансовия договор. Това е невъзможно, помислете как да не правите повече такива покупки.


ВОДОЛЕЙ

Гледайте напред

 

Днес, ако не обръщате толкова голямо внимание на хората около себе си, на чуждата болка и чуждото безразсъдство, ще изживеете един доста благоприятен ден. Не се разсейвайте с проблеми, които хич не ви засягат. Вървете напред, можете да осъществите сделка или да направите постъпки за осъществяване на проект.


РИБИ

Нервни сте

 

Важно е и днес да продължите с финансовата равносметка, която стартирахте вчера. Денят е благоприятен за приключване на важни дела, за да можете паралелно с това приключване да потърсите и нови ангажименти. В личен план сте нервни и заядливи. Вечерта направете нещо вкусно за хапване и това ще ви подобри настроението.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *