Кирил Петков и Асен Василев на кратка, но изключително емоционална среща с великотърновци

Екипът на ПП „Продължаваме промяната“ вчера се срещна и с жителите на Свищов, днес е в Горна Оряховица, а утре в Павликени

На кратка, но изключително емоционална среща с жителите на старата столица бяха лидерите на политическа партия „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев, както и кандидат-депутати от листата. Посещението е част от предизборната обиколка в Северна България, чиято цел е хората да се срещнат лице в лице с представителите на новата партия, да зададат въпросите си и да почувстват надежда за промяна към по-добро.
На импровизираната среща пред щаба на ПП „Продължаваме промяната“ в старата столица се събраха много хора. Случайно преминаващите също се спираха и се опитваха да си пробият път до двамата млади политици, които се стараеха да отговорят на всички въпроси. „Не знам как ще си тръгнем, хората направо не искат да ни пуснат. В Свищов някои от дошлите направо се разплакаха, държаха ни ръцете и повтаряха: „Спасете града“, сподели пред „Борба“ вторият в търновската листа на партията Милен Матеев.
Въпреки ограниченото време на посещението Кирил Петков и Асен Василев не пренебрегнаха нито един зададен въпрос. Днес в 9.30 часа е срещата им с горнооряховци, а утре в град Павликени.

Още за срещите на екипа с гражданите от областта очаквайте в утрешния брой на „Борба“.

4 thoughts on “Кирил Петков и Асен Василев на кратка, но изключително емоционална среща с великотърновци

 • 19.10.2021 в 21:13
  Permalink

  Oтивайте си на село, хващайте се за раааааабота, кой да ви спаси?

  Отговор
 • 19.10.2021 в 22:31
  Permalink

  Тия момчета заслужават доверие – дано да оправят бакиите на Мутрьо от Банкя и Дългия бастун на Суверена…
  Успех!

  Отговор
 • 20.10.2021 в 10:12
  Permalink

  Смятам, че трябва да са в следващото управление. Имат опит и желаят България да се развива като нормална държава. Дано върнат уважението, спокойствието и сигурността на българите.

  Отговор
 • 20.10.2021 в 11:43
  Permalink

  И един мармот завива шоколада в станиол

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *