Горан Благоев: „Като държавен глава, ще настоявам за конкретни решения срещу бедността“

С авторитета и изявената твърда воля президентът може да изисква от управляващите да водят политики в полза на гражданите и за повишаване на техните доходи, а не да раздават парите им на приближени фирми в корупционни схеми, каквато е практиката досега. Това каза по време на онлайн среща с избиратели кандидатът за президент на България Горан Благоев, издигнат от „Национално обединение на десницата“ с номер 7.

Като държавен глава, аз ще имам възможността и със сигурност ще го правя – публично да настоявам за конкретни решения срещу бедността. Решения, които чувствително да повишат доходите на българските граждани, защото съм дълбоко убеден, че именно бедността и липсата на финансова сигурност прави хората зависими. Задачата на десницата е да създаде правила за свободна икономика, високи доходи и достоен живот за всеки гражданин. Без десница всяка държава е обречена на бедност, лъжа и корупция. 30 години България живее в тази реалност“, продължи Благоев.

Нужна е лустрация, за да скъсаме с лъжата и задкулисието на номенклатурата на БКП, чиито роднини и приближени днес продължават да ограбват България“, категоричен е кандидатът за президент на „Национално обединение на десницата“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *