Какво вещаят звездите за 20 октомври, сряда

Ден за жътва каквото сме посели, това ще пожънем днес. Пригответе се за резултати, бъдете готови да научите истини, да се разкрият дълбоко пазени тайни. Владейте емоциите си, за да не избухнете в напрежение. Днес настъпва пълнолуние в Овен – време, в което наши действия от миналото дават своя явен плод.


ОВЕН

Обещаващ хороскоп

 

Доста явно ще стане желанието ви да подредите своя собствен свят по начина, който вие го виждате. Днес можете да очаквате добри резултати от действия, направени в отминалите пет-шест месеца. Нещо коренно ще се промени и точно тази промяна ще ви даде ход за бъдещи действия и инициативи.


ТЕЛЕЦ

Преборете страховете си

 

В сряда ще се срещнете със свои големи страхове и притеснения. Има неща в живота, които не сте в състояние да контролирате. Днес е време да ги приемете и да спрете да се плашите от тях. Обърнете внимание на взаимоотношенията си, които разрушихте в последните няколко седмици. Дали да не се обадите и да се извините?


БЛИЗНАЦИ

Приемете мнения

 

Чувствате се окрилени и днешният ден ви дава шанс да изпълните доста голям набор от мечти. Поставете си цели и не се притеснявайте да се борите за тяхното изпълнение. Сряда е чудесен ден за срещи и разговори. Попитайте как другите ви възприемат. Вижте как изглеждате в чуждите очи.


РАК

Насаме със себе си

 

В сряда Раците да доста боязливи. Не можем да очакваме от тях сериозни действия и поемане на инициативи точно сега. Те се страхуват от всичко ново, което им се случва. Емоциите и страстите преливат една в друга. Днешния ден е по-добре да изживеят тихо и без много контакти. Нека останат насаме със себе си.


ЛЪВ

Тежък ден

 

Ще разберете, че без да искате сте влошили взаимоотношенията си на работното място по време на ретроградния Меркурий. Сега и да се извинявате, вече е късно. Стореното – сторено. Помислете обаче как от сега нататък да овладеете емоциите и да стабилизирате връзките си. Чака ви доста тежък емоционален ден.


ДЕВА

Роля на жертви

 

Прекалявате с мрачните мисли и лошите сценарии, които си представяте по пътя си напред. Това обаче по някакъв начин ви дава наслада и да се поставяте в ситуация на жертви ви кара да се чувствате удобно. Помислете колко много си вредите, а и колко досаждате на близките си, представяйки така нещата.


ВЕЗНИ

Искате промяна

 

Везните въобще не са съгласни със състоянието, в което са попаднали в последните седмици. Те искат нещо сериозно да се промени в живота им и днес по всичко личи, че работят в тази посока. Нека очакват добри резултати от свършена някъде назад във времето работа. Тяхно старо действие ще им удари рамо в сегашната ситуация.


СКОРПИОН

Добри приходи

 

Не можете да се оплачете от липса на финансови средства към момента. Късметът е с вас, ако се наложи да подпишете договор за допълнителен труд, който ще ви бъде заплатен доста добре. Не се скъпете да си закупите нужни витамини и добавки, които да подобрят здравето ви през есента.


СТРЕЛЕЦ

Свикнете с промените

 

Доста месеци търсехте една промяна в живота си и работехте сериозно за нейното осъществяване. Сега, когато тя вече започва да става факт, сякаш сте разколебани и не особено доволни от случващото се. Вероятно изпитвате страх от новостите, които предстоят, а се налага да свикнете с тях.


КОЗИРОГ

Помагайте, но с мярка

 

В сряда ще бъдете загрижени за член от семейството си, който в момента усещате, че се намира в нестабилно положение. При някои нестабилността е в емоционален план, при други – във финансов. Можете да помогнете, но го направете с мярка, за да може и той да положи усилия да се справи със затруднената ситуация.


ВОДОЛЕЙ

Доказано приятелство

 

В сряда ще се порадвате на едно зародило се в последните шест месеца приятелство, което ежедневно ви вдъхновява и ви помага да се чувствате сигурни и уверени. Тестът за искреност е издържан и можете да имате пълно доверие на този човек. Това е прекрасно и ви прави особено щастливи.


РИБИ

Сигурни доходи

 

В сряда ще се почувствате сигурни в себе си и в своите доходи – нещо, което не сте чувствали през последните пет-шест месеца. Причината е в сигурната работа, която изпълнявате от известно време. Сега, въпреки зараждащата се инфлация, имате възможност да си поемете глътка въздух и да се успокоите.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *