Вашият хороскоп за 21 октомври, четвъртък

Ден за стабилизация – стъпете си на краката. Овладейте излишните емоции, стабилизирайте финансовото си състояние, направете сметка на разходите си до края на месеца. Луната е в Телец и не подкрепя неоснователните покупки.


ОВЕН

Бъдете пестеливи

 

В четвъртък ограничете ненужните разходи, които сериозно могат да навредят на джоба ви и на финансовата ви стабилност в следващите седмици. Можете да си спестите покупката на вещ, от която в момента нямате никаква нужда. Не давайте пари назаем, защото съвсем скоро ще се нуждаете от тях.


ТЕЛЕЦ

Заздравете връзките

 

Стабилизацията в четвъртък е задължителна както за Телците, така и за всички останали зодии. Стъпете си на краката и обърнете повече внимание на хармонията във взаимоотношенията. Във фазата на ретрограден Меркурий доста връзки се нарушиха заради дреболии. Помислете как можете отново да ги заздравите.


БЛИЗНАЦИ

Нужда от промени

 

Нуждаете се да промените нещо около себе си. Днес по никакъв начин не търпите старите порядки и всичко старо, което ви потиска и кара да се чувствате като в затвор. Време е за нещо ново. Променете начина си на мислене и приемете, че светът се променя и вие също трябва да сте в синхрон с него.


РАК

Колебания

 

Днес се лутате и не можете да вземете никакви решения. Колебаете се и винаги се изправяте пред избори. В този ден едва ли ще тръгнете по най-правилния път. По-скоро поговорете с хора, на които имате пълно доверие. Хора, които няма да ви подведат и ще ви дадат най-ценните съвети. Имате нужда да споделите.


ЛЪВ

Желани промени

 

Време е за ново начало. На работното място още сутринта ще разберете за желани промени, които ще ви се отразят прекрасно на настроението. Всичко започва да се нарежда така, както вие си го желаехте още от самото начало. Успокойте се. Това, което се случва сега, е за ваше добро, а и по ваше желание.


ДЕВА

Посока напред

 

В четвъртък Девите ще скъсат оковите със старото и ще приемат нещо ново в живота си. Време е мнозина от тях да тръгнат по нов път. Път, който желаеха от дълго време. Сега, когато и Меркурий вече е в своята директна фаза, няма какво да ги възпира. Нека мечтаят, нека дерзаят. Посоката е само напред.


ВЕЗНИ

Признайте грешките си

 

В четвъртък помислете за стабилизация на всички сфери в живота си. Това не е ден за действия или предприемане на промени. Напротив, погледнете назад и осъзнайте част от грешките си, които извършихте в последно време и които не ви позволяват да общувате гладко с близките си. Не харчете пари. Бъдете пестеливи.


СКОРПИОН

Бъдете по-романтични

 

Освободете се от излишното напрежение, натрупано във взаимоотношенията ви с половинката. Днес обърнете повече внимание на личния си живот. Обаждайте се по-често на партньора си докато сте на работа, а вечерта организирайте романтична вечеря или киновечер, посветена само на вас двамата.


СТРЕЛЕЦ

Започнете спорт

 

В четвъртък направете нещо за себе си – потърсете начин да подобрите навиците си за здраве и грижа за своето тяло. Вземете витамини за есента и планирайте посещение на спорт, който ви се отразява добре. Не използвайте спазването на мерките като повод да се откажете от тази важна крачка.


КОЗИРОГ

Не харчете

 

Не харчете парите си прекалено хазартно. В четвъртък се опитайте да бъдете по-пестеливи, както и да управлявате по-добре своите спестявания. Можете да се поинтересувате за изгодни инвестиции или инвестиционни банкови планове, които да ви носят дивиденти за в бъдеще.


ВОДОЛЕЙ

Обмислете бюджета си

 

Проблемите в семейството са предизвикани от липса на стабилност в доходите и финансовото състояние в момента. Днес седнете и сериозно направете бюджета си до следваща заплата. Може да се наложи да се лишите от някоя твърде желана покупка, но е по-добре да не влизате в дългове.


РИБИ

Прекрасен ден

 

В четвъртък се чувствате прекрасно. Проблемите около вас отшумяха и сега усещате стабилност и сигурност както във взаимоотношенията си в семейството и работата, така и в сферата на доходите и финансите. Очаква ви един прекрасен ден. Не мислете за нищо, което ви навява негативни спомени.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *