Хороскоп за периода 22-24 октомври

Петък е благоприятен ден за сключване на сделки и договорки, през уикенда се занимавайте с изкуство и лекувайте душата си

 

В петък Луната е в Телец и благоприятства всякакви бизнесначинания, срещи за обсъждане на бъдещи делови взаимоотношения, сключване на сделки. Всички страни ще бъдат доволни от договореното. В събота Луната преминава в Близнаци. Бъдете гъвкави, подвижни, устойчиви. Бързо ще си меним настроенията, ще си сменяме мненията и ще търсим все нещо ново, с което да се захванем. Отделете време за наука и изкуство. В неделя обърнете внимание на душевното си състояние. Ако нещо ви тежи, насочете се към причините то да натежава в живота ви. Лекувайте душата си, за да не започне да страда и тялото ви.


ОВЕН

Заредете се с енергия

 

22 октомври. Петък ви е ден за преговори. Ще имате големи резултати, ако изслушвате внимателно събеседниците си и не ги прекъсвате по време на разговор. От вас зависи дали следващите седмици ще са ви успешни, или не.

23 октомври. В събота, когато звездите искат от вас да сте подвижни, решителни и активни, вие сте мудни и сякаш без настроение. Това е, защото сте станали рано. Наспете се в следобеда и не пропускайте вечерните часове, които ви дават възможности за промени в личен план.

24 октомври. В неделя ще бъдете заредени с положителна енергия. Още сутринта чувствате прилив на емоции. Не се притеснявайте да се видите с приятели в безопасна среда или на разходка в парка. Порадвайте се на хубавото есенно време. Топъл чай, разговор на пейка с приятели ще ви ободри и зареди с енергия.


ТЕЛЕЦ

Чудесна покупка

 

22 октомври. В петък сте водещи фигури на работното място, а в бизнеса можете да постигнете споразумение и по най-конфликтния и неразрешим въпрос. Денят е доста благоприятен и ви дава възможност да работите, без да бъдете възпирани от каквито и да било обстоятелства.

23 октомври. В събота, без да сте планирали, ще изхарчите голяма сума пари от своите спестявания. Покупката обаче ще си заслужава и ще ви направи особено щастливи и доволни. Не се лишавайте от нея.

24 октомври. В неделя сте решили да страдате заради глупостта на някой друг. Слагате си всичко на сърцето и без да искате, вредите на своето емоционално и физическо състояние. Това е причината в този ден да се чувствате отпаднали, лениви и без енергия.


БЛИЗНАЦИ

Ремонт вкъщи

 

22 октомври. В петък, въпреки натрупаната умора от тази седмица, се чувствате в кондиция и работоспособни. Можете да отметнете доста работа, стига тя да не е свързана със среши и разговори. Това, което ви уморява най-много, са дългите разговори и обсъждания на едни и същи проблеми.

23 октомври. В събота за вас стартира един нов и дългоочакван период. Период, който жадувахте от месец насам. Ще почувствате прилив на енергия и ентусиазъм. Може да започнете ремонт вкъщи или просто да обновите някои мебели. Направете нещо, което не сте правили от седмици.

24 октомври. Неделният ден е продължение на вчерашната събота. Отново ще бъдете заети с домашните си работи и ще работите по обновяването на интериора вкъщи. Направете дома си удобен и уютен, за да прекарвате пълноценни и приятни часове в него.


РАК

Откажете пътуване

 

22 октомври. Бъдете подготвени за много разговори и срещи, които можете да проведете още сутринта. Насъбрали са се проблеми на работното място, които трябва да бъдат разрешени още днес. Пригответе се за динамичен, но много ползотворен ден.

23 октомври. Ако се събудите рано в събота, умората ви е гарантирана на сто процента. Затова не предвиждайте будилници, а оставете на съзнанието ви да отпочине в сън. Не бързайте за никъде през целия ден. Избягайте от стреса, който така или иначе ви се натрупа в последните дни.

24 октомври. В неделя, колкото и да ви канят да осъществите пътуване, откажете. По-добре ще ви е, ако сте си вкъщи и почивате повече. Имате нужда да се заредите с положителни мисли. Усамотете се с вдъхновяваща книга. Изгледайте мотивиращ филм. Правете нещо приятно.


ЛЪВ

Мислете позитивно

 

22 октомври. В петък на работното място хиляди обстоятелства ще ви объркват и ще са предпоставка да правите грешка след грешка. Не обвинявайте никого за това, а се концентрирайте. По-добре свършете едно нещо, но качествено, отколкото няколко, но без резултати.

23 октомври. Съботният ден ще премине бързо, защото още от сутринта ще уредите няколко приятни срещи и ще прекарате времето си навън с хора, с които знаете как да се забавлявате.

24 октомври. В неделя нещо ще ви разтревожи и ще превърне деня ви в мрачен, сив и неприятен. Разбира се, във вашите ръце е шансът да промените кръгозора си и да оцветите този ден в различни багри, като пренесете положителната енергия от вчера. Не позволявайте на лоши мисли да ви завладеят.


ДЕВА

Потърсете важен съвет

 

22 октомври. Доброто ви настроение в петък се оказва основната причина хората да се чувстват добре около вас и да си говорите спокойно и ненапрегнато. На работното място задачите вървят успешно – още един повод да се зарадвате, а и да отпразнувате подобаващо края на седмицата с близките си.

23 октомври. В събота ще се нуждаете от съвет. Най-добрия ще намерите от по-възрастен роднина в семейството си. Не се притеснявайте да поговорите за проблемите си със своите родители. Те ще ви разберат и насочат към най-добрия път.

24 октомври. В неделя проявете повече практичност и не купувайте излишни стоки, подтикнати от емоциите си. Заредете домакинството си с най-нужните продукти, а вечерта сгответе домашна храна за радост на семейството.


ВЕЗНИ

Не се притеснявайте за парите си

 

22 октомври. Петък е чудесен ден за уреждане на финансови взаимоотношения и финализиране на договори, които можете да подпишете още днес. Заредени сте с енергия и ентусиазъм. Късметът е с вас. Погледнете света през розови очила.

23 октомври. В събота внезапно започвате да се притеснявате за своето финансовото състояние. Предчувствате безпаричие и се паникьосвате, без да имате основание. Така сами ще си предизвикате проблеми на главата, вместо да се радвате на хубавото време навън.

24 октомври. В неделя емоционалното ви състояние отново е в критични граници. Склонни сте да съсипете не само своя ден, но и деня на близките си, проявявайки каприз след каприз и обвинявайки тях за своите неволи. А съвсем лесно можете да промените нещата, стига да искате.


СКОРПИОН

Време за начало

 

22 октомври. Днес сте мотивирани да направите промени, които ще се отразят на вас и вашето работно място по един по-положителен начин. Не се страхувайте да предприемете новости. Време е за начало.

23 октомври. В събота се наспете добре. Имате нужда от почивка и спокойствие. Нека никой не ви притеснява за нищо. Ако ви се стои вкъщи, прекарайте целия ден по пижама – с книга в ръка или с дистанционното на телевизора.

24 октомври. В последно време вие не се оплаквахте от финансовото си състояние и това насади у някои ваши приятели усещане, че притежавате много пари и че сте длъжни да им услужите с някой лев назаем. Ако им откажете, ще се разсърдят. Но все пак, вие направете сметка дали можете да си позволите да раздавате заеми.


СТРЕЛЕЦ

Положително време

 

22 октомври. В петък ще се натоварите с личните проблеми на свои колеги, на които искате да помогнете, но няма как да го сторите. Все пак, не можете да промените начина им на мислене. Затова по-скоро странете от тях, когато ви разказват нещо за семейството си.

23 октомври. Очаква ви приятен уикенд, който ще споделите изцяло със семейството си. В събота организирайте семейно пътуване, посетете по-възрастни роднини, като спазвате всички мерки за здравословни срещи. Ще си прекарате страхотно време заедно.

24 октомври. В неделя можете да почистите дома си от излишни вещи и да го направите по-уютен, а вечерта да сготвите домашна вечеря, на която всички от семейството ще са щастливи и доволни.


КОЗИРОГ

Прекъсвате връзки

 

22 октомври. Време е да приключите емоционални връзки, които ви вредят и ви товарят с негативни мисли и усещания. Не се притеснявайте да кажете думичката „не” там, където е нужно. Днес е време за слагане на точки.

23 октомври. В събота можете да започнете начисто. Стартирайте нещо ново в живота си и посейте семенцето на ново зародило се приятелство. Очаква ви доста ведър и динамичен ден.

24 октомври. В неделя успокойте топката. Нуждаете се от малко време за себе си. Можете да си позволите поне за ден да не правите нищо и да стоите без работа. Отворете интересна книга или потърсете филм, който сте гледали някога, но сте позабравили. Връщането в спомени ще ви направи сантиментални и положително чувствителни.


ВОДОЛЕЙ

Носталгията ви харесва

 

22 октомври. Не се притеснявайте да бъдете откровени с хората около себе си и да им кажете какво точно не харесвате в тяхното поведение. Петък е един доста благоприятен ден за вас. Вечерта останете вкъщи и вечеряйте със семейството си.

23 октомври. Не е изключено през уикенда да ви се наложи да пътувате. През съботния ден, освен че ще се радвате на разбирателство и хармония около себе си, самотните представители могат да срещнат подходящ партньор за бъдещето си.

24 октомври. В неделя сте мудни, недоспали, меланхолични. Носталгичното ви настроение в този есенен ден обаче не е причина за тъга. Напротив. Спомените за стари любими моменти с хора, на които държите, ви правят щастливи и зареждат с енергия.


РИБИ

Добра новина

 

22 октомври. В петък ще се чуете с човек, с когото не си общувате много често. Но в моментите, когато си говорите, вие се чувствате като неразделни. Не е изключено и да се уговорите за среща, в която да се видите на по чаша кафе. Прекарайте няколко часа заедно и си споделете интересни факти за животите си.

23 октомври. През уикенда си останете повече време вкъщи. В събота обърнете внимание на дома си, подредете го, изхвърлете излишни вещи и предмети. Освободете се от тях и това ще ви помогне да се почувствате по-уютно.

24 октомври. В неделя новина, свързана с ваш близък, ще ви повдигне тонуса и настроението. Добрите новини винаги действат облагородяващо. Такъв ще бъде ефектът и на тази. Не се притеснявайте да поканите роднини на обяд вкъщи, ако всички сте в добро здраве. Поговорете си. Има какво да си кажете.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *