Тези 5 знака издават, че някой си мисли за вас

Телепатичните знаци не са шега! Нашето подсъзнание е много развито и има невероятната сила да ни изпраща определени сигнали. Например, ако човек мисли за вас, тогава умът със сигурност ще ви уведоми за това. Съществуват 5 телепатични знака, които ви подсказват това.

Хълцане

Нищо чудно, че казват, че ако хълцането е настойчиво, значи някой ви помни. Тази вяра съществува от много векове и, колкото и да е странно, тя е вярна. По време на хълцане мозъкът получава сигнали, човек се разсейва от работата и всичко, което съществува в света, за да сложи край на неприятното хълцане. Между другото, най-често човек прибягва до телефона или разговаря с най-близките си.

Бели пера

Ако виждате навсякъде бели пера – да, истински пера – то това е ясен знак, че той мисли за вас. Но не обръщайте внимание на единственото перо, което сте срещнали преди три години. Вярно, ако това се случва доста често, тогава можете да бъдете сигурни. Факт е, че от древни времена белите птици и техните пера се считат за символ на любов, невинност и чистота. Този образ и асоциация е толкова силно застъпена в нашето подсъзнание, че мозъкът прави всичко, за да привлече вниманието ви.

Виждате го в мечтите си

Отдавна е доказано, че в съня си човек е в състояние да види това, което не забелязва в живота. Може би сънуваният Брад Пит не говори за нищо, но близък приятел или вашият партньор означава обратното. Всъщност подсъзнанието в съня се опитва да ни насочи някъде, а също и да ни защити. Знайте, че не мечтаем за хора, към които не сме енергично привързани.

Изведнъж си спомняте човек

Без никаква причина. Съвсем случайно си го спомняте, но и бързо забравяте. В такива моменти той изпраща телепатични сигнали и те стигат до вас. Между другото, това е най-малкото нещо, на което е способно подсъзнанието.

Неочакван прилив на емоции

По време на силен прилив на емоции, независимо дали са положителни или отрицателни, ще искате да го информирате за това. Силните емоции също ви карат да бъдете привлечени от бившия си, най-вероятно все още сте привързани един към друг.

Източник: Струма

2 thoughts on “Тези 5 знака издават, че някой си мисли за вас

 • 21.10.2021 в 12:38
  Permalink

  Аз когато си мисля за винкел изпитвам силни емоции. Значи ли това че някой си мисли зъ мен?

  Отговор
 • 28.10.2021 в 13:13
  Permalink

  А кат си мисля за на кмета жена му, значе ли че имам диария?

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *