Кандидатите на ДПС на обиколки в целия регион

От партията стартираха и разяснителна кампания за гласуването

СЕРИЯ ОТ СРЕЩИ И ПОСЕЩЕНИЯ В ГРАДОВЕ И СЕЛА В ЦЯЛАТА ВЕЛИКОТЪРНОВСКА ОБЛАСТ НАПРАВИХА ПРЕЗ УИКЕНДА ОТ ДПС. Кандидати за народни представители и активисти навъртяха солиден километраж през почивните дни, като идеята е да се търси директният контакт с хората и на място да се чуят проблемите им и обсъдят мерки за тяхното решаване. Паралелно с това от движението стартираха и масирана разяснителна кампания за начина, по който ще се гласува на предстоящия вот за парламент и президент.

ХОРАТА В КЕСАРЕВО: „МЕСТЕН ФЕОДАЛ ВИЛНЕЕ В РАЙОНА”

Много емоционални срещи имаха кандидатите за народни представители на ДПС в стражишкото село Кесарево. Фатме Етемова – областен координатор на Женско дружество на ДПС в старата столица, Алекбер Абил и общинският председател на ДПС Атанас Дончев разговаряха с няколко десетки кесаревчани по време на съботния пазар в селото.

Хората споделиха пред кандидатите на ДПС една от големите си болки – местен феодал, контролиращ икономическите процеси, назначения на свои хора и обратното – отпор на онези, които не споделят мнението му. Безработицата и достойните възнаграждения са друг важен проблем за Кесарево и района.

Възрастните хора пък са доволни от допълнителните 120 лв. към пенсиите им, за което голяма заслуга имат народните представители на ДПС.

Защита на хората, правата и просперитетът им е основна задача за ДПС, заявиха кандидатите по време на срещите. Ангажиментите за това бяха публично поети.

Младежите от Академично дружество – Велико Търново, пък започнаха разяснителна кампания при срещите с избирателите във великотърновския кв. „Света гора“. По същия повод бе и срещата на актива в община Сухиндол, където кандидатите се зарадваха на много топло посрещане и пожелания в мандата на следващия парламент да бъде върната държавността и единството на нацията.

„Всеки заслужава равен старт, заставаме зад президент обединител, какъвто е г-н Карадайъ“, с тези думи кандидатите на ДПС бяха посрещнати в лясковското село Джулюница в неделя. По-късно предизборни срещи бяха проведени и в с. Камен и се пренесоха на територията на община Павликени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *