Дневен хороскоп. Прогноза за 25.10.2021 г., понеделник

В понеделник не всичко ще върви по начина, който си го представяме. Трудности и проблеми в работата са причина да не осъществим планирани задачи. Не бива да се изкушаваме да започваме нещо ново, въпреки че сме в началото на седмицата. Луната гостува в Близнаци и допринася да сме повърхностни и незадълбочени. Дори и да изглежда, че на работа по-скоро се развличаме, отколкото работим, е по-добре. От утре ще имаме повече възможности за разгръщане.


ОВЕН

Не се налагайте

 

Трудно ще осъществите разговорите си в понеделник и причината е във вас и желанието ви да убедите другите в мнението си на всяка цена. Всъщност, не сте склонни да чуете и чуждата гледна точка. Не се натъжавайте, ако някой отсреща реагира остро и ви критикува. Не се налагайте, друго не можете да направите днес.


ТЕЛЕЦ

Не избързвайте

 

Много ви се иска в понеделник да поставите ново начало на работното място, но не избързвайте. Бъдете търпеливи, когато разговаряте с хората около вас. Невинаги ще разбират от първия път какво се опитвате да им обясните. Нормално е. Днес информацията може да се изкриви от разбиранията на всеки.


БЛИЗНАЦИ

Време за себе си

 

В понеделник не се натоварвайте със задачи, които изискват пълно внимание. Помислете за себе си. Поглезете се и си запишете час за козметик или фризьор. Отидете на цветотерапия и релаксирайте. Този ден не е добър за начала или важни инициативи. Мъчно ще се справите с дела, които изискват вземане на решения.


РАК

Дайте го лежерно

 

В понеделник сте настроени романтично, сантиментално и търсите възможност да изявите своята лирична душевност. Прави ви се всичко друго, освен да ви се работи. Затова и не се насилвайте с тежки и важни дела. Няма да успеете да ги свършите подобаващо. Помислете за себе си. Поработете върху хобито си.


ЛЪВ

Търсите отдушник

 

Ще ви се иска да се оплачете на приятелите или колегите, които чувствате по-близки. Ще потърсите съчувствие за трудности, които преживявате в момента. Всичко ще си дойде на мястото съвсем скоро. Днес го давайте по-спокойно и не се претоварвайте на работа. В личен план ви чакат положителни промени.


ДЕВА

Муден ден

 

Имате нужда да останете насаме със себе си и да анализирате своето собствено поведение в изминалите няколко дни. Оценете грешките, които сторихте. Време е или да се опитате да ги поправите, или да ги превърнете в поука, за да не ги повтаряте в бъдеще. Не очаквайте прекалено много от този ден.


ВЕЗНИ

Приходи

 

Потъвате в размисли и през целия ден сте далече от реалността около себе си. Започвате да кроите смели планове, които ще осъществите с лекота. Предпазвайте се от прекалено големи разходи. Сега не е времето да правите инвестиции. При мнозина този ден носи приходи.


СКОРПИОН

Забързан ден

 

Стартирате седмицата с доста напрежение. Очаква ви ден, в който забързаността на ежедневието е основната причина за усещането ви, че все нещо пропускате или сте забравили да свършите. Направете си план за действие сутринта, който да следвате до вечерта. Ще се справите. Хранете се здравословно и с леки храни.


СТРЕЛЕЦ

Не слушайте клюки

 

И вие ще изживеете днешния ден с успехи и заслуги. Въпреки напрежението, което ви съпътства почти навсякъде, успявате да вървите напред и да борите трудностите. Не обръщайте толкова много внимание на хорските думи по ваш адрес или по адрес на семейството ви. Губите излишна енергия, подавайки ухо на глупави клюки.


КОЗИРОГ

Не сте активни

 

Седмицата ви стартира с не особено активен ден. Нямате настроение за усърдна работа, въпреки че служебният телефон звъни непрекъснато и хората търсят вас, за да свършите това-онова. Дайте си нужното време за адаптация от уикенда към работен режим. Още повече, ако това е първият ви ден след дълъг отпуск.


ВОДОЛЕЙ

Не подценявайте опасностите

 

В понеделник сте в доста добро настроение. Обградени сте от хора, които захранват положителните ви емоции с усмивки и подкрепа. Имате желание да вървите напред и да се борите с трудностите упорито. Въпреки всичко, не подценявайте опасностите. На работното място се явяват подводни камъни. Имайте ги предвид.


РИБИ

Лошо настроение

 

Стартирате новата работна седмица с критичен ден. Съветът ми е да ограничавате контактите и да не се заяждате, ако някой ви дразни или не е на вашето мнение. Липсата на достатъчно психическа почивка през уикенда е причината в момента да сте в лошо настроение. Не вгорчавайте настроението и на хората около себе си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *