Вашият хороскоп за 26 октомври, вторник

Прекалената чувствителност е причина във вторник всички ние да сме разсеяни и трудно да вземаме правилни решения. Заемете се с ежедневните си задължения и вършете работата, която ви прави щастливи. Луната е в Рак и ни съветва да обръщаме повече внимание на семейството и близките си.


 ОВЕН

Време за близките

 

Във вторник се опитайте да обърнете повече внимание на семейството и близките си. Те също имат нужда от вас и вашето присъствие в дома ви. На работното място ще решите проблем, свързан с евентуални финансови санкции. Е, санкции няма да има, така че е редно да го отпразнувате с близките вечерта.


ТЕЛЕЦ

Успех

 

Вторник е един от благоприятните дни за вас през тази седмица. Идеален е за срещи и делови контакти, защото днес можете да убедите всекиго в своето мнение, и то без да упражнявате каквото и да е насилие. Промени в личния живот започват малко по малко да се избистрят във вашето ежедневие. Това ви прави особено щастливи.


БЛИЗНАЦИ

Всички са щастливи

 

Във вторник ви вълнува всичко материално, свързано с възнаграждения, пари, заплащане на труд и търговия. Хубавото е, че каквото изкарате днес, ще го вложите в разумни покупки за дома и семейството. Вашите близки също ще са щастливи и доволни, а всичко това ви помага да сте горди със себе си.


РАК

Под наблюдение

 

Не е изключено във вторник всички погледи да са насочени към вас и всеки да следи стриктно вашите действия. Чувствате се следени и под наблюдение. Това наистина е така. Не се притеснявайте да правите грешки. И вие сте хора като всички около вас. Можете да вземете едно по-дългосрочно решение за личния си живот.


ЛЪВ

Доставете си удоволствие

 

Притеснявате се за финансовото си състояние и донякъде имате основание за това. Но сте толкова примамени от една точно определена вещ, че не е изключено да си я закупите, независимо дали ще вложите спестявания, или ще я вземете на кредит. Доставете си удоволствието. Всеки трябва да си доставя щастие в опредени случаи.


ДЕВА

Чудесен ден

 

Във вторник лека-полека нещата около вас започват да стават по-динамични. На работното място ще ви натоварят с нови задачи, а това прави деня ви още по-интересен и вълнуващ. Сега можете да покажете уменията си. Обадете се на добър приятел, с който да прекарате известно време в приказки. Имате нужда да говорите с някого.

 

ВЕЗНИ

Големи успехи

 

Пригответе се за доста натоварен ден в службата, но пък той ще ви донесе поводи да се чувствате горди и доволни от себе си. Мнозина от вас ще положат ново професионално начало или ще получат предложение за включване в нов работен проект. Всичко, което опира до работа и развитие, днес ще ви носи големи успехи.


СКОРПИОН

В грешка сте

 

Във вторник сте доста докачливи докато говорите с другите хора. Без те да имат нещо против вас, вие си внушавате, че ви пренебрегват или че отправят заядки на лична основа към вашия живот. Но това са само внушения и никой няма нищо против вас. Защо ви е да си разваляте взаимоотношенията по този начин?


СТРЕЛЕЦ

Излезте от депресията

 

Вчера чухте много неща по свой адрес. Клюки, които не са верни, но ви разстроиха и накараха да се почувствате зле. Днес се опитайте да излезете от тази емоционална клопка. Не се самоизолирайте, а общувайте с другите. Не обръщайте внимание кой какво казва за вас, още повече, след като информацията е невярна.


КОЗИРОГ

Благоприятен ден

 

Във вторник се чувствате великолепно. Денят е прекрасен за делови срещи и разговори по бизнес. Ще имате особен успех, стига да следвате своя интерес и да отстоявате мнението си. В любовта започват благоприятни промени. Дори и да се чувствате ограничени от мерките, ще имате възможност да общувате.


ВОДОЛЕЙ

Планирана атака

 

Вторник се очертава да е доста активен ден за вас. В сутрешните часове някой ще ви се намеси в работата и ще ви обърка толкова много, че след това цял ден ще се наложи да подреждате мисли, факти, документи… Бъдете концентрирани, защото това е планиран ход на ваш конкурент, който иска да ви изложи пред ръководителите.


РИБИ

Вдъхновение

 

Настроението ви във вторник е творческо. Вие ще се разгърнете и ще получите вдъхновение, особено ако се занимавате в сферата на изкуството или трябва да създадете нещо ново. Нещо, което не сте правили до момента. Вложете целия си интелект в това, което вършите. Денят е зареден с енергия.


 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.