Какво вещаят звездите за 27 октомври, сряда

Активен и щастлив ден с движение на Луна в Рак. Подходящ за завързване на нови контакти, запознанства. Спортувайте, разхождайте се повече на чист въздух и използвайте светлите часове от деня, за да получите възможно най-много слънчеви лъчи. Всякакви бизнесначинания също ще се отразят благотворно и ще завършат с добри резултати.


ОВЕН

Изчакайте

 

Днес предложения няма да ви липсват. Но по-добре е отговор да не давате в този ден, а да изчакате. Така информацията ще отлежи, а анализите, които ще направите, ще са по-задълбочени и ценни. Сряда е ден, през който трябва да се радвате на малките неща. Те ще ви направят щастливи. Намерете си повече поводи за усмивки.


ТЕЛЕЦ

Любов

 

Проблемите решавате с лекота днес. По-скоро те сами се решават и вие ставате свидетели на крайната развръзка. Няма по-щастливи от вас в личен план. Обвързаните ще изкарат прекрасен ден с любимия човек, а самотните имат възможността да срещнат наистина подходяща половинка. Денят е силен в сферата на любовта.


БЛИЗНАЦИ

Перфектни служители

 

Днес сте идеалните служители, които успяват да се справят с всяка трудност без никакъв проблем. Силата ви идва от факта, че успявате да влезете под кожата и на колегите, и на ръководителите, но и на отсрещната страна, която в службата са самите клиенти. Е, има ли по-добри от вас днес?


РАК

Не се лишавайте

 

Положителен ден е тази сряда и за вас, Раци. Много промени, които желаехте от дълго време, могат се превърнат в реалност. Помъчете се да бъдете активни и другото го оставете на съдбата. Доста представители ще имат прекрасни преживявания в любовта. Не се лишавайте от нищо, което може да ви направи щастливи и доволни.


ЛЪВ

Пред старт

 

Днес е по-добре да планирате, но да не се залавяте с нови неща. Благоприятното развитие ви чака утре. Сега е времето, през което можете да си починете, да изкусурите детайлите около идеите си. Не пропускайте срещи с приятели и близки роднини. Разговорите провеждайте, без да изпадате в излишни подробности.


ДЕВА

Повод за усмивки

 

Положителна енергия и много оптимизъм ви чака през днешния ден. Ако през миналата седмица имахте усещането, че се намирате в сива дупка, то през тази нещата ще си дойдат на мястото. Още днес усмивките и доброто настроение ще са явен знак, че събитията около вас потръгват. Имате повод за усмивки и добро настроение.


ВЕЗНИ

Шансове

 

Днес имате шансове, но не знаете точно как да ги използвате. Затова подберете добре желанията си, синтезирайте мислите и намеренията си. Не пропускайте възможностите, които няма да бъдат малко. Любовта също ще бъде един от щастливите аспекти в този ден. Радвайте се на малките неща, те имат голяма стойност.


СКОРПИОН

Щастие

 

Днес, дори и да не предприемате действия, ще бъдете подтикнати към такива. Денят е благоприятен, положителен и вещае хубави промени. По-добре бъдете активни. Така ще подпомогнете нещата около вас да тръгнат още по-бързо. Очаква ви обществена подкрепа, както и от страна на близките. Ще бъдете щастливи и спокойни.


СТРЕЛЕЦ

В подем

 

Днес някои промени около вас ви хващат неподготвени и ще се наложи в следобедните часове да бъдете подчертано по-активни. Не се притеснявайте, всичко ще свърши добре. Денят е положителен, така че няма какво да ви тревожи. Здравословното и емоционалното ви състояние се стабилизира с неузнаваеми темпове.


КОЗИРОГ

Щастлив ден

 

Сряда е щастлив ден! Стартирате добре, получавате подкрепа от различни страни. Лошото, което правите, е, че действате според емоцията си. Така не успявате да подредите по нормалния ред своите планове и идеи. Ако не се стремите към вътрешна концентрация, ще закъсате още утре. Днес обаче имате късмет.


ВОДОЛЕЙ

Имате успех

 

Днешният ден е силен за повечето от представителите на Водолей. Добрият ви имидж, името, което сте си изградили, ще са основната причина за успехите ви. Финансови въпроси ще решавате с лекота. Разговорите с деловите партньори ви доставят удоволствие, а срещите с приятели ви карат да се чувствате невероятно.


РИБИ

Започнете начисто

 

Сряда е благоприятно време за вас, защото ви дарява с възможността да започнете начисто, тоест с нови действия, с нови идеи и намерения. Залагайте на разговорите, които днес са най-силното ви оръжие. Дори и някой да се опита да ви внедри напрежение или да ви натъжи, гледайте през розови очила. Не се поддавайте.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *