Откриха предзиборния офис на кандидат-президентската двойка ген. Румен Радев – Илияна Йотова

Във Велико Търново бе открит предизборния офис на кандидатпрезидентската двойка ген. Румен Радев – Илияна Йотова. Събитието предизвика интерес и бе уважено от областния управител Георги Гугучков, кметовете на на Павликени инж. Емануил Манолов, на Златарица Михаил Ганев, на Полски Тръмбеш Георги Чакъров, на Сухиндол инж. Пламен Чернев, на Дряново Трифон Панчев и други.

Соята подкрепа за Радев – Йотова заявиха ректорът на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий проф. Христо Бонджолов и почетният гражданин на Велико Търново и петкратен световен шампион по стрелба Весела Лечева. Присъстваха и водачите на листи с кандидати за народни представители на партиите „Има такъв народ“, „Продължаваме промяната“, „Изправи се, БГ! Ние идваме“, както и представители на различни политически формации, на бизнеса, на културните среди, общественици и т.н.

Президентството се утвърди като стълб на стабилност, на отстояване на държавността и президентската институция символизира единството на нацията, бе подчертано при откриването на предизборния щаб. Доказателство за това беше и присъствието на събитието на личности от  обществения и политически живот и региона с различни политически пристрастия.

Щабът на Радев-Йотова се намира на улицата зад комплекс „Славяни“ във Велико Търново. В него великотърновци могат да се запознаят с платформата на кандидатпрезидентската двойка, да поставят своите въпроси и предложения за бъдещето на Велико Търново и страната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *