Хороскоп за 28.10.2021 г., четвъртък

Поемете си глътка въздух, преди да изречете поредната необмислена дума. Четвъртък е напрегнат ден и въпреки че Луната преминава в Лъв и предполага оживление и повече усмихнати моменти, всъщност напрежението преобладава. Пазете се от сблъсъци на междуличностна основа, пазете се от грешки и неправилно боравене с факти.


ОВЕН

Мълчете си

 

В четвъртък е по-добре да оставите всичко на самотек. Агресивни сте, с ниско желание за работа и ако се заемете с важните си задачи, по-скоро ще ги претупате и до дни грешките ще блеснат. В личен план сте нападателни, защото се чувствате прави и непогрешими. Не за първи път ви се случва. Знаете, че в такъв момент е по-добре да си мълчите.


ТЕЛЕЦ

Излишни проблеми

 

Днес желаете да постигнете големи резултати, но не сте готови да извървите пътя до успехите. Търсите начин как с по-малко усилия да се докоснете до целите си. Сами знаете, че е невъзможно. Склонни сте самоволно да поемате ангажименти, които не са предназначени за вас. Само си трупате проблеми, и то излишни.


БЛИЗНАЦИ

Перфектни служители

 

Днес сте идеалните служители, които успяват да се справят с всяка трудност без никакъв проблем. Силата ви идва от факта, че успявате да влезете под кожата и на колегите, и на ръководителите, но и на отсрещната страна, която в службата са самите клиенти. Е, има ли по-добри от вас днес?


РАК

Упорствайте

 

Днес ще сте бунтарски настроени, но това в никакъв случай няма да доведе до фатални последствия. Напротив, ясно ще подчертаете мястото, което желаете да заемате оттук насетне. Въпреки че на моменти ще сте прекалено агресивни, денят е положителен и с добри възможности. Избягвайте да спорите прекалено и без смисъл.


ЛЪВ

По-полека

 

В четвъртък Лъвовете не бива да се заемат с рискови начинания. Успех се очертава по всички дела, в които са сигурни и които са започнали от миналата седмица. Служебният просперитет е гарантиран, ако вървят бавно, премерено и усещат полъха на попътния вятър. В любовта се очаква поносимо напрежение.


ДЕВА

Уверени сте

 

Днес не бива да прекалявате с амбициите, особено с онези, които са непостижими. Ще загубите важно време, което можете да използвате за развиване на други идеи. В личен план денят е много напрегнат, защото сте се сдобили с досадно чувство за непогрешимост. Сигурни сте, че само вашето мнение е правилно. Не ви е за първи път.


ВЕЗНИ

Усмихнат ден

 

Днес е един прекрасен ден за Везните. Напук на напрежението, което върлува около тях, те ще са доста контактни и ще завързват разговори дори с най-намусените хора наоколо. Ще се сдобият с важна информация, чрез която да навържат обстоятелства по неизяснен съвсем скоро спорен въпрос.


СКОРПИОН

Успехи

 

При Скорпионите днес могат да се очакват успехи, стига да са последователни в действията си и да не продължават с капризите, които проявиха във вчерашния щастлив и успешен ден. Поддържайте темпото си на работа равномерно, за да не загубите енергията и ентусиазма си в следобедните часове.


СТРЕЛЕЦ

В подем

 

И Стрелците дават заявка, че както днес, така и през следващите дни ще бъдат особено активни на работното място. Нека се заемат с важните си ангажименти, защото ще вършат всякаква работа с лекота. В личен план се отнасят диктаторски към близките си хора, което днес няма да се възприеме добре.


КОЗИРОГ

Приемете случващото се

 

Предстои ви ден, в който ще бъдете особено неспокойни заради вечно променящите се условия и обстоятелства, в които живеем. Просто приемете това, което се случва. Налага се да сте по-адаптивни към всичко ново. Ако преценявате силите си и не се заемате с непосилни задачи, четвъртък ви обещава успех в социалните отношения и дела.


ВОДОЛЕЙ

Не критикувайте

 

Бъдете внимателни с думите, които говорите по адрес на другите хора. Не критикувайте прекалено, за да не загубите подкрепата на хора в близкото ви обкръжение. Денят е нервен и напрегнат както за вас, така и за тях. Можете да си спестите сериозни конфликти, ако сте търпеливи и малко по-съобразителни.


РИБИ

Трупате нерви

 

Днес ще бъде труден ден за онази част от Рибите, които не са си направили програмата и в момента се оставят на течението. За останалата част, които са организирани и активни, денят ще протече по предвидимия начин – успешно. Трупате нервно напрежение, а то може да избухне по всяко време в любовта и семейството.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *