Немската верига Kik отвори първия си магазин в региона

Цените й са в пъти по-ниски, подготвя и втори обект във В. Търново

 

Немската верига Kik стъпи на великотърновския пазар, като отвори свой магазин в старата столица в търговския център на ул. „Магистрална“ 19. С това се превърна в най-новия чуждестранен инвеститор в града. На площ от над 624 кв. метра магазинът предлага над 15 хиляди артикула с огромно разнообразие – облекло за цялото семейство, играчки и сувенири, всичко за домашния любимец, домашни потреби и др. Акцентът е върху облеклото – детско, дамско и мъжко, като има и за по-едри хора, включително и за тези с наднормено тегло.

Управителят на веригата Kik за България Йоанис Варгиянис и регионалният управител за Северна България Александър Райчев със служители в магазина.

Цените в магазина са конкурентни и са в пъти по-ниски от тези в подобни магазини спрямо качеството на предлаганите стоки. Номенклатурата е абсолютно същата, както и в германските магазини на веригата.

Предлаганото във великотърновския магазин далеч не е насочено само към хората с по-ниски доходи. Тук могат да се намерят качествени дрехи и оригинални артикули на световни марки. Всяка седмица ще има ново зареждане.

Немската верига Kik е представена в цяла Европа с над 4000 филиала, в които работят 25 хиляди служители. Тя е втората по големина верига в Германия, която се занимава с търговия на дрехи.

10 служители ще обслужват бъдещите клиенти в новия магазин във Велико Търново. Работното време е от 10 до 20 часа. На 28 и 29 октомври като жест към великотърновци всички стоки ще се предлагат с 10% отстъпка от цените, посочени на етикетите. Великотърновският магазин е 14-ият в България, а почти на всеки две седмици се отваря нов.

В началото на следващата година веригата Kik ще отвори още един в старата столица, който ще бъде на Централния кооперативен пазар, над СВА.

Ана РАЙКОВСКА

Сн. авторката

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *