Цветанов: „Даниел Панов показа зависимостта между ГЕРБ и ДПС“

„От 2009 година до настоящия момент винаги съм бил кандидат за народен представител от Великотърновския избирателен район. През всички тези години участвах активно в решаването на много проблеми и ви благодаря за тази обратна връзка, която имахме, включително и в приемните ми дни, които провеждах почти ежеседмично“. Това заяви във видеообръщение след поредните си срещи с жители на Велико Търново Цветан Цветанов, водач на листата с номер 7 на „Национално обединение на десницата“.

Във видеото Цветанов прави своеобразен отчет на част от нещата, свършени през годините за Великотърновския регион. Сред тях – приближаването на трасето на АМ „Хемус“ до областния център, за да се даде повече възможност за бизнес и развитие на региона, запазването на Медико-социалния център в Дебелец, „който вървеше към закриване и с тази намеса прекрасният му професионален екип успя да се съхрани и да има център, който продължава да работи с децата с увреждания, а родителите да бъдат по-спокойни и да знаят, че се полагат грижи“.

И още: „Това, което направих през всичките тези години, е да помогна за всяка една община – и за Стражица, и за Лясковец и за Елена, и за Свищов. Тук няма как да не отчета това, което направихме за Свищов с предоставянето на декарите от бившите казарми, за да се отворят възможности за инвестиции в този район“.

Цветанов припомня и направеното в с. Царевец: „Да се осигурят работните места и заплатите, за да се покаже устойчивост и прогнозируемост за следващия период на проекта“ в центъра за деца таланти, създаден в рушащото се бивше училище там.

На великотърновци водачът на местната листа на „Национално обединение на десницата“ Цветанов казва още: „Това, което мога да гарантирам, е, че независимо кой е кмет и от коя политическа формация е няма да ги деля на наши и ваши. Защото това, което видяхме през последната седмица, е делението и много силната привързаност към кампании от страна на кмета на Велико Търново Даниел Панов“.

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ СЕ ОБРЪЩА И КОНКРЕТНО КЪМ ВЕЛИКОТЪРНОВСКИЯ КМЕТ: „Дидо, аз помагах много, но не очаквах, че ще бъдеш толкова съпричастен към кампаниите на ДПС и на ГЕРБ, защото ти си председател на Националното сдружение на общините. Трябва да бъдеш равноотдалечен от всяка една кампания“.

В края на обръщението си към жителите на региона Цветанов благодари на всички за подкрепата, която е получавал през годините. „Ще остана същият, последователен във всяка една инициатива, с която може да подкрепяме, и с решенията, които да се дават в този труден период за страната. Нека бъдем заедно. И да се възползваме от конституционното си право да направим информиран избор за политици и водачи на листи“.

„Гласувайте за хората, които познавате и са работили за региона“, казва в заключение. Да изберат номер 7 в интегралната бюлетина, призовава Цветан Цветанов жителите на региона. „Разчитам на вашата подкрепа, скъпи приятели от Великотърновска област“, завършва той.

2 thoughts on “Цветанов: „Даниел Панов показа зависимостта между ГЕРБ и ДПС“

 • 29.10.2021 в 9:43
  Permalink

  Със сержант Дидо Панов – Репатраторът едва ли ще се разберем лесно

  Отговор
 • 02.11.2021 в 11:00
  Permalink

  Знаем кой показа зависимостта на ДПС от ГЕРБ още, когато сключихте примирие с Пеевски и те оправи да не влезеш в затвора!
  Учудвам се на наглостта и безпринципността на накои същества!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *