Вашият хороскоп за периода 29-31 октомври

В петък Луната е в Лъв. Завършете задачи, които сте започнали през седмицата. Не стартирайте нищо важно и ново. Не спорете и не напрягайте още повече обстановката във взаимоотношенията. В събота преборете апатията чрез домашна работа или занимания, свързани с вашето хоби. Почивният ден не е никак благоприятен за служебни дейности, защото дори и да отидете на работа, почти нищо няма да свършите. Запазете хармонията във взаимоотношенията. В неделя Луната е в Дева. Изведнъж ставаме прекалено дребнави. Можем да недоволстваме дори за въздуха, който дишаме. Помислете за здравето си. Направете домашни зимнини.


ОВЕН

Премълчавайте си

 

29 октомври. В петък хич не си правите сметка на приказките и не се съобразявате какво и на кого говорите. Не споделяйте за личните си спестявания, за да не си създадете завистници, които съвсем скоро да ви искат пари назаем не защото им трябват, а само и само да вземат нещо от вас.

30 октомври. В събота ще сте нервни и напрегнати. Денят не е подходящ за разясняване на лични проблеми, защото ще ги задълбочите. Опитайте се да не употребявате алкохол, за да не ви паднат задръжките и да не обидите някого с думите си.

31 октомври. В неделя бъдете повече време със семейството и близките си. Денят не е никак лош. Поканете приятели или близки на обяд. Помогнете с приготовленията около трапезата. Хапвайте повече витаминозна храна, която да подобри здравето ви.


ТЕЛЕЦ

Мигове със семейството

 

29 октомври. Днес можете да се вгледате надълбоко в себе си и да прозрете какво точно желаете да промените и как искате вие да се промените, за да живеете по-щастливо и хармонично. Нужни са такива моменти на трансформация. Те ви дават много.

30 октомври. В събота още от сутринта ще бъдете ангажирани със семейни дела – пазаруване, изчистване на дома. На вас това ви харесва. Хубавото е, че ще правите нещо заедно със семейството и близките. Очаквайте една наистина благотворна събота.

31 октомври. В неделя бяхте планирали пътуване, което ще се отложи или въобще няма да се състои заради наложените мерки напоследък. Не се ядосвайте. Така е трябвало да стане. Можете да отделите тази неделя за повече почивка и релакс. Наспете се добре.


БЛИЗНАЦИ

Проблем с комуникацията

 

29 октомври. В петък трудно ще се разбирате с хората около себе си. Имате усещането, че живеете на отделни планети. Каквото и да кажете, няма да се възприема добре. Приемете, че просто съществува разминаване в комуникациите.

30 октомври. За разлика от вчера, днес сте в много по-добра форма и хората ще ви разбират значително по-лесно. Разговорите ви вървят хармонично и можете да се видите с приятели, за да си кажете това-онова. Разпуснете.

31 октомври. Неделя ви е ден за семейството и близките. Оставете си повече време за тях. Пътувайте и посетете интересно място. Ако времето го позволява, разходете се на чист въздух. Разходката на открито ще ви подейства облагородяващо.


РАК

Наложителна покупка

 

29 октомври. Ще се наложи да закупите нещо, което отлагахте дълго време, но вече ви е нужно и няма за кога да отлагате. Не се скъпете за похарчените пари. Избягвайте спречкванията с близките. Днес сякаш те не разбират какво искате да им кажете.

30 октомври. В съботния ден си починете. Имате нужда да останете поне малко време насаме със себе си. Помислете какво можете да промените в своето поведение и държание, за да подобрите хармонията вкъщи.

31 октомври. В неделя настроението ви е отлично. Активни сте и можете да свършите страшно много дела за кратко време. Това, което ви връща назад, е залитането ви по миналото. Все още искате някои моменти от миналото ви да се върнат. Това няма как да се случи.


ЛЪВ

Активна събота

 

29 октомври. Не ви липсва енергия в петък, но и прекалената емоционалност също е характерна за този ден. Това ви прави нервни, прибързани и често пъти – прекалено крайни в приказките си. Не се учудвайте, ако някой ви се разсърди за това, че сте му наговорили груби неща.

30 октомври. В събота сте активни и дейни. Можете да свършите много дела за кратко време. Не забравяйте да си подарите и часове само за себе си – за дейностите, които обичате да правите в свободните си дни.

31 октомври. Необмислени покупки са причината да похарчите много пари, без да имате полза от това, за което ще ги дадете. Е, понякога всички имаме нужда да си доставим малко удоволствие. Няма кой да ви съди за това.


ДЕВА

Променете външния си вид

 

29 октомври. В петък не ви спори толкова много. Оставете деня за довършване на дела, които сте започнали вече някъде през месец октомври. Не се захващайте с нищо ново, защото няма да го докарате докрай. Върнете се рано вкъщи и пригответе вкусна вечеря.

30 октомври. В събота имате нужда да се наспите добре, а след това да поговорите с доверени хора на теми, които жизнено ви вълнуват. Изпийте по чаша кафе с тях и си споделете притесненията. Ще ви олекне.

31 октомври. В неделя ще бъдете особено активни. Луната е във вашия знак и ви дарява с огромно количество енергия. Направете нещо за себе си – променете прическата си, посетете козметик. Подобрете външния си вид, за да се чувствате добре в кожата си и да сте още по-уверени.


ВЕЗНИ

Преосмислете живота си

 

29 октомври. Днес се чувствате великолепно. Около вас има хора, които ви зареждат с положителна енергия и ви дават възможност да изявите свои скрити таланти. Опитайте се да подобрите мотивацията си и да погледнете на света с по-розов поглед. Имате нужда от повече позитивизъм в дните си.

30 октомври. Събота е поредният хубав и усмихнат ден, който обаче вие търсите начини да провалите със заяждане и нападки към другите. Овладейте нервите и всичко ще бъде наред.

31 октомври. В неделя имате нужда от почивка. Вгледайте се в себе си и преосмислете своето ежедневие. Вижте какво точно искате да промените в него, за да ви се случват все по-добри неща занапред.


СКОРПИОН

Овладейте нервността

 

29 октомври. Проблеми на работното място са главната причина за недоволството ви днес. За съжаление, тези проблеми са обвързани и с финансови санкции и плащания. Няма как да ги предотвратите, но нека това не се превръща в повод за разваляне на взаимоотношенията.

30 октомври. В събота ще бъдете нервни, недоволни и доста заядливи. Професионалните проблеми дават отражение и върху свободния ви ден. Ако ви се налага да работите, не очаквайте да отметнете много задачи. Разсеяни сте и грешите постоянно.

31 октомври. В неделя си оставете време само за себе си. Въпреки че вече имате уговорка за среща с приятели или с близки, имайте своите часове, в които ще останете сами и ще преосмислите някои житейски случки.


СТРЕЛЕЦ

Помагате на роднини

 

29 октомври. Ще ви се наложи да проведете доста разговори днес и по този начин ще загубите времето си за продуктивна работа. Довършете дела, започнати в отминаващата седмица. Не започвайте нищо ново.

30 октомври. В събота планирани срещи с приятели ще изпълнят деня ви с позитивна енергия. Спазвайте всички актуални мерки и осъществете срещите си безопасно.

31 октомври. В неделя проблеми с по-възрастни роднини е съвсем възможно да развалят плановете ви за деня. Сега те се нуждаят от вашата помощ и подкрепа. Всичко останало е на заден план. Не се притеснявайте, ще ги разрешите за кратко време.


КОЗИРОГ

Изяснете се с близките

 

29 октомври. Заделете част от спечеленото през месеца като спестявания, които да имате настрани за извънредни ситуации и случаи. Днес сте особено доволни от доходите си. Мнозина ще получат и заплата.

30 октомври. В събота не се страхувайте да кажете на близките си всичко, което мислите за тях и което ви представлява проблем във взаимоотношенията. Колкото повече говорите, толкова повече противоречия ще разрешите. Денят изисква и да си починете.

31 октомври. Неделя е емоционален ден за вас. Още сутринта планирайте няколко излизания, които да ви заредят с положителна енергия. Занимавайте се с хобито си, за да възстановите своето съзнание от натрупания стрес.


ВОДОЛЕЙ

Миналото ви потиска

 

29 октомври. Не е изключено човек от близкото ви обкръжение днес да се нуждае от съвет, който само вие можете да му дадете. Затова не отказвайте, ако някой ви потърси за откровен разговор. Изслушайте го и кажете своето мнение. Ще му помогнете.

30 октомври. В събота започвате деня си трудно, защото сте си наумили да свършите едно, а обстоятелствата ви налагат съвсем друго. Не си търсете повод за скандал с половинката, само защото на вас ви е нервно.

31 октомври. В неделя си оставете време само за себе си. Събития, свързани с вашето минало, навяващи ви спомен подир спомен, са в основата на меланхоличното ви настроение. Ще се справите, ако споделите с близките какво точно ви е. Поговорете и излейте душата си.


РИБИ

Не се ядосвайте за дреболии

 

29 октомври. В петък се опитайте да направите нещо за себе си, за своето здраве – физическо и психическо. Не се ядосвайте за дреболии, които не сте в състояние да контролирате. Приемете, че понякога всички сме подвластни на обстоятелствата, какъвто е случаят и при вас.

30 октомври. В събота няма да ви дойде зле една разходка на чист въздух в приятна и малобройна компания. Вземете човек, с когото мислите по един и същ начин. Поговорете си, докато се разхождате. Ще откриете много отговори на въпроси, които сте си задавали напоследък.

31 октомври. В неделя е редно да предвидите семейния бюджет – какво ви остава от отминаващия октомври и какво се задава за идващия ноември. Това ще ви помогне за планиране на разходите и спестяванията ви.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *