С протести от ПП „Възраждане“ настояват за отмяна на зеления сертификат

Политическа партия „Възраждане“ е единствената политическа организация, която до момента застава категорично против въвеждането на зелен сертификат, тестове на входа на училищата при възстановяването на присъственото обучение на децата и натиска върху българите. От партията организират ежедневни протести в старата столица, както и в цялата страна. В събота на пл. „Майка България“ сред митингуващите бяха и кандидатпрезидентската двойка Костадин Костадинов и Елена Гунчева.

Прието бе отворено писмо до Регионалната здравна инспекция с искане за проверка на дейността на дирекция „Надзор на заразните болести“ и отмяна на всички мерки.

Пред паметника „Майка България“ протестиращите граждани заявиха, че зеленият сертификат лишава населението от правото на свободен избор за посещение на обществени места.

„Ако искаме да скъсаме оковите и отвоюваме свободата си, трябва да сме единни и организирани! Нека кажем „НЕ“ на безумието „зелен сертификат“! Помнете, че битките, които водим днес, ще определят живота на децата ни утре“, призовават от „Възраждане“.

Дияна ГАНЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.