Хороскоп

Какво вещаят звездите за 9 ноември, сряда

В сряда Луната е във Водолей. Засилва се интересът към всичко ново, необичайно, в главите ни нахлуват неочаквани идеи. Появява се също някаква ексцентричност на поведението, импулсивност, емоционално безпокойство, провокирано от нови и налудничави идеи.


ОВЕН

Вярвайте в успеха

 

В сряда очаквайте ваши приятели, близки или роднини да ви подхвърлят идея, която буквално да ви „зарази” и да запали ентусиазма ви, за да започнете нещо отначало, или пък да стартирате определена дейност. Не спирайте да вярвате в успеха си, защото той ще ви сполети.


ТЕЛЕЦ

Слушайте себе си

 

В сряда Телците трябва да са доста внимателни. Пред тях се задават възможности, но и доста опасности. Късмет ще имат само когато се оставят на интуицията си и не слушат наставленията на другите хора. Ще бъде добре, ако загърбят съветите на колегите си, с които се очаква да имат явни пререкания.


БЛИЗНАЦИ

Завиден късмет

 

Обаждане по телефона ще ви зареди с ентусиазъм и добро настроение. Новините, които ще получите днес, са прекрасни. Ще изживеете един доста позитивен и благоприятен ден. Дори и да оставите нещо на случайността, то ще се случи по начина, по който го желаете.


РАК

Позитивен ден

 

Въпреки трудностите в семейството, сряда няма да е лоша за Раците. Напротив, те ще изживеят един доста позитивен и благоприятен ден, стига да се отдадат на обществените си контакти, на деловите срещи и развитие на личния бизнес. Финансов проблем ще тормози голяма част от вас. Решение по него очаквайте към края на месеца.


ЛЪВ

Пречупете се

 

След като напоследък Лъвовете станаха високомерни, те загубиха много от своите позиции. Сряда ще им даде отстъпка, за да поправят пораженията от поведението си. За целта е важно да преглътнат гордостта си и да признаят някои грешки, които са допуснали. Мъчна задача, но не и непостижима.


ДЕВА

Гледайте напред

 

В сряда е нужно да се стегнете и да бъдете напористи, защото ви чакат доста предизвикателства, на които си заслужава да откликнете. Като изключим финансовите ядове, защото от тях няма как да избягате, всички други сфери на живота ви ще вървят хармонично и в посока напред. Не изкарвайте яда си върху половинката.


ВЕЗНИ

Дискомфорт

 

Вътрешно напрежение, недоволство и усещане за недовършена работа са основните причини за емоционалния ви дискомфорт. Почти нямате основание да се съмнявате в успеха си, но го правите съвсем съзнателно, и то не от скоро, а от дълго време. Е, как очаквате успехът да е на ваша страна, след като не вярвате в него?


СКОРПИОН

Някой ви се бърка

 

Успех в обществените взаимоотношения, късмет в бизнеса и подкрепа в любовния живот ще крепят Скорпионите през този ден. Сряда е достатъчно позитивна, за да им се случат многобройни прекрасни неща. Разбира се, има и нещо, което ще тревожи тяхното съзнание – усещането, че някой им се бърка и се опитва да им помрачи успеха.


СТРЕЛЕЦ

Съвет

 

Ваши близки приятели ще ви дадат много ценен съвет, който ще ви зареди с енергия и добро настроение. Не можем да пропуснем и прекрасната новина, която ще получите още в сутрешните часове. Денят е позитивен и ви носи оптимизъм, въпреки не особено положителната ви нагласа.


КОЗИРОГ

Развържете портмонето

 

В сряда можете лесно да разрешите финансовите си проблеми, които възникнаха напоследък, стига да проявите малко либералност в дисциплината на харчене на пари. Звучи сложно като висша математика, но всъщност е толкова простичко. Не се страхувайте да дадете пари за това, което ви се налага. Скоро ще изкарате двойно повече.


ВОДОЛЕЙ

Силен старт

 

Усещате прилив на енергия и ентусиазъм. Денят не е никак лош, защото е зареден със силна мощ. В състояние сте да постигнете много и да организирате следващите три-четири седмици пред себе си. Не щадете сили. Сега сте енергични, а ако сте и малко по-организирани, ще печелите много.


РИБИ

Нужда от утеха

 

Освободете се от стари, негативни и потискащи ви мисли. Днес нямате нужда да съжалявате за неща, които не сте в състояние да промените. Не се самообвинявайте за грешки, а се опитайте да ги поправите. Ще ви бъде много по-добре, ако поговорите с много близък човек. Имате нужда от утеха.

 

Хороскоп за родените на 10.11.2021

Честит рожден ден!

Каквото и да ви се случва през следващата една година, го приемете като урок, който трябва да научите. Като време, което трябва да изживеете. Няма как да започнете да живеете в нов свят, ако не се разделите с неща, с които сте свикнали в стария.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *