Крими

Арестуваха криминално проявен за побой над търновец

Полицията във Велико Търново оказва съдействие при национална акция

51-годишен, криминално проявен и осъждан, е обвинен в причиняване на средна телесна повреда. Работата по случая е започнала, след като потърпевшият – 32-годишен жител на областния град, е потърсил съдействие в полицията. От проведените в хода на образуваното досъдебно производство действия по разследването са събрани достатъчно данни, че около 22,30 ч. на 20 септември тази година пред търговски обект в центъра на Велико Търново обвиняемият е нанесъл побой на потърпевшия и му е причинил средна телесна повреда.

След доклад на материалите в прокуратурата той е привлечен като обвиняем, задържан е за 72 часа. Работата по документиране на случая продължава.

Едно лице е задържано при специализирана операция на МВР в четвъртък на ул. „Магистрална“ във Велико Търново. Криминалисти от ОДМВР в областния град са оказали съдействие при провеждането на националната акция.

„Операцията не е за купуване на гласове, а за друго престъпление. Не сме оторизирани да даваме информация, защото случаят не е наш“, заявиха от Областната дирекция на МВР в старата столица.

Веселина АНГЕЛОВА

Снимка авторът

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *