Избори 2021

ДПС с поредно дарение на футбола в региона

ДПС дари топки и спортни пособия на ФК „Ботев“ в Горско Ново село. Отборът, който се състезава в Областна група „Юг“ и в момента заема второто призово място, получи футболни топки, мрежи за врати и корнер флагове. Дарението бе връчено от кандидатът за нароен представител от листата на ДПС във Великотърновски район Федя Дервишев, който пожела на футболистите  „Ботев“ да бъде шампион в края на сезона.

С друго дарение ДПС подпомогна и регионалния футболен колос “Янтра” – Полски Тръмбеш. С пожелания за още по-големи успехи и мачове без контузии, кандидатът за народен представител Мастън Мастънов и зам. кметът на община Полски Тръмбеш и местен лидер на партията Назир Кадиф връчиха на отбора зимна екипировка, пособия за тренировъчния процес и футболни топки.  “Янтра” доминира в регионалния шампионат на трета лига, а Мастънов и Кадир са едни от най-ревностните им почитатели.

 

„Винаги сме помагали на футбола в региона и ще продължим да го правим“, заявиха кандидатите за народни представители от листата на ДПС. Те са убедени, че проблемите имат решение, когато има разбирателство, а партията е доказала, че знае и може да помага на всички. Кандидат депутатите пожела на отборите шампионски титли, а на ДПС шампионски успех с номер 17 на изборите в неделя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *