ГЕРБ Велико Търново дари антигенни тестове на две болници

Проф. Костадин Ангелов и кандидатите на коалиция ГЕРБ-СДС за Велико Търново и областта дариха антигенни тестове на Белодробната болница и Комплексния онкологичен център в Старата столица. Чрез тях ще се диагностицира до 15 минути наличието или липсата на вируса в горните дихателни пътища на човек.

Общо 1500 комплекта антигени са разпределени между двете общински здравни заведения – по 750 за всяко. Директорите д-р Стела Денчева и д-р Мария Рачева благодариха на колегите си от листата за жеста. Те споделиха с д-р Ангелов, кмета Даниел Панов за предизвикателствата, породени от високата заболеваемост.

В листата на ГЕРБ-СДС за Великотърновски многомандатен избирателен район има четирима лекари. По време на кампанията те проведоха ваксинационна кампания на терен, а в част от здравните консултации се включи и проф. д-р Асен Балтов, бивш директор на болница „Пирогов“ и консултант към закрития от Румен Радев и Стойчо Кацаров Национален оперативен щаб за борба с Covid-19.

One thought on “ГЕРБ Велико Търново дари антигенни тестове на две болници

  • 12.11.2021 в 13:24
    Permalink

    Това не е ли купуване на гласове, което уж е незаконно? Дават се пари за дарените тестове с цел някой да гласува за тях.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *