С 1755 персонални гласа Димитър Николов е шампионът по преференции

1755 преференции правят издателя Димитър Николов шампион по лични предпочитания на извънредните парламентарни избори във Великотърновски регион. Той е и рекордьор по пренареждане на листата, като на три пъти успя да го направи. Николов, който бе на трето място при ГЕРБ – СДС, стана втори, като позиция му отстъпва проф. Любомира Попова. На изборите през юли Николов имаше малко под 1600 преференции.

„1755 лични предпочитания сред избирателите на ГЕРБ – СДС в IV МИР. Оценка, която е признание, но и огромна отговорност. Благодаря на своето семейство, на прекрасния екип,с който изнесохме трета кампания, на колегите от ПП ГЕРБ и приятелите от СДС. Благодаря на всички онези от вас, които вярвате в моите възможности и качества, дори в моменти, когато съм проявявал колебания. Вярвам, че ще защитя доверието и ще бъда ваш достоен представител“, коментира бъдещият депутат.

Листите размества и петият при ДПС Сунай Мунков, който стана втори пред Йордан Цонев. Мунков обаче няма да се възползва от депутатското място, в случай че първият – Делян Пеевски, реши да влезе от Благоевград, където също води, и ще отстъпи позиция на Цонев, който е и член на ръководството на ДПС.

One thought on “С 1755 персонални гласа Димитър Николов е шампионът по преференции

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.