С музикален флашмоб ще бъдат запалени коледните светлини във Велико Търново

С музикален флашмоб във Велико Търново ще бъдат запалени коледните светлини. Атрактивното събитие ще се случи точно в 17:00 ч. на 26 ноември до голямата елха пред сградата на Общината. Коледния дух и настроение ще донесат талантите от Junior Band.

Заедно с елхата пред Община В. Търново ще бъдат запалени светлините и по дърветата в парковото пространство край паметника „Майка България“, както и уличната украсата. А централната част на старата столица ще бъде огласена от популярни мелодии в специална аранжировка, изпълнени от музикантите от СУ „Емилиян Станев“.

След включването на светлините музикалният флашмоб ще обхване и централната алея в парк „Марно поле“, където този петък отваря врати обичаният от малки и големи коледен базар. В 25-те къщички всеки може да намери желания подарък, а за децата отново ще има коледна поща.

Събитието за запалването на коледната украса и организацията на базара са съобразени с действащите противоепидемични мерки и се осъществяват с подкрепата на кмета на Велико Търново инж. Даниел Панов.

Дияна ГАНЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *