Хороскоп за деня. Вижте своята зодия

Активен и позитивен четвъртък очертава движението на Луната в Лъв днес. Обновете мислите, активирайте енергията си в ползотворни дела и придвижете някои изостанали дела напред. Ще бъдете доволни от себе си.


ОВЕН

Правете добро

 

Зарадвайте се на дребните промени, които се случват в живота ви, независимо от всичко. Те са знак, че животът върви напред и че вие също се придвижвате крачка по крачка към бъдещето си. Днес сте одухотворени. Правете добро и ще получите същото в замяна.


ТЕЛЕЦ

Нещо дребно

 

Направете нещо за семейството си. Поговорете с близките, поинтересувайте се за техните проблеми и планирайте заедно близкото си бъдеще. На работното място четвъртък не е сред най-активните дни, но ще бъде особено успешен, ако не се стремите към прекалено грандиозни и недостижими цели.


БЛИЗНАЦИ

Дейни сте

 

В четвъртък сте доста активни. Още сутринта ще свършите голяма част от ангажиментите, които отлагахте от дълго време. Кипите от енергия, а мнозина от вас са залени от вълна ентусиазъм. Запалени сте по нещо ново в живота си и това в момента ви крепи и повдига духа.


РАК

Борете се здраво

 

В четвъртък можете да подпишете важни договори или да потърсите подкрепа за свои бъдещи планове и проекти. Денят е благоприятен в деловата ви дейност и в професионалната реализация. Ако дадете повече от себе си като усилия и ентусиазъм, приходите няма да закъснеят.


ЛЪВ

Набележете си цели

 

Стабилност и сигурност са залегнали в четвъртък за повечето Лъвове. Те се събуждат от „сън”, в който бяха изпаднали в последните една-две седмици. Пробуждането е осезаемо и ще се забележи от всички наоколо. За вас започва един изцяло нов период. Можете да си набележите цели, които да гоните.


ДЕВА

Примирете се

 

В последно време сте доста раздразнителни. Нещо около вас не се развива по начина, по който вие сте го предвидили предварително. Има такива моменти, в които е наложително да се подчините на обстоятелствата. Сега е настъпил такъв период. Примирете се. Скоро отново ще дирижирате живота си.


ВЕЗНИ

Мерете си приказките

 

Погрешно казана дума ще превърне деня ви в неприятен, защото ще се наложи да се извинявате и да обясните какво точно сте имали предвид. За да си спестите всичко това, ще трябва малко повече да мерите приказките си и да преценявате степента на тънкообидност на хората, с които общувате.


СКОРПИОН

Успех и подем

 

В четвъртък сте активни и доста упорити. Решителността ви ще е повод да се заемете с една доста амбициозна задача. Защо не? Имате и силите, и възможностите да я свършите, но напоследък ви липсваше смелост да се заемете. Е, сега имате и смелостта, така че очаквайте успех и подем.


СТРЕЛЕЦ

Говорите само за пари

 

В четвъртък не спирате да говорите за пари, независимо с кого разговаряте и каква е темата на вашата среща. Отстрани изглеждате като хора, които се интересуват само от материалния си интерес. Ако не ви познава човек, може да остане с грешно впечатление.


КОЗИРОГ

Претоварвате се

 

Въпреки че не ви е никак лесно, днес ще успеете да се справите с повечето насъбрана работа. Ще ви е нужна мобилизация и няма да ви остава време за странични занимания. За щастие, вечерта ще се радвате на силната подкрепа на половинката и семейството си. Денят завършва приятно.


ВОДОЛЕЙ

Овладейте се

 

Напрегнати сте, а това може да доведе до излишни спорове и кавги с хората от най-близкото ви обкръжение. Овладейте напрежението, за да не си причините здравословни неразположения, когато най-малко очаквате. Зарадвайте се на това, че близките все пак ви подкрепят и проявяват разбиране.


РИБИ

Пълна подкрепа

 

Очаквайте пълна подкрепа от колегите си, за да започнете нов проект на работното място. Ще се радвате на единомислие и сериозно рамо, ако точно сега се осмелите и стартирате нещо, което планирахте от дълго време. Подобрява се и здравето ви. Чувствате се тонизирани.


Хороскоп за родените на 25.11.2021

Честит рожден ден!

В следващата една година ще се занимавате все повече с дела от обществена значимост, което ще впери хорското внимание във вашите действия. Внимавайте да не се обвържете в зависимост с хора с високо обществено положение, които да ви подчинят на техните принципи. Отстоявайте и своите. Прекарвайте повече време със семейството си.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *