Месечен хороскоп за ноември 2021 г.

През ноември се старайте да не охладнявате взаимоотношенията

 

Ноември месецът на прехода от есента към вече задаващата се зима, през който топлата дреха е неизбежният спасител от студа. През този ноември взаимоотношенията между хората има опасност да охладнеят. А този студ не се стопля с дрехи. Все повече агресията между тълпите с различни убеждения ще нараства. Ако преди имахме противопоставяне между поколенията, сега вече имаме противопоставяне между хора с различни гледни точки. Всеки е прав за себе си и все по-ожесточено ще защитава своите възгледи. Меркурий от 6 до 23 ноември ще се движи в Скорпион. Това, в комбинация с движението на Венера в Козирог, може да доведе до емоционална изолация и склонност към насилие. Защото, след като скъсаме емоционалните връзки, не се вълнуваме как се чувства другият и можем да упражняваме върху него всякакво насилие. Лъч светлина има след 24 ноември, когато Меркурий навлиза в Стрелец и ще даде път на хора с ясно формулирани философии да се изявяват повече и да действат като сближаващ фактор между коренно различните и противоположни гледни точки в обществото.


ОВЕН

Заздравяване в любовта

 

Периодът на стабилизация при вас вече започна и ще продължи с пълна мощ през ноември. Месецът е подходящ за рутинни занимания, за заздравяване на ритъма и овладяване на обстоятелствата. На всичкото отгоре, ноември ви носи вълна от материални придобивки. Финансовото ви състояние отново се укрепва, но не съветвам на този етап да инвестирате в нещо рисково, обещаващо високи приходи. По-добре спестете спечелените пари. Редно е да огледате и отношенията си в личен план. Тази есен е мъчителна за любовта в живота ви. Ноември ви дава възможност да оправите нещата.


ТЕЛЕЦ

Труден месец

 

Бъдете внимателни, защото през ноември не всичко ще ви се удава с лекота. Обвинявате кого ли не за грешките си, а виновни сте си единствено вие. Това е единствената причина да гледате как някои неща, за които се борехте толкова време, се сриват пред погледа ви. Не стойте безучастни. Ноември е труден месец, но трудностите имат за цел да ви мотивират и накарат да вземете нещата в свои ръце. Последната десетдневка е особено силна и значима. Не пропускайте възможности! И в любовен план се очертават някои трудности. Няма как да ги избегнете, просто се опитайте да не сте толкова самоуверени.


БЛИЗНАЦИ

Хармония и разбирателство

 

Месец ноември оправдава доста ваши очаквания и в този дух може да се нарече щастлив и положителен. На работното място претърпявате промени, които ще ви отведат крачка напред, дори и да гледате скептично на тях. Отново имате възможност да спестявате и го правите с пълна сила. Това предполага всички лишения, на които обичате да се подлагате, и вие мислите отдалече за тях. В личния живот ноември се свързва с хармония и разбирателство. Месецът е добър в този аспект, защото успявате да намерите нужния синхрон между работа и семейство.


РАК

Поправете грешките

 

Уплашени от своята уязвимост през отминалия месец, през ноември сте внимателни и предпазливи. Липсата на концентрация ще е често явление. Готови сте да поемете новите предизвикателства в службата, но като че ли сега те липсват. Ноември предлага едно спокойствие и подозрителна пасивност на работното място. Сега имате възможност да поправите грешките, които допуснахте в изминалите месеци. Към края на месеца очаквайте да ви се случи нещо хубаво, което е в състояние да промени живота ви изцяло. Каквото и да е то, ще е за добро и ще ви донесе много положителна енергия.


ЛЪВ

Крайности и противоречия

 

Есента ви се отразява обезпокояващо и още през ноември ще почувствате прилив на неудържима емоция и нестихващи страсти. Той може да се окаже месец на крайности, през който често ще сте в противоречиви настроения, продиктувани от вашата емоция. Трудно ще удържате думите, те ще изпреварват мисълта и ще ви носят разочарования. В службата ще бъдете непоследователни, разсеяни и немарливи. Липсата на постоянност и целенасоченост ще петнят името и репутацията ви. Бъдете внимателни, избягвайте конфликтните ситуации и се примирявайте, когато някой ви направи забележка.


ДЕВА

Време за планиране

 

Спокойствието на есента ще ви се отрази през ноември, като ще нараства вашето желание да се отдадете на рутинните си занимания, да не мислите за нови неща и да тъпчете на едно място. Може би ще ви се отрази добре, ако го направите. В служебен план не приемайте нови предложения в периода 5-23 ноември. Отдайте се на планове, които да осъществявате през новата година. Обърнете внимание на личния живот. Там нещата засега протичат хармонично и се развиват. Ноември е пасивен месец, но дълбоко в своята същност изисква да начертаете планове за следващите три месеца, с което се превръща във важен и съдбовен момент. Използвайте го.


ВЕЗНИ

Не плувайте в чужди води

 

Хороскопът ви за този месец изисква да сте предпазливи и съсредоточени, макар досега да не бяхте такива. Ще се стараете една идея повече, сякаш сте усетили своите грешки, но в доста случаи стремежите ще ви хвърлят в дълбокото. За мнозина от вас се отнася, че ще си навиете нещо на пръста и ще го превърнете в своя необятна идея или цел. Много добри съвети ще получите както от приятелите, така и от близките си хора. Тях ще бъдете склонни да пренебрегвате често, когато ще гоните своите фикс идеи. Не правете инвестиции, не се потапяйте във води, които са ви чужди. Ще си донесете само загуби. Отворете сърцата си за любовта в личния си живот.


СКОРПИОН

Неочаквани изпитания

 

Още в началото си този месец ще ви постави в изпитателни ситуации, които ще бъдат предизвикателство и за вас, и за близките ви. Нервите на работното място неминуемо ще се отразяват и върху семейната хармония. Възможно е да проявите слабост, като отстъпвате крачка назад. Ръководителите имат високи очаквания за развитието ви в този месец, а с тази нагласа няма как да ги оправдаете. Ще бъдете затрупани с рутинни задължения. Опитайте да забравите проблемите в службата. Жизнено важно на този етап е да запазите хармонията в личните си взаимоотношения.


СТРЕЛЕЦ

Здраво мислене

 

Месецът ще бъде много по-щастлив, ако се отпуснете и следвате неговата логика, а не налагате своите норми и желания да се изпълнят на всяка цена. В много моменти не сте в състояние да се концентрирате върху своите цели и това значително ви отклонява от пътя. Няма да пропуснете възможността да осъществите промени, но трудно ще прецените какво да промените в живота си. Поспрете се за миг и бъдете наясно със своите интереси и желания. Не позволявайте на случайността да диктува вашата съдба. Ноември изисква ясна преценка и здраво мислене.


КОЗИРОГ

Заслужени успехи

 

През ноември най-накрая ще успеете да балансирате режима си на работа, свободно време и сън. Още в първите дни от месеца ще почувствате удовлетворение от това, с което се занимавате в службата. Това, че сте полезни и се справяте прекрасно, ще се окаже най-голямата ви награда. През втората десетдневка обърнете внимание на отношенията си с близките и роднините. С половинката ще споделяте повече време и това се отразява добре на любовния ви живот. До две седмици ще преживеете радост, която ще ви накара да се почувствате прекрасно. В едни от последните дни от месеца ще подсилите и финансовото си състояние.


ВОДОЛЕЙ

Признайте грешките

 

Ноември ви дарява шанса да запълните всички празнини и пропуски, които допуснахте през годината. Дойде време за равносметка. Признайте грешките. Трябва да отбележа, че това е доста емоционален месец и затова е добре да правите обективна преценка на думите, с които си служите. Делата ви също може да са по-крайни от обичайното. Не че няма да съжалявате след време, но сега се опитвате да покажете своя егоцентризъм. В личен аспект месецът е доста опасен, защото предполага непредвидими постъпки, които ще вредят на отношенията с половинката. Ноември е месец за поправяне на грешките, а не за нови такива.


РИБИ

Нещо позитивно

 

Разпределяйки задълженията си във времето, свършвайки работата си навреме, вие сте постигнали онзи ритъм, в който всичко върви по вода и не съществуват изненади от несвършени или отложени задачи. Ноември носи спокойствие. След натоварените месеци от началото на годината имате нужда от успокоение. Стъпвате си на краката. Сега обръщате по-голямо внимание на личния си живот, на любовта и интимния свят. Остава ви достатъчно време за това. Не слушайте лоши новини и се настройте позитивно. По този начин ще предизвикате късмета на своя страна.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *