„Топлофикация – Велико Търново“ с активна информационна кампания, насочена към потребителите

От дружеството разясняват начините за плащане на по-ниски сметки в условията на икономическа криза

 

 

„Топлофикация – Велико Търново“ продължава промоционалната си кампания, с която изрядните клиенти на предприятието могат да плащат топла вода за сумата от 6 лв./m3 с ДДС.“, напомнят от дружеството.

 

От преференциалната цена за битова гореща вода могат да се възползват  клиентите, които нямат просрочени задължения. Промоцията е валидна и за тези, които имат споразумение за разсрочване. Кампанията обхваща и всички потребители, желаещи отново да възобновят ползването на битова гореща вода“, заявиха от предприятието.

 

От топлофикационното дружество посочиха, че продължават да изпълняват своята социална политика, съзнавайки отговорността, поета към всички клиенти на предприятието. Топлофикацията полага усилия да предоставя услугите си на достъпни цени през цялата година. „Непрекъснато информираме потребителите  за настъпилите промени в нормативната уредба, свързани със срокове, както и съществуващите възможности за облекчаване на заплащането на ползваната от тях топлинна енергия. Прилагаме гъвкави и адекватни мерки за подобряване на комуникацията с клиентите. В условията на пандемия за тяхно улеснение предоставихме дигитални начини за проверка и плащане на сметките. По този начин се избягва физическият контакт, с цел намаляване на възможността от разпространение на COVID 19. Нашите офиси работят и служителите ни са изцяло на разположение на клиентите. Задължително при посещение трябва да се спазват всички противоепидемични мерки. „, заявиха от топлофикацията. Оттам уточниха, че при влизане в паричните салони и Центъра за работа с клиенти не се изисква „зелен сертификат“.

 

„За улеснение на клиентите, „Топлофикация – Велико Търново“ продължава досегашната практика да информира периодично и по най-удобния начин клиентите си за размера на произведената и подадена към потребителите топлинна енергия. „Подготвяме и публикуваме на сайта си и чрез медиите кратък и ясен анализ за повишено или намалено потребление, в сравнение със същия месец на предходния отчетен период. По този начин клиентите, избрали месечните им начисления за топлинна енергия да се изготвят на база прогнозни данни, да контролират по-лесно потреблението си и да планират своите разходи.“, заявиха от дружеството.

 

 

 

3 thoughts on “„Топлофикация – Велико Търново“ с активна информационна кампания, насочена към потребителите

  • 06.12.2021 в 20:45
    Permalink

    Винкелиане,винкела няма да реши нищо?Трябва новият главен прокурор ако има нов де,първо да се захване с далаверите в Топлофикационните дружества и най-вече в старата столица.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *