Хороскоп

Вашият хороскоп за периода 26-28 ноември

В петък и събота ще цари напрежение в отношенията, в неделя има повече шансове за мир и любов

 

В петък Луната е в Лъв и ни придава горделивост и чувство за превъзходство. Спестете си споровете и разговорите „на въпреки”. Няма да е благоприятно нито за вас, нито за хората около вас. В събота Луната преминава в Дева, а денят продължава да обтяга отношенията между вас и близките заради стари, нерешени проблеми някъде във времето, в които сега всички се фиксират. Гледайте напред, не все назад, ако искате да запазите хармонията помежду си. Неделният ден е по-лек и лежерен, с шансове за мир и любов между хората, разбирателство и постигане на компромис след поредицата напрегнати дни. Все пак това е въпрос на желание и дали ще го постигнем, зависи от всички нас.


ОВЕН

Във вражда с всички

 

26 ноември. Егоистичното ви поведение в петък и липсата на разбиране към отсрещната страна са повод много хора днес да ви обърнат гръб или да ви избегнат като събеседници или партньори. Причината е във вас, а не в тях. Стремете се към диалог, а не – монолог.

27 ноември. В събота здравословното ви състояние е влошено не заради вируси и инфекции, а заради емоционални проблеми, които вие така или иначе не се стремите да разрешите. Трябва да потърсите начин как отново да си върнете хармонията във взаимоотношенията.

28 ноември. В неделя разполагате с целия шанс да подобрите хармонията в семейството и в общуването с близките и приятелите, но един спор относно пари отново ще върне враждебното ви изражение и това е напът да съсипе и малкия ви опит да сте по-мили и сговорчиви. Изживейте този миг, няма какво друго да направите…


ТЕЛЕЦ

Пречупете напрежението

 

26 ноември. Прекаленото доверие, което гласувате на някои ваши „приятели”, сериозно подкопава хармонията и мира в семейството ви. Понякога сте склонни да вярвате на клюки и сплетни, които не са верни, а и ви карат да се спречквате с близките си. Вината е във вас.

27 ноември. В събота настроението ви е променливо, като крайностите са нещо често срещано. Ту се усмихвате, ту ругаете. Вашите близки няма да издържат на капризите ви и ще ви направят забележка. Не се защитавайте, защото ще започнете спор, който няма да завърши добре.

28 ноември. В неделя можете да седнете и да поговорите за проблемите си със семейството. Това е първият хармоничен ден след поредицата напрегнати. Използвайте го. Самите вие ще почувствате успокоение и прилив на положителна енергия.


БЛИЗНАЦИ

Приемете критиката

 

26 ноември. В желанието си да се харесате на всички около себе си днес можете лесно да попаднете в клопка или капан, защото се превръщате в лесни жертви за манипулация. Приемете, че все ще се намери някой, на когото вашето мнение няма да се хареса, но това не го прави по-малко вярно от чуждото.

27 ноември. В събота се наспете добре. И без това сте се настроили да мрънкате и да се оплаквате от всичко, което не ви харесва. Недоволството ви е голямо, но това не бива да е повод да вгорчавате почивния ден на всички около себе си.

28 ноември. В неделя бъдете внимателни, за да не нараните ваши близки, които имат силното желание да ви помогнат и да подадат ръка в момент, в който се нуждаете. Приемете критиката, която ще чуете за себе си.


РАК

Неделя е страхотен ден

 

26 ноември. Склонни сте да припишете причината за финансовите си проблеми, за които сте си виновни само вие, на вашите близки или колеги. Днес бъдете по-справедливи и се вгледайте в себе си. Не инвестирайте суми, за да си спестите загубите. Избягвайте големите разходи, нищо че е „Черен петък”.

27 ноември. В събота сте недоволни, нервни и постоянно мрънкащи за нещо. Ще бъдете доста досадни, гледано отстрани, и не се учудвайте, ако хората прекратят комуникацията си с вас в този ден.

28 ноември. В неделя ви чака съвсем друга тенденция. Вече се чувствате далеч по-спокойни и уверени в себе си. Отпочинали и в добро настроение, вашето излъчване вече е по-различно. Очаква ви един незабравим и ползотворен почивен ден. Извинете се за поведението си в последно време.


ЛЪВ

Почивайте активно

 

26 ноември. Днес се чувствате добре в кожата си. Ако някой е нервен около вас и ви дразни с поведението си, не му оставате длъжни, но и не слагате нищо от конфликта в сърцата си. Можете и запазвате доброто си настроение и държите на качеството си на живот, което имате.

27 ноември. В събота сте си приготвили определена сума, която ще изхарчите за себе си и за семейството си във времето на големите намаления. Това ще превърне и този нервен ден в позитивен и доста приятен за вас и хората около вас.

28 ноември. В неделя се наспете добре. Липсата на тонус е предизвикана от недоспиване и малко почивка напоследък. В този ден не мислете за работа и не позволявайте на колегите да ви търсят по служебни въпроси. Почивайте и релаксирайте активно.


ДЕВА

Решавате вместо близките си

 

26 ноември. Нямате сили да спорите с хора, за които знаете, че няма да чуят вашата гледна точка и винаги ще са ви опоненти. Днес избягвайте спречквания с всякакви такива персонажи, за да си спестите неприятните изживявания и излишното напрежение.

27 ноември. Доста активни и продуктивни ще бъдете в събота. Още сутринта сте си направили планове как да протече вашият ден. Разбира се, не сте ги обсъдили с близките си, но и те са включени в тях. Ето откъде може да дойде конфликта. По-добре е първо да ги попитате и след това да решавате.

28 ноември. В неделя ще се почувствате уморени от емоции и ще имате нужда да останете поне няколко часа насаме със себе си. Починете си добре, ако ви е нужен сън – доставете си го, за да заредите батериите за новата седмица.


ВЕЗНИ

Добро настроение

 

26 ноември. Разсеяни сте, но това ви прави доста симпатични и магнетични в очите на хората, с които общувате. Чувството ви за хумор не ви напуска и дори да сгрешите, вие знаете как да се надсмеете над себе си и да извадите и от грешките си дивидент. Денят, въпреки че е нервен, е доста ведър за вас.

27 ноември. В събота се освободете от излишното натрупало се напрежение. Отидете на разходка, спортувайте или пазарувайте. Интересувайте се за големи намаления, от които можете да се възползвате. Направете нещо, което ви харесва.

28 ноември. В неделя доброто настроение е с вас. Личи си, че желаете да развеселите деня не само на себе си, а и на всички около себе си. Чувствате се великолепно, енергични сте. Позвънете на приятели, с които не сте се виждали от дълго време.


СКОРПИОН

Интересна среща

 

26 ноември. Настроили сте се за много работа в петък и предварителната ви нагласа няма да остане подмамена. Очакват ви доста ангажименти, които трябва да свършите в срок до края на деня и нямате право да отлагате за идната седмица. Ще бъдете доволни от себе си, въпреки че умората е осезаема.

27 ноември. Не ви се осъществяват срещи в събота, но още сутринта ще получите предложение за чаша кафе с интересен човек, който може да ви зареди с ентусиазъм и да запали искрица у вас. Не си позволявайте да откажете.

28 ноември. В неделя ненадейно ще ви върнат заем, който бяхте отписали или който не очаквахте да ви бъде издължен толкова скоро. Веднага ще намерите предназначение на парите, още повече след като сега тече времето на големите намаления.


СТРЕЛЕЦ

Не летете в облаците

 

26 ноември. Преливате от страсти и емоции в петък, което ще се отрази и на начина ви на общуване, и на работата ви. Разсеяни сте и допускате грешка след грешка, без да се извинявате и без желание да поправите стореното. Внимавайте да не влезете в явен конфликт с някого.

27 ноември. В събота сте решени да наложите мнението си над всички около себе си, без да се съобразите какво мислят те и какви желания имат. Не е в духа ви да се налагате толкова много, но сега имате подобни прояви.

28 ноември. В неделя ще срещнете явен отпор и е добре да се вслушате в чуждите думи, които ще ви върнат отново на земята. Денят не е никак лош и ви носи добро настроение, както и добри новини. Изживейте го спокойно и земно, без да летите в облаците.


КОЗИРОГ

Добри новини

 

26 ноември. Въпреки консерватизма, който ви е заложен по рождение, вие също ще похарчите някой друг лев по кампаниите с намаления и ще си купите различни неща. Не от всички имате нужда, но пък защо да не си ги позволите. Все пак, можете да ги продадете след това, и то на по-висока цена.

27 ноември. Събота, въпреки напрежението, в което са заклещени всички наоколо, се очертава като един доста благоприятен и ползотворен ден за вас. Обърнете повече внимание на близките си, на техните желания и стремежи. Не е изключено да получите добра новина. Новина, годна за поливане.

28 ноември. В неделя сте заредени с положителна енергия и денят ви носи приятни вести, които можете да споделите с вашите близки. Не се затваряйте вкъщи, в случай че времето ви позволява разходка. Почивайте си, разхождайте се, тъй като движението в такива дни ще ви носи здраве и тонус.


ВОДОЛЕЙ

Нужда от разговор

 

26 ноември. На работното място в петък сте доста решителни, но не чувате мнението на колегите и ръководителите си. По същия начин процедирате и вкъщи, където няма да позволите да ви се противоречи, а от това може да произлезе и семеен скандал. Овладейте чувството си за непогрешимост.

27 ноември. В събота бъдете пестеливи. Не си позволявайте да изхарчите голяма сума пари, независимо дали е с инвестиционна цел или просто да си купите нещо голямо и скъпо. Вероятно ще съжалявате за покупката.

28 ноември. Неделните семейни срещи могат да ви се сторят отегчителни, но пък за сметка на това ако се видите с приятели и споделите какво ви се е случило в последно време, ще се почувствате релаксирани и отпочинали. Ето защо изберете да изпиете по чаша кафе с доверени приятели.


РИБИ

Променете нещо

 

26 ноември. Преумората кара организма ви да работи на бавни обороти, което пък може да остави у вас усещане, че се разболявате. Не си внушавайте болестни състояния. Хранете се с повече витаминозна храна, приемайте витамини посредством добавки и увеличете движението.

27 ноември. В събота предложете на семейството си да се разходите в парка на чист въздух, ако времето го позволява. При лошо време почистете дома си и подгответе гардероба си за по-студените зимни дни. Свършената къщна работа ще ви накара да се почувствате пълноценни.

28 ноември. Неделния ден прекарайте в добро настроение и в срещи с приятели или роднини. Опитайте да промените нещо в живота си. Да започнете нещо по нов начин. Промяната ще ви зареди с ентусиазъм и енергия.


Хороскоп за родените на 26.11.2021

Честит рожден ден!

През следващата една година чувството за бодрост и оптимизъм ще ви бъде чест спътник и ще направи дните ви по-щастливи и леки от емоционална гледна точка. А леко ли му е в душата на човек, всичко останало се нарежда от самосебе си.

 

Хороскоп за родените на 27.11.2021

Честит рожден ден!

През следващите дванадесет месеца ще се взирате в себе си повече от позволеното, което ще ви направи по-нерешителни и отстъпчиви. Позволите ли на тази тенденция да стане водеща, определено ще загубите доста предложения и шансове за развитие.

 

Хороскоп за родените на 28.11.2021

Честит рожден ден!

В годината, която е пред вас, вие ще се разпилеете в много посоки. Успех ще имате, но ако движите всички инициативи паралелно, силите ви ще намалеят. Затова действайте по важните неща и след това по второстепенните. Времето ще ви научи да живеете по-спокойно и да приемате всичко по-философски.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *