Трагедия отлага за напролет последния мач на павликенчани за полусезона

Последният мач за есенния полусезон на ОФК „Павликени“ за първенство на Северозападната Трета лига е отложен за напролет, съобщи секретарят на Зоналния съвет на БФС във В. Търново Игор Бакьов. В събота тимът трябваше да гостува на петия в класирането „Вихър“ (Славяново).

Заради ужасната трагедия, сполетяла треньора на павликенчани Мартин Кръстев, двубоят е отложен. Само на 33 години, при трагичен инцидент си отиде дъщерята на легендата на „Локомотив“ (Дряново) Иван Шипкалиев, сестра на защитника Денчо Шипкалиев и съпруга на Мартин Кръстев – Десислава Шипкалиева.

Фенклубовете на „Янтра“ (Габрово) и „Локо“ (Дряново) съобщиха тъжната вест в страниците си във Фейсбук.

„Светъл път, Деси… Организираните привърженици на „Янтра“ (Габрово) изказваме своите най-искрени съболезнования на близките и семейството на Десислава Шипкалиева (1988 – 2021) – дъщеря на легендата на „Локомотив“ (Дряново) Иван Шипкалиев и сестра на защитника Денчо Шипкалиев. Почивай в мир, Деси!”, написаха от фенклуба на „Янтра“.

„Светъл път, Деси! Днес ни напусна Десислава Шипкалиева (1988 – 2021), дъщеря на легендата на дряновския футбол и треньор Иван Шипкалиев, съпруга на Мартин Кръстев – бивш състезател и треньор на „Локо“ (Дряново), сестра на Денчо Шипкалиев. Ръководството на ФК „Локомотив“ (Дряново) изказва своите най-искрени съболезнования на семейството на Деси! Завинаги ще остане в нашите сърца като един чудесен млад човек! Почивай в мир, Деси!”, написаха от футболния клуб в Дряново.

Стотици хора изказаха своите съболезнования към нейния съпруг и треньор на ОФК „Павликени“ Мартин Кръстев – Куршума.

Екипът на вестник „Борба“ изказва искрени съболезнования на семейството, близките и приятелите на Десислава Шипкалиева!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *