Депутат ще пее в търновска дискотека в първия работен ден на 47-ия парламент

РАП ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ И НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ХРИСТО ПЕТРОВ, ПО-ИЗВЕСТЕН КАТО ИЦО ХАЗАРТА, СТАРТИРА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИ КАРИЕРА с музикална изява във Велико Търново.

Новоизбраният депутат ще има участие в дискотека в старата столица на 3 декември, когато президентът Румен Радев за първи път свиква Народното събрание.

Основателят на група „Ъпсурт“ ще забавлява с хитовете си в областния град, а новината за предстоящото му участие бе приета противоречиво от местните. Някои изразяват мнение, че е напълно логично певецът да продължи с музикалната си кариера, други смятат, че е редно да сортира изявите си и да не провокира със скандалните текстове на песните си, а трети се шегуват, че чрез изявите си ще продължи да е близо до избирателите.

Появата на Ицо Хазарта в търновското нощно заведение ще е след 0:00 часа и това гарантира участието му в заседанието на Народното събрание, когато ще се гласува новото ръководство и ще се сформират парламентарните групи.

Рапърът влезе в най-висшия законодателен орган у нас от Софийския избирателен район, побеждавайки лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и председателя на БСП Корнелия Нинова.

Галина ГЕОРГИЕВА

3 thoughts on “Депутат ще пее в търновска дискотека в първия работен ден на 47-ия парламент

 • 29.11.2021 в 15:20
  Permalink

  Той завалията не е знаел, че ще става депутат, когато е подписвал договор…

  Отговор
 • 29.11.2021 в 15:48
  Permalink

  Ицо – готино че е в парламента – поне има един който да е ориентиран в полза на обществото. Той е истински баща – не забравяйте…Замислете се колкоот нас са създали деца, семейство – нали – не са много хората – за съжаление.

  Отговор
 • 29.11.2021 в 17:15
  Permalink

  Представяйте си какъв е парламентът ни, щом има такива индивиди вътре.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.