Ето какво вещаят звездите днес

 В понеделник облаците напрежение, които се бяха нагнетили в последните дни, се разкъсват, за да дадат възможност на слънчевото настроение да внесе мир и хармония във взаимоотношенията. Луната се движи във Везни и уравновесява страстите и емоциите. Очаквайте ритмичен и хармоничен ден.


ОВЕН

Усмихвайте се

 

Подгответе се да завършите нещо, което започнахте в предишните няколко седмици. Идва краят на месеца и е време за приключване на някои изостанали задачи. Заемете се сериозно с разрешаването на междуличностни проблеми, които сами си създадохте в отминалите дни. Днес се усмихвайте повече.


ТЕЛЕЦ

Позитивен ден

 

Това е един изключително благоприятен ден за вас. очакват ви предложения и шансове за реформи и разместване на пластовете. Дейни сте и сте готови да се заемете с нови начинания. Ако сте имали здравословен проблем в последните дни, днес малко по малко ще започне да отшумява. Денят е доста позитивен.


БЛИЗНАЦИ

Приходи

 

Ще подобрите финансовото си състояние. Не отказвайте допълнителна работа, която да свършите в кратък период от време. Тя ще ви донесе добри приходи за енергията, която ще вложите. Набележете задачи за новия месец, който чука на вратата. Денят е позитивен и ползотворен.


РАК

Повярвайте си

 

В понеделник сте плахи, нерешителни и прекалено сантиментални. Вашите чувства вредят на всичките ви действия. Позволявате на хаоса в мислите ви да вгорчи целия ви ден. Преодолейте емоционалността и изживейте един прекрасен миг, защото днешният ден наистина е успешен и благодатен, стига вие да повярвате в това.


ЛЪВ

Нови идеи

 

Започвате понеделника доста забързано. Пред вас има някои въпроси за разрешаване, с които трябва да се заемете на мига. Не отлагайте, не протакайте, а се заемете. Имате шанса да започнете нещо начисто, да стартирате нова идея, която ще доразвиете през идния месец. Не пропускайте такава възможност.


ДЕВА

Искайте си заплата

 

Доверчивостта ви в понеделник е причина да кажете своето „да” на хора, които искат да се възползват от вашите сили и възможности. Те добре знаят, че вие можете да свършите всякакъв вид работа качествено и без забележки. Е, след като е така, защо да не им поискате и добро възнаграждение за труда си?


ВЕЗНИ

Качеството е важно

 

Решителни сте, но често се разпилявате в различни посоки и това значи само едно – хаос в действията. Искате да свършите всичко наведнъж, но качеството на свършената работа ще е ужасяващо. По-добре за вас и за работата, която вършите, е да степенувате по важност делата. Наблегнете на качеството, не на количеството.


СКОРПИОН

Освободете се

 

Понеделник е доста благоприятен ден, стига да се простите със зависимостта си от хора, които не заслужават да им имате толкова голямо доверие. Вие ги питате за всяка своя крачка и търсите тяхното одобрение, но всъщност тяхното отношение към вас е пренебрежително. Не се нуждаете от контакта си с тях.


СТРЕЛЕЦ

Силен ден

 

Очаквайте днес повечето от разговорите ви да са свързани с финансови въпроси. Ще разисквате личните си доходи с ръководството, като сега разполагате с шанса да повишите заплатата си. Разчитайте на интуицията си, когато трябва да вземете важно решение. Денят е силен за вас.


КОЗИРОГ

Стопляне

 

Офертите, които получавате днес, са добри и е важно да се замислите над тях. Днес сте в отлично настроение и излъчвате спокойствие, когато разговаряте. Любовта е изписана на лицата ви и точно поради тази причина хората ви подкрепят с възторг. В личен план също очаквайте стопляне на взаимоотношенията.


ВОДОЛЕЙ

Скъсайте със старото

 

Денят е силен и зареден с огромно количество положителна енергия. Тя действа както в служебен, така и в личен план. Имате нужда от чистка във всички сфери на живота ви. Скъсайте с нещо в живота си, което ви натоварва емоционално и психически. Време е да затворите една стара врата, за да можете на нейно място да отворите нова.


РИБИ

Мълчете си

 

Говорете точно толкова, колкото трябва и пред този, пред когото е нужно. Днес бъдете обрани в приказките си и не излизайте с показност пред останалите. Днес е важно да бъдете умерени и консервативни. В личен план се доверете само на половинката, защото и сред роднините ви има хора, които могат да ви „издънят”.


Хороскоп за родените на 29.11.2021

Честит рожден ден!

Очаква ви година на хармония, любов и възможности. Ще проявите таланти, които ще бъдат забелязани от хора с висока обществена значимост, а това може да ви отвори неочаквани врати. Посейте любов, за да пожънете също любов в живота си.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *