Вашият хороскоп за 2 декември, четвъртък

Приемете новаторското мислене на хората, с които се срещате и общувате. Опитайте се да попиете от тях нови методи за работа. Днешният ден носи успех в разговорите, ако приемате чуждото мнение.


ОВЕН

Приемете мнения

 

Желанието ви днес е всичко да се случва без никакво допълнително забавяне. В сутрешните часове правите и невъзможното, за да наложите мнението си над колегите и дори над ръководителите си. В следобеда, ако не приемете чуждата гледна точка, ще си създадете доста конфликтни ситуации.


ТЕЛЕЦ

Вдъхновение

 

Денят започва напрегнато за вас, но при всички положения ще завърши с добра новина, която ще ви зарадва и обнадежди. Заемете се с належащите си ангажименти и бъдете внимателни, ако трябва да шофирате в предиобеда. В следобедните часове ви очаква вдъхновение. Ще ви се иска да започнете нещо ново.


БЛИЗНАЦИ

Не спорете

 

В сутрешните часове бъдете активни. Ще постигнете хармония във взаимоотношенията, само ако приемете чуждата гледна точка и не се опитвате на всяка цена да наложите своето мнение над останалите. В следобеда обърнете повече внимание на здравето си, хапнете по-рано вечерта и не употребявайте алкохол.


РАК

Не обръщайте внимание

 

В сутрешните часове сте на мнение, че някой се опитва да ви отнеме личното пространство или да навлезе прекалено грубо в живота ви. Можете да се предпазите от такива намеси, като страните от подобни хора, а не като влизате в явни конфликти с тях. Ограничете караниците и скандалите. За ваше добро е.


ЛЪВ

Силна енергия

 

Стартирайте деня си спокойно и без излишна емоция. Енергията, която влагате за влизане в конфликти с хората около вас, е огромна. Можете да я трансформирате в съзидателна енергия и да я влеете в свой нов проект. Ако сте в отпуск, денят ви ще протече доста благоприятно и незабравимо.


ДЕВА

Разговори, но не по работа

 

В четвъртък ограничете всякакви финансови намерения и действия. Избягвайте сделките, защото без да искате, ще ги уговорите не във ваша полза. Денят е благоприятен за срещи и разговори с приятели, но не на работна тема. Обърнете повече внимание на личния си живот.


ВЕЗНИ

Радвате се

 

Радвате се на мъничките резултати, които постигате от вчера. Задавайки си достижими цели, вие се чувствате доволни от себе си в мига, в който ги достигнете. Това е ключът към успеха. Затова и днешният ден ще е щастлив и значим за вас. Вечерта отпразнувайте всичко това със семейството си.


СКОРПИОН

Сутрешен хаос

 

Трудно ви е в сутрешните часове да организирате времето си за целия ден. Правите планове, но нещо все изниква извънредно и непредвидено. Не се безпокойте. В следобеда нещата се поуспокояват и ще можете да свършите всичко изостанало. Ще получите и подкрепата на приятели за намеренията си.


СТРЕЛЕЦ

По течението

 

Навлизате в стабилизационен период. Сега имате възможност да хвърлите един поглед на взаимоотношенията си с най-близките хора и при нужда да „поправите” някои недоразумения. Не ви очаква силен професионален ден. По-добре се оставете на течението и не правете излишен разход на енергия.


КОЗИРОГ

Бъдете упорити

 

Днес имате възможност да станете първенци, но се иска характер и упорство. Докажете, че на вас може да се разчита във всяка една ситуация. Не допускайте колегите да ви се бъркат в работата и да размътват здравия ви разум. Обърнете повече внимание на себе си, на своите лични цели и амбиции.


ВОДОЛЕЙ

Забързан ден

 

В четвъртък не бива да изоставате от план-графика си, а е добре да наваксате и с изостаналите задачи. Имате много работа, която трябва да свършите за кратък период от време. Не налагайте мнението си над околните. Ако те са встрани от вашите разбирания, просто не им обръщайте внимание.


РИБИ

Енергия

 

Чувствате прилив на енергия. Днес имате физически тонус и емоционален ентусиазъм. Можете да действате смело и настъпателно по вече предприети действия. Не се вълнувайте от мнението на хората за вашата дейност. Все ще се намери някой, който да ви укорява или подценява.


Хороскоп за родените на 02.12.2021

Честит рожден ден!

Очаква ви година, в която ще трябва да се научите на упоритост и твърдост при отстояване на мнението си. Опитайте да приемете всичко ново, което ви се случва, и да заживеете с него като ново предизвикателство.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *