Вашият хороскоп за периода 3-5 декември

Събота е подходящ ден за философски размисли и равносметки, в неделя е добре да сме насаме със себе си

 

В петък Луната преминава в Стрелец и засилва оптимизма и доброто настроение. Денят е благоприятен за срещи, за обсъждане и говорене на различни теми, за търсене на съвети от близки, познати и хора, на които имаме голямо доверие. В събота настъпва новолуние в Стрелец – време, подходящо да помислим по-философски върху живота си – всеки сам за себе си да реши на какъв етап е от развитието си и какво може да направи, за да върви по-бързо по пътя към познанието и себеопознаването. В неделя Луната преминава в Козирог. Не се учудвайте, ако в този ден не ви се среща с никого. Всички имаме нужда да помълчим и да бъдем оставени на спокойствие. Можем да се занимаваме с нещо по-задълбочено и да го изпипаме до най-малкия детайл.


ОВЕН

Все бързате за някъде

 

3 декември. В петък времето тече бързо и сякаш все пропускате нещо. Все за нещо не ви остават свободни минути. Темпото до такава степен се е забързало, че забравяте за собствените си потребности и личната си почивка. Подредете делата си още от сутринта. Следвайте план, за да успеете.

4 декември. В събота организирайте доколкото можете деня си така, че да свършите най-важните дела. Не започвайте нищо ново, а се отдайте на вече започнати и изостанали домашни ангажименти. Не забравяйте, че имате на кого да се обадите, ако имате нужда от малко помощ.

5 декември. В неделя сте в добро настроение. Вдъхновени сте да се заловите с нещо, което отлагахте от дълго време. Изчистете дома си и украсете празнично за Коледа. Избягайте от скуката и рутината, която постоянно ви заобикаля. Направете си малък подарък – само за себе си.


ТЕЛЕЦ

Творческа събота

 

3 декември. Приемете собствените си минуси с насмешка и с чувство за хумор, за да продължите да живеете в хармония с вас самите и с всички останали наоколо. Денят е прекрасен за разговори, особено ако искате да споделите нещо лично на човек, който ви е особено доверен.

4 декември. В събота доброто настроение е ваш верен спътник. Радвате се на подкрепа от страна на близките си хора. Идеите ви идват една след друга, затова се опитайте да се концентрирате и да запомните по-голямата част от тях. Като цяло, съботният ден е продуктивен и доста творчески.

5 декември. В неделя, въпреки че сте доста затворени, ще ви се наложи да говорите с много хора. Ще ви дойдат на гости роднини или близки, с които не сте се виждали от сума време. приготовленията относно това гостуване ще ви изнервят, но пък като цяло ефектът ще е благоприятен за настроението ви.


БЛИЗНАЦИ

Нужда от почивка

 

3 декември. В петък сте заредени със сили и енергия и имате желание да постигнете мир и хармония с всички наоколо. Очакват ви много разговори както в служебен план, така и в личен. Денят е забързан и ще премине като миг. Вечерта останете с половинката и семейството вкъщи.

4 декември. Личи си, че имате нужда от малко почивка. В съботния ден се наспете добре, а къщната работа оставете за утре. Днес се отдайте на пълен релакс – такъв, какъвто заслужавате. Възможно е приятел да ви се обади за среща на чаша кафе. Поканете го вкъщи.

5 декември. В неделя имате нужда да останете насаме със себе си. След като свършите традиционната си къщна работа, си отделете няколко минути само за вас. Вземете интересна книга или си пуснете филм, който да ви разтовари. Времето, прекарано в безделие, е най-добрата ви почивка.


РАК

Откажете помощта

 

3 декември. Напрягате се излишно с ангажименти, които трябва да свършите в срок, който вие сами сте си измислили. Потиска ви това, че времето тече, а вие не можете да се справите с предварителните си разчети. Отпуснете се. Не си създавайте излишни главоболия. Все пак е петък и нещо може да остане за идната седмица.

4 декември. В събота имате нужда да отпочинете, а вие ще го направите, като се обадите на добър приятел и се видите за по чаша кафе. Ще прекарате няколко часа заедно, обсъждайки какво ли не. Но това ще ви разтовари най-много, а и ще ви зареди с вдъхновение и ентусиазъм.

5 декември. В неделния ден се отдайте на дейности, които вършите с удоволствие. Не се насилвайте да правите каквото и да било. Вероятно някой ще ви потърси за помощ, която можете да откажете. Направете го не защото не искате да помогнете, а защото това в момента не е по силите ви.


ЛЪВ

В събота не говорете много

 

3 декември. В отлично настроение сте и зареждате хората около себе си с позитивен заряд. Добрият тон, в който преминават всичките ви разговори, е основната причина да постигате съгласие и да се радвате на късмет в сферата на общуването. Единствената забрана е за подписване на важни договори в деловата област. Не му е сега времето.

4 декември. В събота ще се чудите защо ваши близки се отнасят по точно определен начин и имат определени изисквания към вас. Правят ви забележки и това ограничава свободата ви на говор, действие и мислене. Май е по-добре да ограничите общуването и да не говорите с тях. Ще си спестите много проблеми.

5 декември. В неделя нетърпението ви е голямо. Очаквате да ви се случи нещо бързо и на момента. Още сутринта сте си направили планове за протичането на почивния ден. Те включват и вашите близки. Организирайте деня на всички. Те ще са доволни от това, което им поднесете като идеи.


ДЕВА

Прибързвате с помощта

 

3 декември. Не сте сред най-активните в петък, но никой не трябва да ви се сърди. Вие сте приключили своите важни ангажименти за тази седмица и сега можете да се отдадете на заслужена почивка. Не предприемайте нищо ново. По възможност, приберете се по-рано вкъщи и пригответе вкусна вечеря за цялото семейство.

4 декември. В събота без да искате ще се срещнете с приятели, които имат сериозни финансови проблеми. Освен финансови, те вече са се превърнали и в емоционални. Без да са ви искали помощта, вие ще я предложите и дори не си правите сметка дали това ви е по силите, или не.

5 декември. В неделя настроението ви е отлично. В сутрешните часове е вероятно да се спречкате с половинката заради това, че вие сте си направили планове за деня, но не сте ги съгласували с близките. Знаете, че винаги става на вашето. Така ще е и в този ден. Неделята протича така, както вие искате.


ВЕЗНИ

Вие сте си виновни

 

3 декември. Това, че обвинявате своите близки и колеги за проблемите си, само може да развали и влоши обстановката. Внасяте излишно напрежение и често пъти правите от мухата слон. В петък по-добре е да премълчавате, отколкото да казвате онова, което ви се иска.

4 декември. В съботния ден недоволството ви расте. Искате всички да ви угаждат на желанията и капризите, но вие не сте склонни да откликвате със същото в замяна. Денят не е никак благоприятен за спорове и кавги, защото ще си развалите сериозно взаимоотношенията с хората, с които влизате в спор.

5 декември. В неделя имате нужда да останете насаме със себе си. Време е да премислите какво се случва с вас и кой е виновникът за неуспехите ви в личен план. Ако проумеете, че сами си създавате драмите и неволите, това ще ви помогне в следващите дни да живеете в хармония и разбирателство.


СКОРПИОН

Внимавайте с приказките

 

3 декември. Въпреки че в петък нещо все ви изнервя, вие ще имате един доста успешен и благоприятен ден. Действате стремително и уверено, а и сте доста бързи, защото сте на мнение, че времето тече и декември няма много пълноценни работни дни. Успехът е с вас.

4 декември. Уж на майтап в събота ще кажете нещо, което няма да се възприеме особено благодатно от хората покрай вас. Дори някой ще се засегне и ще реагира остро. Опитайте да се извините, вместо да отвръщате с реплика. Ако търсите да защитавате мнението си в този ден, ще си навредите.

5 декември. В неделя сте бодри и дейни. Още сутринта сте си намислили какво точно да свършите през деня. Мнозина от вас обаче вече са включени в плановете на своите близки. Ето защо вашите предварителни желания е възможно да не се сбъднат. Но е по-добре да угодите, отколкото да откажете.


СТРЕЛЕЦ

Не си губете времето

 

3 декември. В петък сте активни и дейни. Вече задвижихте едно ново начало, което ще се развива тепърва през месеца. Днес не си губете времето в излишни приказки. Някой ще ви се обади, за да поклюкарствате, но е добре да му откажете срещата. Вечерта поканете гости вкъщи.

4 декември. Без да искате ще обещаете нещо на свой близък и няма да си дадете сметка, че точно това обещание ще „изяде” свободното ви съботно време. Ще трябва да му помогнете, а той няма никаква представа за време и точност. Е, ще съжалите, но нали сте обещали…

5 декември. В неделя имате да свършите толкова много неща, които не успяхте вчера. Сега времето ви е по-свободно, но пък ангажиментите са многобройни. Дори и да не изпълните изцяло програмата си, не се притеснявайте. Отдайте се на почивка и всичко ще се подреди така, както трябва.


КОЗИРОГ

Внимавайте с обещанията

 

3 декември. В петък имате желание да останете на спокойствие и да ограничите контактите си. Телефонът ви обаче няма да престане да звъни. Няма да спрат и да ви заливат със спешни задачи. Времето сякаш лети с криле и вие не можете да се включите във всичко. Оставете нещо и за понеделник.

4 декември. В събота колкото по-малко говорите, толкова е по-сигурно да не обещаете нещо безумно, което в следващите дни трябва да спазите на сто процента. Е, ако искате да сте в услуга на някого, направете го. Но и вие като Стрелците ще си загубите времето, без да е било нужно.

5 декември. В неделя си починете добре. Имате нужда от малко повече минути, прекарани в леглото сутринта. Не бързайте за никъде. Повече сили и енергия ще добиете в следобедните часове. Тогава ще разберете новина, която ще ви накара да се почувствате особено щастливи.


ВОДОЛЕЙ

Угодете на близките си

 

3 декември. Петък за вас е динамичен ден. Няма да имате мигове на спокойствие, а напротив. Времето тече бързо, стремително, а вие имате хиляди ангажименти за вършене преди края на работния ден. Ще се справите, но вечерта ще се почувствате уморени. Но и доволни, разбира се.

4 декември. В събота сутринта се будите рано. Във форма сте. Очаква ви активен и доста ползотворен почивен ден. Заемате се с къщната си работа още в сутрешните часове. Организирайте семейството си и украсете дома си за предстоящите празници. Настроението ще бъде великолепно.

5 декември. Неделя е денят за семейни срещи и служене в полза на своите близки. Не се притеснявайте да им угаждате, да ги глезите и да ги карате да се чувстват добре. Това, от друга страна, ще накара и вас да се чувствате пълноценни и ще поддържа доброто ви настроение.


РИБИ

Променете нещо

 

3 декември. В петък ви чака доста работа, изостанала от дните през тази седмица. Оказва се, че не сте разбрали за един срок, който тече в момента и който е в основата на стреса ви през този ден. Ще се справите, но усилията ви са огромни. А и нервността е логичен завършек на този натоварен ден.

4 декември. В събота се оставете на течението. Нищо не ви се прави, с никого не ви се говори, въпреки че телефонът ви не спира да звъни и приятели ви канят на среща. Можете да склоните да се видите за няколко часа. Вие също имате какво да споделите. А и това е част от почивката.

5 декември. Неделният ден е пълноценен, ако още сутринта се организирате и почистите дома си, а след това поканите близки и роднини вкъщи на обяд или вечеря. Неделният ден е зареден с позитивна енергия и вие самите чувствате, че е така.


Хороскоп за родените на 03.12.2021

Честит рожден ден!

През следващата една година ще успеете да си стъпите на краката и да подобрите финансовото си състояние. Новите доходи, които влизат в банковата ви сметка, помислете как да инвестирате рационално и практично.

 

Хороскоп за родените на 04.12.2021

Честит рожден ден!

Пригответе се през следващата една година да започнете обучение, да повишите квалификацията си, принудени от промените, които ще ви се случат на работното място. Ще ви се наложи да сте още по-конкурентоспособни. Не пестете средства да подобрите своята квалификация.

 

Хороскоп за родените на 05.12.2021

Честит рожден ден!

Вашият късмет през следващата година ще ви срещне с хора, от които можете да научите много и които могат да ви дадат много. Не се притеснявайте да попитате, когато не знаете нещо. Придобиването на всяко ново знание ще ви облагородява.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *