Вашият хороскоп за днес, 7 декември

Във вторник очаквайте прилив на енергия и ентусиазъм. Опитайте се да приемете всички нови тенденции в живота. Не поглеждайте носталгично назад и не въздишайте по миналото, което няма как да се върне. Луната преминава във Водолей и насърчава да мислите за новото, да искате и да очаквате новото.


ОВЕН

Извънредна работа

 

Не подозирате колко много ангажименти ви чакат днес още от сутринта. Ще трябва да се справяте с извънредна работа до обяд, която заема цялото ви внимание и няма да позволи да развиете предварителните си планове. Не се ядосвайте. Като цяло, денят е доста благоприятен и ще успеете да наваксате в следобеда.


ТЕЛЕЦ

Без конфликти

 

Каквото и да става, днес избягвайте конфликтите и защитавайте мнението си интелигентно и без спорове. Видите ли, че някъде трябва да повишите тон, това е знак, че човекът отсреща няма и ни най-малкото желание да ви чуе Така че се отдайте на себе си, на своите планове и мечти.


БЛИЗНАЦИ

Край на връзка

 

Няма да липсват перспективи да успявате днес, но като цяло вървите трудно и мудно. Не е вашият ден за поставяне на начала или предприемане на каквито и да било нови действия. Довършете стари, отлежали във времето ангажименти. Ще приключите връзка, действала ви изтощително в продължение на години.


РАК

Помагате на близките

 

Очаква ви доста благоприятен и успешен ден, но в сутрешните часове ви се налага да се заемете с неотложни домашни ангажименти и проблеми, които трябва да бъдат разрешени. Някои от вас ще се занимават с имотна делба, други ще трябва да помогнат на член от семейството в трудна ситуация.


ЛЪВ

Съобразете се с другите

 

В сутрешните часове сте си наумили да подредите плановете си на работното място, както и да подредите тези на вашите колеги, без да ги питате и да се съгласувате. Разбира се, че няма да успеете да ги накарате да действат според вашите желания и интереси. Просто приемете правото им на свободен избор.


ДЕВА

Сутринта е по-успешна

 

Днес сте силно решени да се заемете с важна делова работа и да отметнете доста ангажименти, свързани с финанси и пари. Сутрешните часове са благодатни за подобни дейности, но ако ви остане нещо за довършване от подобен характер в следобеда, по-добре го отложете за утре или вдругиден.


ВЕЗНИ

Действайте по приоритети

 

Очаква ви доста активен ден. Имате предварително планирана програма за действие, но тя се оказва безполезна, защото в крайна сметка ще трябва да вършите всеки един ангажимент в момента на неговото възникване. Както обичам да казвам – действайте по приоритети и денят ще се подреди по най-добрия възможен начин.


СКОРПИОН

Купете си нова книга

 

След като вчера загубихте доста време в клюкарстване около работата си, днес е време да се заемете с ангажименти, които вече не търпят отлагане. В сутрешните часове можете да отделите няколко минути, за да си харесате нова книга, която да прочетете този месец. Подарете си я за предстоящите празници.


СТРЕЛЕЦ

Интересна среща

 

Днес насъбралото се в последните няколко дни напрежение стихва и вие овладявате себе си. Чувствате се прекрасно в своята кожа. Очаквайте на гости да ви дойде интересен човек, от който можете да научите много неща. „На гости” не приемайте буквално, а метафорично. Може да е просто телефонно обаждане или вест по имейла.


КОЗИРОГ

Пред избор

 

Не е изключено в сутрешните часове да се наложи да решавате нещо важно на работното място. Изборът, който ще направите, и решенията, които ще вземете, носят последствия за вас и е добре да ги направите, без да имате някакво въздействие отстрани – от колеги или от близки. В следобеда очаквайте приходи.


ВОДОЛЕЙ

Енергия вечерта

 

Във вторник сте прекалено напрегнати и трудно можете да получите подкрепата и признанието на хора, от които очаквате това. По-добре се отдайте на рутинни дела и не създавайте излишни конфликти. Повече енергия добивате в следобеда и вечерта, но за започване на нещо ново ще е късно. Отложете го за утре.


РИБИ

Нужда от промяна

 

Свикнахте да отлагате и да изчаквате все подходящия момент, за да действате. Разбира се, че така поставен като приоритет, той все не идва и не идва. Използвате го като оправдание на това, че не искате да промените нищо в живота си. А светът се променя. Докога ще се залъгвате? Имате нужда от сериозна промяна в начина си на мислене.


Хороскоп за родените на 07.12.2021

Честит рожден ден!

През следващата година ще използвате силата на своя разум и ще пожелаете сами да промените нещо от живота си. На работното място очаквайте подкрепа, а предприетият риск ще ви донесе приходи. В сферата на любовта също се очертава една доста благоприятна и обещаваща година.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *