Какво вещаят звездите за 8 декември, сряда

Вършете най-важното. Не предприемайте нови действия и не подемайте инициативи. Движете вече започната работа и се радвайте на успехи от вече свършени задачи. Денят е щастлив в сферата на любовта, а вечерта е заредена с магнетична енергия, която можете да споделите със семейството и половинката.


ОВЕН

Забавяне

 

Свикнахте да изживявате дните си в успехи и добри постижения. В сряда обаче се налага да забавите темпото. Не можете да постигнете повече, отколкото обстоятелствата ви позволяват. Не се насилвайте. Не обвинявайте близките си за своето забавяне. Няма как да го предотвратите.


ТЕЛЕЦ

Неактивен ден

 

Около вас се навъртат хора, които искат да откраднат част от вашите идеи и да ги припишат за свои. Избягвайте да споделяте новите си планове, а и днес не започвайте нищо по тях. Освободете се от стари задължения, които ви задържат към този момент. Днес не е особено активен ден.


БЛИЗНАЦИ

Нещо хубаво

 

Чувствате се обнадеждени, предусещате, че настъпва мигът на едно ново и неописуемо добро начало за вас както в личен, така и в служебен аспект. Знаете, че съвсем скоро нещо ще се промени в живота ви. Давайте смело напред, но постъпките за ново начало направете от утре. Не от днес.


РАК

Някой ви мами

 

Оказвате се излъгани относно очаквани финансови приходи. Някой ви е обещал нещо, което в момента не спазва изцяло. Денят не е благоприятен за постъпки и действия. Довършете стари задачи, започнати неотдавна. Вечерта си легнете с интересна книга в ръка и колкото може по-рано.


ЛЪВ

Без резултати

 

Бързате да уговорите някои важни обстоятелства по една бъдеща сделка. Правите го в един от най-неподходящите за това дни. Спрете всякакви инициативи и днес се отдайте на стари задачи и задължения, вместо да движите нови инициативи. Ще направите един голям лъвски скок, но без резултат.


ДЕВА

Не планирайте

 

Чака ви един доста динамичен от гледна точка на плановете ви ден, но в същото време лишен от възможности да свършите всичко онова, което сте си набелязали. Амбициите ви днес са огромни, а възможностите – минимални. Нямате достатъчно сили, за да се справите. Не планирайте големи неща.


ВЕЗНИ

Успех от стари дела

 

Това, с което се гордеете днес, са успехи по вече започнати инициативи. Ясно се вижда, че нещата се развиват във ваша полза. Днес просто наблюдавайте отстрани и не участвайте в процеса. Успехите идват сами и не е нужно да се намесвате, за да продължат да се развиват занапред.


СКОРПИОН

Муден ден

 

В сряда очаквайте дребни нередности, които бъркат плановете ви и вие няма да осъществите всичко набелязано за този ден. Не се притеснявайте. Не само при вас е така. Очаква ви муден и провлачен ден, в който минутите минават бавно. Не стартирайте нищо. Оставете се на течението.


СТРЕЛЕЦ

Не налагайте мнение

 

Днес сте неспокойни и пренасяте това напрежение в общуването си с колегите. Имайте малко търпение и позволете на обстоятелствата да се развият и случат. Не избързвайте с изводите. Днес не е благоприятен ден за вземане на решения и налагане на лично мнение. Ще се скарате с някого.


КОЗИРОГ

Внимавайте с парите

 

В сряда действайте по вече започнати задачи. Не си позволявайте инвестиции или инициативи, които могат трайно да навредят на финансовия ви бюджет. Денят изисква да бъдете пестеливи. Включително и с ежедневните си разходи. Вечерта си легнете рано. Имате нужда от почивка.


ВОДОЛЕЙ

По-пасивен ден

 

Днес сте особено енергични, но без определени шансове да насочите енергията си в точно определена цел. Разпилени сте. Хващате това, вършите паралелно онова и в крайна сметка резултатът е нулев. Не бъдете под пара. Освободете се от излишното напрежение. Днес е по-пасивен ден.


РИБИ

Ставате досадни

 

В сряда чувствате вътрешно недоволство без видима причина. Дразните се от всички хора наоколо. Сякаш не мислят така, както вие. Не действат така, както вие бихте желали. Използвате всеки удобен момент, за да им се наложите и да им кажете, че го правите за тяхно добро. Ставате досадни.

 

Хороскоп за родените на 08.12.2021

Честит рожден ден!

Време е да преквалифицирате част от знанията и уменията си, като ги осъвремените с нужните за сегашния момент изисквания. Очаква ви година, в която ще можете да проявите своя интелект и да подобрите доходите си чрез упражняване на интелектуален труд.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *