Ето коя е най-желаната от мъжете женска фигура

Базирайки се на няколко общи външни характеристики, експерти са определили основно пет вида фигури при жените, които природата е заложила във формата на женското тяло: “пясъчен часовник”, “правоъгълник”, “триъгълник”, “обърнат триъгълник” и “ябълка”.
Група европейски и северноамерикански учени се заеха със задачата да установят коя от петте типа женски фигури е най-привлекателна за мъжете. Ето и техните резултати:
Оказва се, че господата изпитват най-голяма симпатия към класическата дамска фигура с формата на пясъчен часовник, известна като най-женствената и неслучайно сексапилна форма при дамите. Тя се характеризира с приблизително еднаква ширина на раменете и ханша, както и с около една трета по-тънката от ханша талия.
Според проучването всяка дама с тази фигура, независимо от цвят на косата или стил на облеклото, е достатъчно секси и магнетична.
Господата дори се оказали готови да простят всякакви несъвършенства по тялото на жените, стига те да са носителки именно на тази форма.
Мъжете, участвали в допитването, били категорични още, че женствените извивки им действат толкова силно, че те дори били склонни да не забележат никакви недостатъци по тялото в случай че такива има.
С фигура тип “пясъчен часовник” могат да се похвалят едни от най-известните и секссидоли в историята на човечеството като Мерилин Монро, Елизабет Тейлър, София Лорен, Салма Хайек, Ким Кардашиян, Скарлет Йохансон и др.

Източник: Струма

2 thoughts on “Ето коя е най-желаната от мъжете женска фигура

 • 09.12.2021 в 2:33
  Permalink

  Мойта Перничанка и от близо и от далеч все е с фигура на Перничанка!

  Отговор
 • 11.12.2021 в 15:23
  Permalink

  Вероятно е финна като пернишки винкел>

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *