Вашият хороскоп за 9 декември, четвъртък

Ако излъчваме позитивизъм и добро настроение, това вероятно ще подразни хората, настроени негативно и вечно търсещи повод, за да влязат в спор и да вгорчат нечие настроение. Денят в следобеда е доста благоприятен за правене на изводи, за вземане на поуки от вече сторени грешки, както и за поднасяне на извинения. Луната е в Риби и засилва нашето милосърдие.


ОВЕН

Помислете за себе си

 

В четвъртък сте в прекрасно настроение, но внимавайте да не попаднете в ситуации, които да ви докарат емоционално неразположение. Отделете се от хората, които търсят вашата компания само за да се захранват с енергия и да ви изцеждат като лимон. Помислете за себе си. Запазете здравето си.


ТЕЛЕЦ

Положителен ден

 

В четвъртък се радвате на приятелска подкрепа от хората около себе си. И на работното място, и в личния живот се реализирате прекрасно. Денят е наситен с позитивни срещи, а в делови план те могат да се окажат начало на една обща дейност занапред. Положително настроение и разговори са характерни за този ден.


БЛИЗНАЦИ

Всичко ви спори

 

Радвате се на добро настроение още от сутринта. Набелязали сте си задачи за работното място. Ще ги отметнете наред с недовършената от вчера работа. Четвъртък е доста по-благоприятен ден. Всичко ви спори. Не се притеснявайте да казвате истината там, където се налага, независимо дали ще подразните някого.


РАК

Търсете изявата

 

След вчерашния по-пасивен ден, в сутрешните часове на четвъртъка вие сте доста лениви. Не сте готови за подвизи, а времето минава и пропускате възможности. Имайте предвид, че днешният ден е зареден с енергия и ви носи много положителни обрати, ако вие самите търсите сфери за изява.


ЛЪВ

Заложете на сигурното

 

В четвъртък предприемайте действия, които ви носят сигурен успех и не се залъгвайте, че рисковите начинания могат да ви донесат желаните печалби. Нищо подобно. Днес залагайте на онова, в което сте сигурни. Същото се отнася и във взаимоотношенията. Заложете на тези, които заслужават вашето внимание.


ДЕВА

Късметът е с вас

 

Днес сте в добро настроение, отзивчиви и желаещи да осъществите връзка с всеки, от когото зависи вашият успех. В сутрешните часове е важно да не проявявате прекалено много капризи, за да не отблъснете хората от себе си. В следобеда късметът е с вас и в деловите начинания. Можете да му се доверите.


ВЕЗНИ

Успявате

 

В четвъртък действате със завидно самочувствие. Във всяко ваше действие личи решителност, сякаш сте убедени, че ще успеете, където и да се запътите и с каквото и да се захванете. Ето я първата предпоставка за успеха. Втората е просто да дадете всичко от себе си и да реализирате своите цели. Ще успеете.


СКОРПИОН

Променете посоката

 

За разлика от вчерашния муден ден, четвъртък ви е подготвил купища изненади. Луната е в Риби, откъдето ви зарежда с положителна енергия. Имате мотивацията да се захванете с нещо ново, да пробвате нещо нетрадиционно, да промените посоката на движение. Времето е подходящо за подобно начинание.


СТРЕЛЕЦ

Удовлетворение

 

Четвъртък не е сред най-активните дни от тази седмица, но ви предлага шанс да пренаредите приоритетите си, като този път поставите семейството, близките и дома си на първо място пред всичко останало. В следобеда настъпва време, в което се чувствате удовлетворени от действията си. Днешният ден ви носи щастие.


КОЗИРОГ

Време за контакти

 

След като до вчера се занимавахте с личния и служебния си бюджет, днес е по-добре да оставите парите настрана и да обърнете по-голямо внимание на хората, които ще ви помогнат да спечелите пари в живота си. Днес общувайте, контактувайте и определете срещи, където да споделите новите си идеи.


ВОДОЛЕЙ

Интересен ден

 

В четвъртък очаквате денят да започне мудно и вие да продължите да сте все така пасивни, както бяхте до вчера. За огромна ваша изненада днешният ден ви е подготвил промени и ситуации на избор, които стартират още в първите работни часове. Подгответе се за напрегнат, но доста интересен и успешен ден.


РИБИ

Ново приятелство

 

Четвъртък е един от благоприятните дни за тази седмица. Сякаш чувствате удовлетворение. С всички около себе си общувате без излишни преструвки, а стените между вас сякаш падат. Можете да споделите неща, които ви вълнуват. Да поговорите за интересите си. Започнете ново приятелство.


Хороскоп за родените на 09.12.2021

Честит рожден ден!

Очаква ви година, в която късметът все по-често ще ви се усмихва. Това обаче не означава да разчитате изцяло на него, тъй като хазартните избори само могат да ви отклонят от вярната посока. Пазете се от рискови ситуации, от влизане в ненадейни конфликти. Ако пазите здравето си, то ще бъде в добри граници.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.