Хороскоп

Вашият хороскоп за периода 17-19 декември

В петък бъдете дейни и активни, неделният ден носи надежди и удовлетворително общуване

 

В петък Луната е в Близнаци. Денят е зареден с огромно количество енергия, която прехвърча като искри между хората. Затова бъдете заети, защото бездействието ще поражда напрежение и агресия. В съботния почивен ден свършете това, което ви се върши. Опитайте да потушите натрупалата се умора и психическо напрежение чрез развлечение с хоби, посещение на кино, театър, концерт, изложба… Неделният ден е спокоен и носи удовлетворение и въпреки неспокойната нощ ще е прекрасен за почивка и зареждане с енергия. Пълнолунието в Близнаци в неделя е мощен източник на надежди, изпълними обещания и връщане към физическото общуване между хората. Такова, каквото го познаваме от годините назад във времето.


ОВЕН

Щастлива неделя

 

17 декември. Изнервени сте от хилядите съвети, които ще получите днес от роднини, близки, приятели и колеги. Сякаш всеки се вглежда във вашата работа и имат идеята как да я свършите по-добре. Овладейте се и не влизайте в конфликти.

18 декември. В събота очаквайте разходи, които вече сте предвидили в своя бюджет. Опитайте да отпочинете добре, наспете се и едва след това се захващайте с плануваните задачи за този почивен ден.

19 декември. В неделя ще чуете доста обещания, които на пръв поглед ви се струват неосъществими. Ще се убедите с времето обаче, че който каквото ви е обещал в този ден, ще го изпълни изцяло. Това е щастлив ден. Насладете му се.


ТЕЛЕЦ

Връщат ви заем

 

17 декември. Мислите ви днес са блокирани от различни обстоятелства и задръжки, които не ви позволяват да се развихрите изцяло. Налага се да се съобразявате с чуждо мнение. Вечерта си легнете по-рано.

18 декември. В събота сте настроени авантюристично. Склонни сте да пръснете сума пари, само и само да угодите на прищевките си. Харчете само за най-нужното, а останалата част спестете, за да си осигурите по-добро посрещане на предстоящите празници.

19 декември. В неделя човек, който ви е дължал пари и не ви ги е връщал дълго време, ще ви потърси, за да си погаси дълга. Има и такива дни, в които изневиделица се сдобивате с вече отписани пари. Е, вие бързо ще им намерите предназначение.


БЛИЗНАЦИ

Успехи и отговорности

 

17 декември. Не е изключено да поемете сериозен предпразничен ангажимент, който ще ви осигури добри доходи, но и солидно напрежение и извънредна работа по празниците. Няма как да не приемете, защото щом се доверяват на вас, значи ви възлагат и големи надежди да се справите.

18 декември. Проблемите с близките ви хора в събота превръщат деня в нервна арена за словесни престрелки. Може и да промените тази тенденция, но е нужно да си премълчавате и да преглъщате някои неща, с които не сте особено съгласни.

19 декември. В неделя ви очаква жътва. Ще разберете, че проекти, по които сте работили цяла година, предстои да се осъществят в пълния си разцвет през идната седмица. Е, това не е ли повод да отпразнувате успеха си със семейството на хубав неделен обяд?


РАК

Приемете чуждото мнение

 

17 декември. Разстройвате се от най-малкото, което чуете да е в противоречие с вашето мнение. Добре е да приемете и чуждата гледна точка и като цяло – да приемете поведението на другите хора. Живеем в един общ свят и няма нужда да се ядосвате за неща, които не можете да промените.

18 декември. В събота сте доста активни, но не толкова организирани. Всъщност, хващате едно, оставяте го и се залавяте с друго. Хаосът е гарантиран, но пък е творчески и ви носи радост. Не е нужно да спазвате някакви канони.

19 декември. В неделя, въпреки неспокойната нощ, ви чака удовлетворение и радостни мигове. Чувствате се неотпочинали и е добре да си осигурите кратка дрямка в следобеда, за да възстановите силите си. Това е доста хубав ден. Носи ви щастие и радост.


ЛЪВ

Добри новини

 

17 декември. Оказва се, че всички са много загрижени за вас и по всякакъв начин се опитват да ви помогнат, независимо дали сте ги молили, или не. Е, имате право да се скарате с някои от тях, поне с онези, които прекалено натрапчиво се намесват в живота ви. Не им позволявайте да го правят.

18 декември. В събота сте нервни, недоволни и търсите повод да си изкарате лошото настроение на всички около себе си. Опитайте да поговорите човешки с близките си и не влизайте в разпри. Денят изисква да разпуснете и да се забавлявате.

19 декември. В неделя ще научите добри новини, които ще ви разведрят и ще подобрят настроението ви. Ще разберете, че е време да промените нещо в живота си, да тръгнете по нов път. Новината чудесно съвпада и с началото на новата година, която чука на вратите. Надеждата е с вас.


ДЕВА

Добре свършена работа

 

17 декември. Докато всички около вас мрънкат и се оправдават с липса на време, вие ще свършите доста работа и ще бъдете особено доволни от себе си. Този ден ви носи подем и сила. Старанието ви ще завърши с добри резултати.

18 декември. В събота също сте дейни и активни. Освен че ще подредите къщата си и ще я подготвите за празниците, ще помогнете и на роднина, който към момента се нуждае от подкрепа. Това благотворително дело ще ви донесе голямо удовлетворение.

19 декември. В неделя си починете. След два активни дни, изпълнени със завършени задачи, заслужавате малко повече спокойствие. Отидете на гости на роднини или поканете гости вкъщи. Поговорете си, разменете идеи. Изкарайте един незабравим почивен ден.


ВЕЗНИ

Опълчвате се срещу всички

 

17 декември. Не приемате промени, които се случват на работното място днес, въпреки че те са за ваше добро и във ваш интерес. Нарочно се опълчвате срещу всички в желанието си да изкажете мнение и то да е по-различно от мнението на останалите. Не се учудвайте, ако ви обърнат гръб.

18 декември. В събота пътувайте, за да подобрите настроението си. Имате нужда от разнообразие и разведряване. Подарете едно пътешествие на близко състояние на себе си и на семейството си.

19 декември. В неделя очаквайте обаждане от далечен човек, който ще ви съобщи приятни новини. Деня прекарайте със семейството си. Сгответе си нещо вкусно и изгледайте хубав филм заедно.


СКОРПИОН

Време за себе си

 

17 декември. Петъчният ден е доста успешен и ползотворен за всички вас. Ще успеете да осъществите плановете, които сте си направили сутринта. Бъдете активни и избягвайте излишните спорове. Няма смисъл да оспорвате нечие чуждо мнение и да хабите енергия, убеждавайки човека в своето.

18 декември. В събота се погрижете за спестяванията си. Подгответе бюджета за предстоящите коледни празници. Вечерта поканете роднини на вечеря.

19 декември. В неделя имате нужда от почивка. Не бързайте да ставате от леглото сутринта. Дайте си време и не се ангажирайте с никакви излишни задачи. Оставете един ден само за себе си и си подарете това свободно време.


СТРЕЛЕЦ

Неделя – ден за семейството

 

17 декември. В петък сте енергични и още от сутринта ще се заемете със задачи, които можете да свършите до края на деня. Разговаряйте и проведете важни срещи с клиенти, пред които ще покажете най-доброто от себе си. Очаквайте приходи.

18 декември. Подарете си този ден за почивка. Не бързайте за никъде и не се заемайте със задачи, които да изискват сериозни усилия от ваша страна. Натоварите ли се, ще изпитате напрежение, което може да коства хармонията във взаимоотношенията ви.

19 декември. В неделя подобрете хармонията вкъщи. Семейството ви има нужда от вашата подкрепа. Подредете дома заедно и ако сте закъснели с украсата около коледа, направете я сега. Изкарайте един страхотен и незабравим семеен ден.


КОЗИРОГ

Помислете за диети

 

17 декември. Ще се разбирате прекрасно с колегите си в петък и съвместната ви работа ще даде бързи резултати. Насладете се на напрегнат, но доста успешен ден. Предизвикателствата, които ви дарява той, си заслужават. Точно преди Коледа ще трябва да се заемете с нов интересен и печеливш проект.

18 декември. Помислете за себе си, за своето тяло, за здравето си. Все си казваме, че преди Коледа не се започват диети и хранителни режими, но мнозина от вас се нуждаят от разтоварване точно преди празниците.

19 декември. В неделя се наспете добре и след това организирайте един активен и ползотворен ден. Личните дела, които са изостанали в последните седмици, можете да свършите днес. Чувствате се прекрасно.


ВОДОЛЕЙ

Пътувайте през уикенда

 

17 декември. Разсеяни сте в петък, но пък това ви прави доста симпатични и непринудени. Няма да свършите кой знае каква работа днес, но ще се заемете със заразяване с добро коледно настроение в службата. Вкъщи също ви чакат хубави емоции. Поканете гости.

18 декември. В събота не се лишавайте от пътуване. Независимо дали е на близко, или далечно разстояние, то ще ви зареди с много енергия и добро настроение. Не се карайте с близките си.

19 декември. В неделя искате да прекарате деня вкъщи, почиствайки, подреждайки стари шкафове. Звучи скучно, но пък ако го направите, ще освободите доста пространство и място за новите подаръци, които ще получите по Коледа.


РИБИ

Пазарувате за себе си

 

17 декември. Ще купите нови придобивки за вкъщи, които ще ви заредят с настроение и ще внесат в дома ви нова, позитивна енергия. На работното място свършете своите си задачи, без да помагате на колегите. В противен случай ще се наложи да работите отново до късно вечерта.

18 декември. В събота подредете дома си и го подгответе за идващите празници. Нямате време за отлагане, а и този ден е богат на енергия, която ви е нужна, за да разчистите това-онова.

19 декември. В неделя организирайте семейна среща. Имате нужда да поговорите с по-възрастни от вас роднини. Винаги съветите, които получавате от тях, са полезни, а критиката – градивна. Изкарайте един прекрасен ден в срещи и приятни приказки.

 

Хороскоп за родените на 17.12.2021

Честит рожден ден!

През следващата година се опитайте да говорите с хората по един по-спокоен и уравновесен начин. Търсете истината и бъдете толерантни към чуждата болка. Може би с малко повече съчувствие ще се справите с трудните моменти, които преживявате заедно.

 

Хороскоп за родените на 18.12.2021

Честит рожден ден!

Опитайте да гледате позитивно на света, в който живеете. Не се съсредоточавайте все в тъмните щрихи. Без тях не може, но ако погледнете настрани, можете да видите и грейналите лъчи на слънцето, да послушате песента на птичките, да вдишате аромата на чистия въздух…

Хороскоп за родените на 19.12.2021

Честит рожден ден!

През следващата една година ви чакат резултати. Резултати от всичко, което правихте в последните няколко години. Тенденциите са добри и ще сте доволни от всичко, което ви се случва. Усмихнете се.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *