Хороскоп за 21 декември, вторник

Заложете на опита си, натрупаните знания и умения в службата, за да разрешите възникналите проблеми, а и да се справите по-бързо с насъбралите се задачи. Ще се справите брилянтно и ще бъдете похвалени, поощрени и щедро възнаградени. Луната все още се движи в Рак и благоприятства покупките за дома.


ОВЕН

Заздравявате имунитета

 

Насочете енергията си днес към преодоляване на дребните проблеми. Към справяне със спомени, свързани с миналото ви. Само така ще можете да устремите погледа си напред оттук насетне. Това е един доста спокоен и благоприятен ден. Не си внушавайте болести. Днес със силата на мисълта можете да заздравите имунитета си.


ТЕЛЕЦ

Подарете си книга

 

Днес е доста благоприятен ден. Ще научите нещо ново или ще получите желана информация. Възможно е да осъществите връзка с човек от далечно разстояние и да свършите обща работа. Доволни сте от всичко, което ви се случва. Купете си книга като личен подарък за Коледа. Ще я прочетете на един дъх.


БЛИЗНАЦИ

Успешен ден

 

Днес отстоявате принципите си. Представяте се достойно пред всички свои колеги и приятели. Стабилизирайте бюджета си и направете предколедния финансов план. Ако не сте купили подаръците, сега е моментът да заделите пари за тях. В службата ще се изявите достойно, като се осланяте на натрупания си професионален опит.


РАК

Всеотдайни сте

 

Днес сте принципни и точни, всеотдайни и гледащи за общото благо не само в личен план, а и в професионален. Деловите си разговори провеждате така, че да не печели единствено вашата страна, а изгодата да е взаимна. Всичко това ви превръща в жертви на собствената ви доброта, но пък не трупате завист и злоба на свой гръб.


ЛЪВ

Не чакайте благодарност

 

Във вторник не прекалявайте с активността. Има дейности, които не сте в състояние да свършите днес и е по-добре, ако ги отложите за по-нататък. Не давайте пари назаем и не вършете чужда работа. Ще изхабите много сили, без да имате нужната благодарност в замяна, която обаче очаквате. Съхранете се.


ДЕВА

Бъдете щедри

 

Вторник е поредният благоприятен ден за тази седмица при вас. Радвате се на развитие в деловата сфера, активни социални контакти и обществено полезна дейност. Около Коледа нараства нуждата от благотворителност. Е, днес можете да се включите в такива каузи без да се съмнявате, че усилията ви отиват на вятъра.


ВЕЗНИ

Енергия

 

Заредени сте със страст и енергия в професионален план. В седмицата преди Коледа сте решени да превърнете доста амбиции в реални действия и постижения. Осланяйте се на опита, който сте придобили в годините. Ще заздравите финансовото си положение. Вечерта бъдете внимателни с алкохола, ако седнете на маса.


СКОРПИОН

Радост

 

Във вторник ви очаква емоционална инжекция. Чувствате пълнота в личния си живот. Нуждаете се да споделите радостите си с хора, които са ви близки. Днес сте изключително радостни и доволни от всички обстоятелства в своя ден. Съхранете това добро чувство за по-дълго време.


СТРЕЛЕЦ

Сметнете изхарченото

 

Замислете се за стабилизация във финансов план. Унесени в пазаруването около Коледа, днес осъзнавате, колко много пари сте похарчили наведнъж. Съставете план до края на седмицата и включете в него най-нужните неща. Избягвайте шумните компании, а ако ви предстои банкет, внимавайте с чашката.


КОЗИРОГ

Добър служебен ден

 

Във вторник имате кондиция и жизнена енергия. Тонусът ви се повишава. Настроението ви е добро и е възможно да се превърнете в център на вниманието. На работното място ще проявите качества и умения, които сте придобили с течение на трудовия си опит. Това ще бъде оценено добре.


ВОДОЛЕЙ

Щастие

 

Във вторник сте се заели с много неща наведнъж, без шанс да свършите нито едно от тях благополучно. Денят изисква концентрация и насочване на усилията в една посока. Щастието в личния живот ви е гарантирано. Подкрепата на близките е основен фактор да чувствате и спокойствие в службата. Вечерта внимавайте с алкохола.


РИБИ

Започвате начисто

 

Чувствате се прекрасно днес. Можете да започнете начисто. Денят изисква да ви види в настроение, обновени идеи и подобрени амбиции. На работното място се заемете с деловите си ангажименти. Осланяйте се на натрупания опит, за да се преборите с възникнал проблем. Приятелите ще ви подкрепят. Вечерта излезте на по чашка с тях.


Хороскоп за родените на 21.12.2021

Честит рожден ден!

Опитайте се да съхраните спестените средства, а не да ги харчите импулсивно и необмислено през следващата една година. Не е изключено да ви се наложи да посегнете към своите спестявания, но го направете в краен случай при нужда. Можете да останете без работа, само ако вие го желаете, иначе не ви грози опасност от съкращения.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.