БСП В. Търново възстанови 4 партийни организации и създаде 2 нови

Разраства се структурата на БСП в община Велико Търново през изминалата година. Въпреки трудностите и пандемията новото ръководство успя да възстанови основните партийни организации в четири села, които от години не са съществували.

Първо беше възстановена дейността в Пушево, а през лятото и в най-голямото село – Ресен. Отново през лятото бяха възстановени организациите в Емен и Русаля.

„Тези партийни организации не са имали дейност от години, щастлив съм, че съумяхме да ги възстановим, защото предстоят местни избори и ще разчитаме на всички структури по места. Добър пример за това колко е важно да имаме местни организации, е село Емен. Там през април загубихме изборите. След като възстановихме организацията през лятото, спечелихме всички вотове до края на годината“, сподели председателят на великотърновските социалисти Михаил Михалев.

Две са новосъздадените организации по интереси във Велико Търново. Те са основно от млади хора. Доста студенти през последните месеци са избрали БСП за своя партия, споделят от местната структура и се надяват, че до местните избори ще привлекат и още симпатизанти на лявата идея.

През изминалата година общинската партийна организация се сдоби за пръв път и със собствен сайт. В него бяха разкрити секции с информационен бюлетин, политическа сатира, както и онлайн приемна на председателя и ръководството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *