Дневен хороскоп. Прогноза за 04.01.2022 г., вторник

Време е да промените малко по малко придобитите в последно време навици. В първия работен ден от годината Луната се движи във Водолей и предизвиква стремеж към промяна и желание за новости. Поставете нови и дългосрочни цели за тази година.


ОВЕН

Важна среща

 

В първия работен ден от тази година се оказва, че имате много важна среща с хора, които могат да се окажат ваши бъдещи бизнес партньори. Не я отлагайте във времето, дори и да не се чувствате особено подготвени за нея. Ще се справите отлично, а и ще си извоювате добри позиции.


ТЕЛЕЦ

Решавате проблемите

 

Във вторник, първия официален работен ден от новата година, вие ще се сблъскате с внезапни проблеми в службата, които бързичко ще ви въведат отново от почивен в работен ритъм. Ще се справите блестящо, в това съмнение няма. Но и ще се чувствате уморени вечерта, затова си починете след служебното време.


БЛИЗНАЦИ

Почивката свърши

 

Не ви е работно във вторник. Днес все ще си намирате поводи да си поговорите с колегите, с шефовете, с партньорите. Да ги разпитате как са преминали почивните и празничните дни при тях. Няма да се заловите с нищо важно и съществено, но присъствието ви в офиса е неизбежно. Отпускът свърши.


РАК

Сметки и разходи

 

Налага се още в първия следпразничен ден да се заловите с важни финансови ангажименти, които не търпят отлагане. Плащания, сметки, разчети и бюджет – това са належащите въпроси, с които ще се справяте днес. Върнете се по-рано вкъщи и си легнете. Чувствате умора.


ЛЪВ

Разчупвате обстановката

 

В първия официален работен ден от тази година вие се чувствате прекрасно. В добро настроение сте. Търсите възможност да се изявите и да развеселите поне малко своите колеги, които са унили и някак без нагласа да са в службата. Не им разказвайте за семейните си проблеми. Не е сега времето.


ДЕВА

Много работа

 

Вие предполагахте, че ще имате много работа след почивните и празничните дни, но обемът й днес ще изненада дори и предварителните ви очаквания. Насъбралите се проблеми и неразрешени въпроси не отговарят на капацитета ви и ще се окаже, че през цялата седмица ще трябва да работите активно, за да се справите.


ВЕЗНИ

Скатавате се

 

Мнозина от вас, Везни, са настроени творчески и никак не им се захваща с важни дела и ангажименти. Е, ще има и такива сред представителите, които ще са заставени да започнат с насъбралата се работа и ще действат по приоритети. Но като цяло, тенденцията е към скатаване в първия работен ден.


СКОРПИОН

Семейни проблеми

 

Семейни проблеми са в основата на лошото ви настроение днес и ниската заинтересованост към служебните ангажименти. Все пак, работата може да почака още поне ден, докато успеете да вкарате къщните въпроси в ред. Те сега са с приоритет. Колегите ще проявят разбиране към вас.


СТРЕЛЕЦ

Раздавате късметчета

 

Опитвате се да разведрите тягостната обстановка на работното място чрез шеги, закачки, а някои от вас дори са замислили разиграване на томбола с новогодишни късмети. Е, не очаквайте от всички съпричастност, особено от колегите, които идват на работа след дълъг отпуск. Те сега са в стрес.


КОЗИРОГ

Колелото се раздвижва

 

Въпреки че хич не ви се ходи на работа, днес ще се наложи да се заемете с неотложни служебни ангажименти. Мнозина от вас ще разрешават въпроси, свързани с разчети, бюджет, разходи. Така започва вашата работна година, но вие не сте и очаквали нещо по-различно. Колелото се задвижва, темпото се забързва.


ВОДОЛЕЙ

В работен ритъм

 

Оказва се, че само вие имате знанията и уменията, за да се справите с неотложен ангажимент и да разрешите проблем на работното място. Днес телефонът ви няма да спре да звъни, а напрежението е осезаемо. Свикнете с мисълта, че бързо ще влезете отново в работен ритъм, но пък и заслугите ви ще са оценени добре.


РИБИ

Без стрес

 

Бавно, лека-полека и без никакво усещане за стрес днес започвате с най-леките си задачи на работното място. Не се притеснявайте да отложите нещо, което не е насрочено точно за днес. Не си причинявайте излишни напрегнати ситуации. Днес имате възможността да влезете бавно в работния ритъм.


Хороскоп за родените на 04.01.2022

Честит рожден ден!

Вашият социално-обществен живот ще стане доста по-активен през следващата една година. За разрешаването на проблеми в работата ви разчитайте на хора с по-високо обществено положение. Подадената от тях ръка не забравяйте и винаги благодарете за подкрепата.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.